Panasonic ή Samsung;

Reaction score
0
Καλησπέρα:)
έχω αποφασίσει ν' αγοράσω τηλεόραση 50'' plasma (γιατί προτιμώ τα φυσικά χρώματα) και είμαι μεταξύ δύο που έχει το πλαίσιο αυτή τη στιγμή, την panasonic viera 50 TH-50PZ80EA (1800ευρώ) και τη samsung 50'' PS50A656T (1500ευρώ).
Όλοι όσους ρώτησα ήταν υπέρ της PANASONIC, βέβαια στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους οι δύο τηλεοράσεις, απ' όσο είδα, δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Θα ήθελα τη γνώμη σας , για το αν αξίζει να πληρώσω παραπάνω για την Panasonic τη στιγμή που και οι δύο είναι σχεδόν ίδιες. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic ή Samsung;

filaraki και εγω αυτης της αποψης ειμαι ομως κοιταξα κατι φθηνοτερο την LG5000 42" thn agorasa prin 5 μερες και εχω παθει πλακα μην δινεις πολλα λεφτα σε ενα προιον που μολις το παρεις θα πεσει αμεσως πολυ!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic ή Samsung;

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, απλά η απορία μου είναι αν η συγκεκριμένη panasonic είναι καλύτερη απο τη samsung και γιατί, αν έχει κάποιος εμπειρία ή το χει ψάξει ας μου πει :121: Τhank u

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μεταξύ των 2 η panasonic έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές...

Πολύ καλό μοντέλο σε plasma...

Εγώ όμως θα πρότεινα κάτι πολύ φθηνότερο σε πλάσμα. Την LG 50PG6000. Σίγουρα η καλύτερη σχέση απόδοσης προς τιμή...

Φυσικά θα σου πρότεινα να δεις από κοντά μία πλάσμα για να δεις αν βλέπεις το φαινόμενο της "πρασινίλας"... ειδικά αν παίζεις και games...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo