Panasonic 100 vs Epson 700

Reaction score
0
Βρίσκομαι σε ενα μικρό δίλλημα.
Να δώσω ενα Epson700άρη με 2,5 ακόμη χρόνια εγγύηση (170 ώρες) και να πάω στην αγορά ενός Panasonic 100άρη (έχει παίξει περίπου 500 ώρες)
Ο προβολέας που δουλεύω ακόμα ειναι ενας Panasonic 900άρης και μπορώ να πώ ότι είμαι άκρως ευχαριστημένος.(εκτός του ότι είναι γενικά λίγο σκοτεινός) Προσωπική μου εκτίμηση ειναι οτι ο 900άρης είναι πιο κινηματογραφικός απο τον Epson...
Κάποιος πού έχει προσωπική εμπειρία....Ο Pan 100 ειναι αισθητά καλύτερος απο τον Pan 900 ;Ο Pan 100 αποδίδει καλύτερα απο τον Epson 700;Τελικά αξίζει με μια μικρή διαφορά τιμής η παραπάνω αντικατάσταση; Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε,περιμένω τις συστάσεις σας.

Reaction score
6
Απάντηση: Panasonic 100 vs Epson 700

Ο 700 αρης φαίνετε καλύτερη περίπτωση λογω και των ωρών που εχει η λαμπα...

Reaction score
79
Eιχα epson 700 και εχω panasonic ax100 . O 100 ειναι λιγο καλυτερος χρωματικα τωρα εχει 600+ ωρες στην λαμπα και παιζει αριστα ουτε σκονη στα πανελ πολυ μικρη ανομοιομορφια και πολυ φωτεινη εικονα. Ακομα και τα φωτεινα mode αν ρυθμιστουν παιζουν πολυ καλα ενω του epson δεν στρωνουν με τιποτα. Toν δουλευω στο normal και μου γεμιζει την 110 ιντσων οθονη με πολυ φωτεινη εικονα στο low mode. To μονο πλεονεκτημα που βρισκω στον epson σε σχεση με τον panasonic ειναι η εγγυηση. Επεισης αν πας για panasonic μεταχειρησμενο να προσεξεις αν εχει αλλαχτει η ιριδα γιατι σιγουρα στις 400-600 ωρες πρεπει να αντικατασταθει με του 200 οπου και τελειωνει το προβλημα. Ο ΑΧ100 ειναι πολυ καλυτερος απο τον 900 σε ολους τους τομεις. Θα σου προτεινα να βαλεις κατι ακομα και να παρεις τον αx200 τωρα που εχει πολυ καλυ τιμη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701