Panasonic 50" vt30

Reaction score
56
Καλησπερα. τελικα αποφασισα να αποχωριστω την panasonic 50" vt30.
Ο λογος, μετα απο ενα χρονο δοκιμες τελικα για τις ταινιες με κερδισε η οικογεννεια των βιντεοπροβολεων.
Πλεον ταινιες βλεπω μονο στον προβολεα epson tw9100 και εχω την panasonic για τηλεοραση. Το θεμα ειναι οτι λογο της αλλαγης διαρυθμισης του σαλονιου η τηλεοραση, μου ειναι πλεον μεγαλη. Θελω λοιπον κατι μικροτερο μεταξυ 42" με 46" και με καταληλες συνθηκες στο παχος του πλαισιου, για να χωραει εκει που θελω να την βαλω.
Δινω λοιπον την τηλεοραση στα 1300ε 'η την ανταλλαζω με μικροτερη και πιθανη διαφορα χρηματων που θα προκυψει.
Να σημειωσω οτι η τηλεοραση ειναι αγορασμενη απο πλαισιο περυσι τα χριστουγεννα και εχει ακομα σχεδον ενα χρονο εγγυηση. Εννοειτε πως εχει στρωθει με ευλαβια συμφωνα με τους οδηγους του φορουμ και δεν εχει ιχνος φθορας. ενοειται πως σε αντιστοιχη κατασταση πρεπει να ειναι και η τηλεοραση που καποιος μπορει να προτινει για ανταλλαγη.

Νεκταριος 6983522148

Reaction score
56
Απάντηση: Panasonic 50" vt30

Να διορθωσω την τιμη μια και ενας φιλος μου ειπε και ειχε δικιο οτι 1450 εχει η vt50.
H τιμη λοιπον 1000ε μη συζητησιμα.

Reaction score
56

Σε περιπτωση που καποιος εχει 46' samsung τυπου d7000, δηλαδη κατι με λεπτο πλαισιο, με ενδιαφερει για σκετη ανταλλαγη και ας ειναι χαμηλωτερης χρηματικης αξιας απο τη δικια μου(μεσα σε λογικα πλαισια).

Reaction score
56

να συμπληρωσω οτι πλεον με ενδιαφερει και ανταλλαγη με tablet με windows 8.

Reaction score
56

sorry για τα απανωτα ποστ αλλα μολις μου εκατσε μια ευκαιρια. για λιγες μερες (οσο εχω την ευκαιρια)
τιμη 850ε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef