Packard Bell Store & Play 3500 320GB

Reaction score
0
Έχει δίσκο 3,5'' με ό,τι αυτό συνεπάγεται: μεγαλύτερες χωρητικότητες αλλά και ξεχωριστή τροφοδοσία. Το IZAK έχει 2.5''.
Δεν βλέπω να αναφέρει τίποτα για ελληνικούς υπότιτλους, ψάξτο λίγο πριν κάνεις κίνηση.

Reaction score
164
Έχω την εντύπωση ότι από πλευράς hardware είναι ίδιο με το iZak, με τη σημαντική διαφορά ότι το δεύτερο έχει την υποστήριξη της Unibrain και δεν αποκλείεται να έβαλαν αυτοί τη δυνατότητα ελληνικών υποτίτλων.

Reaction score
0
Απάντηση: Packard Bell Store & Play 3500 320GB

Έχω τον Packard Bell Store & Play 2500 120GB και σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχει καμιά απόλυτος διαφορά από τον izak έχει ακριβός τις ίδιες δυνατότητες, το ίδιο menu, μονό το backgroundαλλάζει.
Τώρα όσο αναφορά σκληρό 2,5' ή 3,5' είναι θέμα γούστου.
Προσωπικά πήρα 2,5 γιατί ο 3,5 μου φάνηκε πολλή ΚΟΥΤΙ και δεν μου έδινε την ελευθερία της μετακίνησης, τον παίρνεις μαζί σου πας σε ένα φίλο τον συνδέεις με οποιαδήποτε TV και έχεις μουσική ταινίες φωτογραφίες.
Τον δικό μου τον έβαλα προς πώληση πάντως λόγω δυσχρηστίας από τα υπόλοιπα μέλη τις οικογένειας.
Αν σε ενδιαφέρει δες το παρακάτω.
Packard Bell Store & Play 2500 120GB

Reaction score
0
Sory για την καθυστερημένη απάντηση.
Βεβαίως και παίζει αυτή ήταν η πρώτη και βασικότερη απορία μου.
Η διαδικασία είναι απλή:
οι υπότιτλοι πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το xvid αρχείο, να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το xvid αρχείο (πχ movie1977.avi και movie1977.srt) και να είναι σωσμένοι ως unicode αντί του ANSI που είναι οι περισσότεροι.
Για να γίνει αυτό:
ανοίγεις τον υπότιτλο με το Σημειωματάριο των Windows και πας Αρχείο->Αποθήκευση Ως. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέγεις Unicode όπως βλέπεις στην Εικόνα 1 και πατάς αποθήκευση. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα στο οποίο εσύ απαντάς ναι και είσαι έτοιμος.
(Όλα αυτά, είναι βοήθειες που μου έδωσαν τα παιδιά από το Forum).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale