PAL - NTSC

Reaction score
14
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά πήρα αυτή την απάντηση και θέλω βοήθεια:

Dear giotamike,

I think Greece is using PAL system, but our DVDs are in NTSC. Unless you have a multi-system DVD player, you can't play a NTSC DVD in a PAL DVD player...

Εγώ μπορώ να τα παίξω ή όχι;

Ευχαριστώ.!

Reaction score
49
Απάντηση: PAL - NTSC

Υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν.
Είτε έτσι όπως θα τα παραλάβεις (δεν θυμάμαι αν το kiss παίζει & NTSC) είτε φτιάχνουμε κόπιες που θα μετατρέψουν το NTSC σε PAL και μετά τα δισκάκια θα παίζουν παντού!!:cool_4:

Reaction score
49

Κατ' αρχήν για να μην το χάσουμε το θέμα.....

Τα δισκάκια μπορείς να τα δεις στο pc σου!
Αν θες να τα δεις στο kiss μπορείς στο pc μέσω decrypter να τα κάψεις (μετά το demux) σε σύστημα pal (οπότε είσαι ΟΚ)
Πιθανότατα το ίδιο να μπορεί να γίνει και από το shrink (αλλά δεν θυμάμαι)
Σε τελική ανάλυση....
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρειαστεί να κάψεις μερικά δισκάκια στο pc σου και στο kiss να βάζεις τα αμντίγραφα και όχι τα γνήσια.

Α....Τα δισκάκια που θέλεις να αγοράσεις, τι μέγεθος έχουν??
Αν μιλάμε για αρχεία κάτω από 4.7GB είσαι άρχοντας!!!:cool_4: :crazy_3:

Reaction score
14

οκ...οπότε θα παραγγείλω.

Κανόνισε κακομοίρη μου να μην παίζουν....

Reaction score
49

Αν και πάντα υπάρχει η πιθανότητα το kiss να το παίξει....
Δεν θυμάμαι ούτε το μοντέλο....)(

Reaction score
49

οκ...οπότε θα παραγγείλω.

Κανόνισε κακομοίρη μου να μην παίζουν....
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

(σε τελική ανάλυση θα τα πάμε μια βόλτα στον Βασίλη....ξέρεις...και θα τον χώσουμε να τα μετατρέψει.....:cool_11: :happy_8: )

Τι μέγεθος είναι?? DL ή μονά??
Πόσα δισκάκια είναι??
Και πόσα χρήματα θα τα πληρώσεις??

Μπορείς να μου πεις τους τίτλους των δίσκων μήπως τα βρούμε αλλού??:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
6

Κατ' αρχήν για να μην το χάσουμε το θέμα.....

Τα δισκάκια μπορείς να τα δεις στο pc σου!
Αν θες να τα δεις στο kiss μπορείς στο pc μέσω decrypter να τα κάψεις (μετά το demux) σε σύστημα pal (οπότε είσαι ΟΚ)
Πιθανότατα το ίδιο να μπορεί να γίνει και από το shrink (αλλά δεν θυμάμαι)
Σε τελική ανάλυση....
Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χρειαστεί να κάψεις μερικά δισκάκια στο pc σου και στο kiss να βάζεις τα αμντίγραφα και όχι τα γνήσια.

Α....Τα δισκάκια που θέλεις να αγοράσεις, τι μέγεθος έχουν??
Αν μιλάμε για αρχεία κάτω από 4.7GB είσαι άρχοντας!!!:cool_4: :crazy_3:
Γιαννη αυτό που λες δεν γινετε σε καμια περίπτωση.
Κανενα demux δεν μπορει να μετατρέψει ntsc σε pal, ( όπως επισης ουτε το shrink ).
Η μετατροπής ntsc σε pal εκτος του ότι είναι πολύωρη ως διαδικασια ( πολύωρη ακομα περισσότερο από την μετατροπή pal σε ntsc) για να επιτευχθεί πρεπει να αποσυναρμολογηθεί πληρως η δομη του authoring του DVD και να συναρμολογηθεί ξανα απο την αρχη.
Πραγμα αρκετα πολύπλοκο και δεν προτείνεται.
Στις μερες μας όλα τα player οι τηλεοράσεις και οι προβολείς αναπαράγουν video στα 30f ( NTSC) .
Το πιθανότερο είναι να μπορει και το Kiss ( παράλογο θα έβρισκα το αντίθετο)

Εχω αμερικάνικα δισκακια που παίζουν σε dvd player πενταετίας ( pioneer 646)

Reaction score
49

Και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο αύριο να επιβεβαιώσω!!! :cool_4: :cool_4:

Δεν είχα ποτέ δισκάκια NTSC αλλά θυμάμαι την περίπτωσή μας με το δισκάκι του Τruman Show & του English patient και ήμουν σίγουρος ότι γίνεται εύκολα η μετατροπή!
Δεν είχα δοκιμάσει άλλωστε.
Αν και λογικά (όπως είπα παραπάνω) θα παίξουν στο kiss
Και αν όχι, τουλάχιστον θα παίζουν στο pc.

Aν δεν παίζει στο kiss τι παίζει να κάνουμε???

Reaction score
6

Όπως γραφω και παραπάνω το θεωρώ απιθανο να μην παίζει το Kiss όπως επίσης και η tv ( δεν είναι μονο θεμα player αλλα και της TV ) .

Τωρα , στην ακραία αντίθετη περίπτωση…. αστο καλύτερα.:pc:

Reaction score
6

Δεν είχα ποτέ δισκάκια NTSC αλλά θυμάμαι την περίπτωσή μας με το δισκάκι του Τruman Show
Α τώρα θυμήθηκα.
Μιλάς για το Truman show που σου ειχα στείλει ετσι;
Αυτό λοιπον είναι NTSC και φυσικά το or.
[FONT=&quot]Δώσ' το [/FONT]στον Μιχάλη να κανει την δόκιμη του με το kiss πριν προβεί στην οποιαδήποτε αγορα.

Reaction score
14
Το NTSC θα πάιξει 1000% απο οποιοδήποτε Player των 30 euro που να μπορεί να ξεκλειδώσει και να γίνει region free ("0")

αν πάς στο Carefour στην Πάτρα ή σε κανένα μαγαζί στύλ ΜΑΚΡΟ χτυπάς το πρώτο που θα βρείς που να παίζει divx etc, αρκεί να το τσεκάρεις εδώ:
http://www.videohelp.com/dvdhacks?dvdplayer=bluesky&hits=50

και βλέπεις στο παράδειγμα μου όλα τα μοτέλα της Bluesky που χακάρονται!

Mε απλό πάτημα κάποιας σειράς πλήκτρων στο τηλεκοντρόλ συνήθως πολλά μοντέλα γίνονται region free

Αν γίνει region free 100% θα σου πάιξει το δισκάκι μετατρέποντας αυτό το NTSC σαν τηλεοπτικό σήμα οχι τα καρέ του, σε PAL on the fly (απευθείας)

Reaction score
49

Τωρα , στην ακραία αντίθετη περίπτωση…. αστο καλύτερα.:pc:

Αν τα μετατρέψουμε σε avi???
Και μετά (αν το player μας δεν παίζει avi) με το ConvertXtoDVD το κάνουμε εγραφή σε DVD (με το μείον της απώλειας σε ποιότητα εικόνας. Μικρό το κακό αν μιλάμε για οθόνες μέχρι 40")

Reaction score
49

Α τώρα θυμήθηκα.
Μιλάς για το Truman show που σου ειχα στείλει ετσι;
Αυτό λοιπον είναι NTSC και φυσικά το or.
[FONT=&quot]Δώσ' το [/FONT]στον Μιχάλη να κανει την δόκιμη του με το kiss πριν προβεί στην οποιαδήποτε αγορα.

Γιαυτό στο είπα.
Θα το δοκιμάσουμε με αυτό!!:cool_4: :happy_4:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: PAL - NTSC

Το NTSC θα πάιξει 1000% απο οποιοδήποτε Player των 30 euro που να μπορεί να ξεκλειδώσει και να γίνει region free ("0")

αν πάς στο Carefour στην Πάτρα ή σε κανένα μαγαζί στύλ ΜΑΚΡΟ χτυπάς το πρώτο που θα βρείς που να παίζει divx etc, αρκεί να το τσεκάρεις εδώ:
http://www.videohelp.com/dvdhacks?dvdplayer=bluesky&hits=50

και βλέπεις στο παράδειγμα μου όλα τα μοτέλα της Bluesky που χακάρονται!

Mε απλό πάτημα κάποιας σειράς πλήκτρων στο τηλεκοντρόλ συνήθως πολλά μοντέλα γίνονται region free

Αν γίνει region free 100% θα σου πάιξει το δισκάκι μετατρέποντας αυτό το NTSC σαν τηλεοπτικό σήμα οχι τα καρέ του, σε PAL on the fly (απευθείας)

Αν θυμάμαι ο Μιχάλης είχε πάρει το γνωστό Bluesky!!
Να ψάξουμε να δούμε τον συνδυασμό των πλήκτρων!!

Αν και πριν κάνουμε οτιδήποτε θα κάνουμε μια δοκιμή με DVD NTSC που έχω γιατί τώρα έχουμε τρελαθεί στις ιδέες και μπορεί τελικά να μη χρειάζεται!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: PAL - NTSC

Αν θυμάμαι ο Μιχάλης είχε πάρει το γνωστό Bluesky!!
Να ψάξουμε να δούμε τον συνδυασμό των πλήκτρων!!

Αν και πριν κάνουμε οτιδήποτε θα κάνουμε μια δοκιμή με DVD NTSC που έχω γιατί τώρα έχουμε τρελαθεί στις ιδέες και μπορεί τελικά να μη χρειάζεται!!!
το πιθανότερο δεν θα χρειασθείτε τίποτε. Ποιό είναι το μοντέλο? Είναι το διάσημο ΗIGHEND MP3 PLAYER?????:cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881