Panasonic 42"

Reaction score
2
Καλησπέρα σας.Ήθελα γνώμες για panasonic viera 42" smart tv.Γνωστός σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας μου είπε ότι η σειρά αυτή και γενικά όλες οι panasonic είναι κορυφή.Γνώμες θα ήθελα και από τυχόν εμπειρία κάποιου γιατί ψαχνομαι για αλλαγή. Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές τηλεθεάσεις σε όλους!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν γράφεις το ακριβές μοντέλο , ούτε την τιμή που την βρίσκεις.
Γενικά έχουν καλή φήμη.

Reaction score
2
Ναι έχεις δίκιο 40αρα είναι.Πάντως δεν θα πάω ποτέ σε 2 γνωστές και πολυδιαφημισμενες μάρκες γιατί ο ένας αντιγράφει τον άλλον. Έτυχε στο κατάστημα που πήγα (δεν αναφέρω ποιό) να δω και τις υπόλοιπες μάρκες που προανέφερα και όταν ζήτησα να δω και την panasonic με HD υλικό @1080i η panasonic παααααααρα πολύ μπροστά!

Reaction score
0
Αδερφέ εγώ εδώ και κάμποσα (πολλά πλέον..πωπω..)χρόνια έχω μια Panasonic P42G10 (plasma). Την αγόρασα μετά από πολύ ψάξιμο και συμβουλές απο εδώ και από διάφορα site. Δεν έχω παρακολουθήσει απο τότε και πέρα αν έχει "χαλάσει" ως μάρκα η Panasonic αλλά , για να παραφράσω την παλιά διαφήμιση, αν ποτέ την άλλαζα, πάλι Panasonic θα παιρνα. Ακόμα και τώρα που τα χει τα χρόνια της και που ετοιμάζομαι για αλλαγή, ε νταξει, είναι εξαιρετική. Η γνώμη μου είναι υποκειμενική βέβαια και δεν είμαι ειδικός, αλλά ως ένας μέσος χρήστης είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημενος. Το ίδιο και 2-3 γνωστοί που έχουν άλλα μοντέλα της εταιρείας, κανένας δεν είχε παράπονο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508