Panasonic η Sony HD camera?

Reaction score
0
Αποφασισα να αγορασω τη πρωτη μου HD camera.
Ειμαι μεταξυ της Sony HDR-XR 155E και της Panasonic HDC-HS60.
Θα ηθελα απο τους φιλους που εχουν γνωση του θεματος να μου πουν ποια θεωρουν καλυτερη και γιατι.
Επισης αν καποια υπερτερει απο την αλλη σε σχεση με τις editing δυνατοτητες μιας και εχω διαβασει οτι γενικα οι HD βιντεοκαμερες με σκληρο δισκο υστερουν πολυ σε editing δυνατοτητες.
Κατι τετοιο ισχυει ακομα?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.658
Απάντηση: Panasonic η Sony HD camera?

Όχι, δεν ισχύει.
Παρεμπιπτόντως, θεωρώ ότι οι καλύτερες ερασιτεχνικές HD βιντεοκάμερες είναι οι Canon.

Reaction score
0

Να επαναδιατυπωσω γιατι μαλλον δεν το εθεσα σωστα.
Δεν ενοοω τισ editing δυνατοτητες της ιδιας της καμερας αλλα μαλλον οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις editing σε περιβαλλον εκτος της ιδιας της καμερας, π.χ. να χρησιμοποιησεις καποιο pc με καποιο προγραμμα που κυκλοφορει στο εμποριο.
Ισχυει αυτο?

Επισης ποια Canon μου συστηνεις σε αυτα τα χρηματα?

Reaction score
31
απλα το avchd θελει δυνατο υπολογιστή....επειδη ειναι πολυ συμπιεσμενο ζοριζει λιγαι παραπανω τον επεξεργαστη...
Αλλα γενικοτερα το hd θελει δυνατο υπολογιστη. Παντως με εναν ι7 δε θα εχεις κανενα προβλημα....

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.658

Να επαναδιατυπωσω γιατι μαλλον δεν το εθεσα σωστα.
Δεν ενοοω τισ editing δυνατοτητες της ιδιας της καμερας αλλα μαλλον οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις editing σε περιβαλλον εκτος της ιδιας της καμερας, π.χ. να χρησιμοποιησεις καποιο pc με καποιο προγραμμα που κυκλοφορει στο εμποριο.
Ισχυει αυτο?

Επισης ποια Canon μου συστηνεις σε αυτα τα χρηματα?
Η απάντηση είναι και πάλι όχι: δεν υπάρχει διαφορά.
Editing μπορεί να γίνει και σε κάπως πιο αργό μηχάνημα, απλά παίρνει περισσότερη ώρα η τελική επεξεργασία του βίντεο.

Θα σου πρότεινα:
  • αυτή (που έχει δίσκο, αλλά παίρνει έξτρα και μνήμη)
  • ή αυτή (που παίρνει μόνο μνήμη) αν προτιμάς το μικρότερο όγκο, με κάπως χειρότερη απόδοση στο λίγο φως όμως

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498