Optoma HD87

Reaction score
121

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
163
Απάντηση: Re: Optoma HD87

μαλλον ειναι απο αυτους που παθανε πυρετο 9000.....
αν κ παλι δε δικαιολογειται

Reaction score
121
Δεν είναι θέμα πυρετού και ειλικρινά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει και να τον δει από κοντά. Ο λόγος που τον δίνω είναι πρώτον ότι κάτι προέκυψε και χρειάζομαι τα χρήματα. Ο Epson είναι πολύ ωραίος αλλά νομίζω ότι είναι άλλη κατηγορία. Είναι ολοκαίνουργος, στο ταβάνι σε άκαπνο περιβάλλον. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε αυτή την τιμή παίρνει κανείς κάτι καλύτερο.

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
163
Απάντηση: Re: Optoma HD87

φοβερο μηχανημα,κανονισε φιλε κλεων να κερασεις καφε μετα...προβολης για να τον δουμε να παιζει κιολας

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Re: Optoma HD87

Σε περιμένω όποτε μου πεις να τον δεις! Απλά μέχρι την Πέμπτη γιατί μετά...:605:

Reaction score
1
Aρε κάτι ευκαιρίες που παρουσιάζονται όταν δεν έχω χρήματα :110:. Τι να πώ, η τιμή που δίνεις τον συγκεκριμένο προβολέα είναι κλοπή ακόμη και με τα σημερινά δύσκολα οικονομικά δεδομένα.
Πολύ τυχερός ο μελλοντικός του ιδιοκτήτης..

Reaction score
121
Το ξέρω ότι η τιμή είναι για φυλακή, το αστείο είναι ότι έχει την καλύτερη εικόνα που έχω δει πλην Runco και ο μοναδικός λόγος που τον αποχωρίζομαι είναι το 3d του JVC που απ'ότι διαβάζω δεν είναι καλό αλλά στo 2d δεν μπορώ να κάνω συμβιβασμό μετά τον 87 αγοράζοντας κάτι άλλο...:104:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound