OTE 16ΜΒ !!!!

HV

Reaction score
0
Πληροφοριες εκ των εσσωθεν του ΟΤΕ μιλουν για ενα νεο πακετο υπηρεσιων με 16MB Download / 1ΜΒ Upload μαζι φυσικα με υπηρεσια Video οπως αυτη της ON TELECOMS και της VIVODI...
Και ολα αυτα με περιπου 55ευρω τον μηνα.
Παιδακια δεν ξερω για σας αλλα με κοβω να πηγαινω εκει εαν η ONDSL αποδειχθει μαπα...

Α και για να μην ξεχασω η Υπηρεσια ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να ειναι διαθεσιμη εντος 2 μηνων.

Reaction score
14
Εγω με 2χ16 ακομα καλυτερα :p
αφού είσαι πασίγνωστα Γρήγορος!!!!

Κάποια καλή εξαϋλωμένη ψυχή εδώ μου το είχε σφυρίξει 3 εβδομάδες πρίν το νέο!!!

HV

Reaction score
0
βρε ηξερα οτι ο ΟΤΕ θα βγαλει υπηρεσια και ολοι το ηξεραν , λογικο επακολουθο ηταν ( ολοι υπεθεταν για 10mb ) , το οτι τελικα θα βγαλει ομως 16mb λιγοι το ξερουν.

Reaction score
5
Καλά. Το έμαθες πρώτος. Νίκησες. Εντάξει τώρα; Πάμε παρακάτω.

HV

Reaction score
0
Ακη μην αρπαζεσαι βρε εχεις να σκεφτεις και το εμφραγμα του μυοκαρδιου στην ηλικια σου "happy_1"

Οπως και να εχει δεν ειναι θεμα ποιος το εμαθε πρωτος αλλα να δινουμε σωστες πληροφοριες.

Reaction score
0
...δεν ηθελες να κατσεις Αγγλια .
Καλα να παθεις τωρα...:happy_5:
:happy_4:

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
αφού είσαι πασίγνωστα Γρήγορος!!!!

Κάποια καλή εξαϋλωμένη ψυχή εδώ μου το είχε σφυρίξει 3 εβδομάδες πρίν το νέο!!!
Δεν εχει σημασια η πρωτια και τρ.... κατσαρες,αλλα η πληροφορια...Παντως σημερα που μιλουσα Γιαννη μου ειπαν και αλλα...:cool_4::cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: OTE 16ΜΒ !!!!

Πληροφοριες εκ των εσσωθεν του ΟΤΕ μιλουν για ενα νεο πακετο υπηρεσιων με 16MB Download / 1ΜΒ Upload μαζι φυσικα με υπηρεσια Video οπως αυτη της ON TELECOMS και της VIVODI...
Παιδακια δεν ξερω για σας αλλα με κοβω να πηγαινω εκει εαν η ONDSL αποδειχθει μαπα...

Α και για να μην ξεχασω η Υπηρεσια ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να ειναι διαθεσιμη εντος 2 μηνων.
Μήπως ξέρετε αν θα διατείθεται σε όλη τη χώρα?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.716
Δεν εχει σημασια η πρωτια και τρ.... κατσαρες,αλλα η πληροφορια...Παντως σημερα που μιλουσα Γιαννη μου ειπαν και αλλα...:cool_4::cool_4:
Αυτό ήταν δόλωμα για καταιγισμό ερωτήσεων;; :happy_5:

HV

Reaction score
0
Το μονο σιγουρο ειναι τα 16mb/1mb , ολα τα αλλα οτι και να λενε οτι και να πουμε πρεπει να ερθει η μερα που θα ενεργοποιηθουν και θα δουλεψουν ολα για να ειμαστε σιγουροι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.716
Δε λεω τιποτε....:happy_4::happy_4::happy_4:
Εμένα προσωπικά δε με πειράζει. :cool_3:
Έχω και ΟΤΕ και περιμένω την ενεργοποίηση της ON Telecoms. Όποιος και να "νικήσει" θα τον έχω! :happy_9:

Reaction score
5
Το μονο σιγουρο ειναι τα 16mb/1mb , ολα τα αλλα οτι και να λενε οτι και να πουμε πρεπει να ερθει η μερα που θα ενεργοποιηθουν και θα δουλεψουν ολα για να ειμαστε σιγουροι.
Ναι, γιατί το 16MB/1MB έχει ενεργοποιηθεί και έχει δουλέψει. Οπότε είναι σίγουρο. Βρε ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τι γράφεις;

Reaction score
248
O OTE είναι έτοιμος να δώσει 10GB σε 'μεγάλους' πελάτες, οπότε τα 16MB για τον λαουτζίκο έρχοντε σύντομα :smoking:

Reaction score
5

55ευρω το μηνα + παγια οτε + τηλεφωνα? ή ειναι ειδικο πακετο...?

Αυτη τη στιγμη παντως ο οτε εχει ηδη 10Gbit γραμμη και σε peak time δεν σηκωνει πανω απο 6.5Gbit... οποτε εχει τρελλο περιθωριο γραμμων... Μεχρι το τελος του χρονου μπορει να ζητησει ακομη 10 αλλα δεν ειναι απαραιτητα γιατι ισα που "γεμιζει" τις γραμμες του στο 40-60% αναλογα τις ωρες...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis