- Reaction score
- 925
Προχθές παρέλαβα την πολυπόθητη βελόνα για την κεφαλή Ortofon VMS 20E MkII κόστους 89€. Χθες λοιπόν πάω να την τοποθετήσω στην κεφαλή για να δω πως ταιριάζει, τι ωραία που είναι κτλ. Αμέσως μετά πάω να τη βγάλω για να την τοποθετήσω πάλι στο κουτάκι της, μιας και το πικάπ για το οποίο προορίζεται δεν είναι στημένο και δεν πρόκειται να στηθεί άμεσα. Αποσπάται λοιπόν ο σωλήνας με από το πλαστικό πλαίσιο της βελόνας και πέφτει! Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως βγήκε ο σωλήνας κάπου μάγκωσε/πιάστηκε/βρήκε το διαμαντάκι και στράβωσε και αυτός. Τον επανέφερα με ένα τσιμπιδάκι (η λακκούβα πάντως παραμένει και μου φαίνεται και στραβός!) αλλά δεν μπορώ να τον τοποθετήσω στη θέση του. Άσε που και με μεγεθυντικό φακό δεν μπορώ να τοποθετήσω απόλυτα κάθετα το διαμαντάκι.
Δηλ. πάει η βελόνα.....ίσα η χαρά μου.....
Έστειλα mail στο ιντερνετικό μαγαζί απ' όπου το αγόρασα (ebay/Γερμανία) και μου είπαν να βγάλω φωτό.
Μάλλον δεν το γλιτώνω να την ξαναπληρώσω....τι ήθελα να τη βγάλω από την κεφαλή?????
Στο μεταξύ είναι απίθανα μικρό το διαμαντάκι, σε σημείο που νόμιζα ότι έφυγε (ας είναι καλά ο 40X φακός που αποκάλυψε την αλήθεια!)
Υ.Γ. Βέβαια κοιτάζοντας την παλιά μου (κατεστραμμένη) βελόνα βλέπω τον σωλήνα γεμάτο με μεταλλικό υλικό (ο νέος είναι κούφιος) και ένα είδος "στοπ" στο σημείο που αρχίζει ο σωλήνας. Διαφορετική κατασκευή άραγε?
Θα ανεβάσω φωτό το απόγευμα για να δείτε γιατί ομιλώ.
Δηλ. πάει η βελόνα.....ίσα η χαρά μου.....
Έστειλα mail στο ιντερνετικό μαγαζί απ' όπου το αγόρασα (ebay/Γερμανία) και μου είπαν να βγάλω φωτό.
Μάλλον δεν το γλιτώνω να την ξαναπληρώσω....τι ήθελα να τη βγάλω από την κεφαλή?????
Στο μεταξύ είναι απίθανα μικρό το διαμαντάκι, σε σημείο που νόμιζα ότι έφυγε (ας είναι καλά ο 40X φακός που αποκάλυψε την αλήθεια!)
Υ.Γ. Βέβαια κοιτάζοντας την παλιά μου (κατεστραμμένη) βελόνα βλέπω τον σωλήνα γεμάτο με μεταλλικό υλικό (ο νέος είναι κούφιος) και ένα είδος "στοπ" στο σημείο που αρχίζει ο σωλήνας. Διαφορετική κατασκευή άραγε?
Θα ανεβάσω φωτό το απόγευμα για να δείτε γιατί ομιλώ.