otenet 24..απορίες ενός ζαλισμένου χρήστη..

Reaction score
14
Έχω 24άρα otenet ( 2η σύνδεση..) και από την αρχή είχα προβλήματα ταχύτητας..
Ενώ είμαι δίπλα στο κέντρο του οτε κατέβαζα με 0.5 mb/sec στην καλύτερη...
Τελικά ήρθε κάποιος καλός κύριος του ote :137: και το κυριότερο απλά λογικός και αφού έβγαλε όλα τα τηλέφωνα από τις πρίζες το κοντέρ έγραψε 1.7 mb/sec !!! Μόνο που δεν έκλαψα από συγκίνηση...

Βάλτε φιλτράκια σε όλα μου είπε και έφυγε..

Σήμερα λοιπόν πήγα να τεστάρω το σύστημα..
Πώς είναι δυνατόν από το site της nvidia και της apple να κατεβάζω με κολλημένα 1.7 και με το που βάζω rapidshare να κατεβάζει με 0.1 mb/sec ???
Κάνω speedtest ( πολλά και διαφορετικά..) και γράφει 0.3 - 0.5 mb/sec..
Ξανά nvidia και apple άλλα αρχεία και κολλάει o δείκτης στα 1.7 με 1.8 mb....
Τι στο καλό συμβαίνει...ξέρει κάποιος ???
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!

Reaction score
14
βάλε φϊλτρο και στο rapidshare!!!

το rapidshare θέλει να βάλεις το rapget να κατεβάζει 4-5 ή και 6 αρχεία ταυτόχρονα. Αλλιώς μπορεί να ετυχε να κατεβάζεις απο "ζαβό" και αργο σερβερ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: otenet 24..απορίες ενός ζαλισμένου χρήστη..

για όλα ευθύνονται οι περιορισμοί που βάζουν οι εταιρίες παροχής internet στα δίκτυα τους.

Προσπαθούν να "δαμάσουν" το ανεξέλεγκτο download και ειδικότερα απο sites "υπόπτου" περιεχομένου.

Πάντως επίσημα δεν γίνεται αυτό....

Ενας άλλος λόγος είναι και η χρονική στιγμή του download, καθότι η adsl σύνδεση που δινεται ΔΕΝ είναι απαραίτητα και η πραγματική που υπόσχονται.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η δρομολόγηση των Διεθνών συνδέσεων των εταιριών με το διαδίκτυο.

Στο σπίτι έχω 2 παρόχους TELLAS και ΟΝ TELECOMS. Απο την TELLAS κατεβάζω άνετα μέχρι τα 12 Mbits που είναι και η maximum ταχύτητα, όχι όμως όλες τις ώρες. Απο site "υπόπτου" περιεχομένου ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα.

Αντίθετα η ΟΝ με θεωρητικά 12 Mbits δεν μου δίνει τέτοιες δυνατότητες, ΑΚΡΙΒΩΣ στα ίδια site... και αυτό μου τη σπάει.
Βέβαια έχει και άλλα προβλήματα όπως κολλήματα στον router κλπ...

Reaction score
0
Απάντηση: otenet 24..απορίες ενός ζαλισμένου χρήστη..

για RS θες premium account & download manager για να δεις πολύ υψηλές ταχύτητες...
Βεβαια επειδή εχει και αυτό πολλούς σέρβερ, δεν είναι και όλοι το ίδιο γρήγοροι.

υγ. Τα speedtests είναι ο πλέον αναξιόπιστος τρόπος μέτρησης.

Reaction score
47
κατέβαζε μόνο με flashget (το καλύτεο για μένα) και βάλε να κατεβάζεις 3 μαζί
θα δεις οτι έτσι πιάνει την μέγιστη ταχύτητα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members