OTE TV χάθηκαν 60 κανάλια

Μηνύματα
114
Reaction score
1
Καλησπέρα.

Εδώ και καμιά 15αριά ημέρες χάθηκαν 10 κανάλια (otesports 5-6-8, otecinema 1-2-4, Eurosports 1-2, Village), και εδώ και μια εβδομάδα άλλα 50 (Fox, Mad, Nat Geo, κλπ).
Πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ, και μου ανέφεραν ότι πρέπει να έρθει τεχνικός, να επαναστοχεύσει στις 8,97 μοίρες (και κάτι, όπως μου είπε) , και μετά να κάνει χειροκίνητη αναζήτηση σε συχνότητες για να βρει τα κανάλια (η αυτόματη ρύθμιση δε θα βοηθήσει είπαν).
Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό, οπότε όλες αυτές τις ρυθμίσεις πρέπει να τις κάνω μόνος μου (με τον τεχνικό δηλαδή, που θα φωνάξω, αλλά θα πρέπει να έχω σαφής οδηγίες να του δώσω, αφού δε θα μπορεί να επικοινωνήσει εσωτερικά με τον ΟΤΕ).
Η εξυπηρέτηση πελατών δε μπορεί να με βοηθήσει (λογικό)!

Κάποιος άλλος ίσως, σχετικά με τις ρυθμίσεις για το πιάτο, LNB, Και αποκωδικοποιητή?
 

Μηνύματα
4.364
Reaction score
4.235
καλημερα antreas9, λογω αλλαγης του δορυφορου Eutelsat 9B κανε πρωτα μια αναζητηση Μενου-->ρυθμισεις-->ρυθμισεις συστηματος-->ρυθμισεις εγκαταστασης -->ρυθμιση δορυφορου -->οκ-->αναμεταδοτης ΟΤΕ1--> θα περιμενεις λιγο να λοκαρει τα καναλια και θα σου βγαλει να πατησεις το οκ (επιλογη) και λογικα θα εισαι οκ.

ενα οχι επανελαβε τα βηματα Μενου-->ρυθμισεις-->ρυθμισεις συστηματος-->ρυθμισεις εγκαταστασης και επελεξε το επαναφορα ρυθμισεων

στην περιπτωση που δεν καταφερεις κατι με τα παραπανω τοτε μαλλον το lnb σε "αφησε"... και πρεπει να παρεις καινουργιο
 

Μηνύματα
77
Reaction score
4
Μήπως κατεβάζεις μόνο τις κάθετες συχχότητες,
αυτό συνέβαινε παλιά δηλ. όλες οι συχνότητες ήταν κάθετες, εδώ και λίγο καιρό βάλανε και οριζόντιες και μεταφέραν εκεί πολλά κανάλια
 


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.155
Μηνύματα
3.003.237
Members
38.415
Νεότερο μέλος
kostas2025
Top