OTE και On Telecoms-Vivodi

Reaction score
5
Τα facts:
- Περίοδος: 1+ χρόνος
- Περιοχή: Χαλάνδρι / σύνορα Βριλήσσια
- Ταχύτητα: 6.5 Mbps down / 700kbps up
- Πάροχος: ΟΤΕ

Ο OTE από την αρχή επιμένει ότι η σύνδεση έρχεται από το κέντρο Αγίας Παρασκευής (!!!), κι έτσι, λόγω χιλιομετρικής απόστασης (4-5 χλμ), δεν γίνεται κάτι καλύτερο.

Μόλις ερωτήθη η On-Vivodi. Είπαν ότι ο αριθμός ανήκει στο Αστικό Κέντρο Χαλανδρίου-Ψυχικού, είναι 1600μ απόσταση από το κέντρο, αλλά μπορεί να πιάσει 5 Mbps!! Λιγότερα από τον ΟΤΕ δηλαδή!
Εντωμεταξύ μου είπαν ότι έχουν τα μηχανήματά τους μέσα σε κέντρα του ΟΤΕ, όχι σε δικά τους δηλαδή, οπότε από τα παραπάνω κάτι δεν παίζει!

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Θα έχουμε καλύτερες ταχύτητες με ON ή να περιμένουμε το VDSL του OTE σε 2-3 χρόνια; :414:

Ή η μετανάστευση τελικά είναι η μόνη λύση; :605:

GF

Reaction score
27
Απάντηση: OTE και On Telecoms-Vivodi

Τα facts:
- Περίοδος: 1+ χρόνος
- Περιοχή: Χαλάνδρι / σύνορα Βριλήσσια
- Ταχύτητα: 6.5 Mbps down / 700kbps up
- Πάροχος: ΟΤΕ

Ο OTE από την αρχή επιμένει ότι η σύνδεση έρχεται από το κέντρο Αγίας Παρασκευής (!!!), κι έτσι, λόγω χιλιομετρικής απόστασης (4-5 χλμ), δεν γίνεται κάτι καλύτερο.

Μόλις ερωτήθη η On-Vivodi. Είπαν ότι ο αριθμός ανήκει στο Αστικό Κέντρο Χαλανδρίου-Ψυχικού, είναι 1600μ απόσταση από το κέντρο, αλλά μπορεί να πιάσει 5 Mbps!! Λιγότερα από τον ΟΤΕ δηλαδή!
Εντωμεταξύ μου είπαν ότι έχουν τα μηχανήματά τους μέσα σε κέντρα του ΟΤΕ, όχι σε δικά τους δηλαδή, οπότε από τα παραπάνω κάτι δεν παίζει!

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον; Θα έχουμε καλύτερες ταχύτητες με ON ή να περιμένουμε το VDSL του OTE σε 2-3 χρόνια; :414:

Ή η μετανάστευση τελικά είναι η μόνη λύση; :605:
Δεν μπορω να ξερω σε ποιο κεντρο ειναι αλλα πραγματι στεγαζονται στα κεντρα του ΟΤΕ.
Παντως αλλο κεντρο ειναι της Α. Παρασκευης αλλο το Χαλανδριου και αλλο του Ψυχικου.

Η ταχυτητα ειναι και θεμα τυχης οποτε..... καλη τυχη!

Reaction score
0
Απάντηση: OTE και On Telecoms-Vivodi

Όλοι τα μηχανήματα τους (συνήθως) μέσα σε κέντρα του ΟΤΕ τα έχουν. Δεν είναι παράλογο.

Γιατί δε ρωτάς και σε άλλους παρόχους; Στα 1600 μέτρα (θεωρητικά) θα μπορούσες να πιάσεις πάνω από 15ΜΒ. Στο Χαλάνδρι αλλά πιο χαμηλά από τα Βριλήσια έχω μια γνωστή που έχει forthnet και πάει αρκετά καλά. Ψάχτο λίγο παραπάνω γιατί και τα 6,5 λίγα είναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l