Panasonic 50U10E Υπερ-άριστη κατάσταση

Reaction score
0
Μετά από σκέψη 2 ωρών (!!!) αποφάσισα να δώσω την τηλεόρασή μου για χάρην μίας 60άρας. Μπορεί και προβολέας, δεν ξέρω θα δείξει.

Είναι αγορασμένη από Πλαίσιο προ 3-4 μηνών στα 899€( μείον 100€ δωροεπιταγή από πιστωτικό που είχα) και από τότε έχει γράψει περίπου 300 ώρες. Θα το κοιτάξουμε και στο menu για σιγουριά. Για την εξωτερική της κατάσταση θα πω ότι είναι άριστη εώς εξαιρετική!

Κούτες και χαρτιά τα έχω πετάξει, ίσως έχω τα manual. Αααα και δωρεάν βοήθεια στη μεταφορά!

Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και βιντεάκια.

Τιμή 650€

PM ή τηλεφωνάκι στο 6977 δύο οκτώ οκτώ τέσσερα επτά τρία

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Θα παρακαλούσα τον καθένα να μείνει στις δικές του αγγελίες.Ο οποισδήποτε πωλητης είναι υπεύθυνος για τις τιμές που ανεβάζει.Αν θέλει ας το ψάχνει ο ίδιος για να δεί ποιά είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Reaction score
638
Θα παρακαλούσα τον καθένα να μείνει στις δικές του αγγελίες.Ο οποισδήποτε πωλητης είναι υπεύθυνος για τις τιμές που ανεβάζει.Αν θέλει ας το ψάχνει ο ίδιος για να δεί ποιά είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Οπως διαπιστωνω τετοιου ειδους κριτικη γινεται πολυ συχνα στην κατηγορια των αγγελιων και εγω προσωπικα εχω δεχθει κατα καιρους.
Αποψη μου ειναι οτι εδω ειμαστε μια παρεα και δεν εχουμε σκοπο να ριξουμε ο ενας τον αλλον . Με την κριτικη αυτη και ο αγοραστης μπορει να ενημερωθει για μια λαθεμενη εντυπωση που εχει αλλα και ο υποψηφιος αγοραστης να πληροφορηθει την τιμη του προιοντος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Οπως διαπιστωνω τετοιου ειδους κριτικη γινεται πολυ συχνα στην κατηγορια των αγγελιων και εγω προσωπικα εχω δεχθει κατα καιρους.
Αποψη μου ειναι οτι εδω ειμαστε μια παρεα και δεν εχουμε σκοπο να ριξουμε ο ενας τον αλλον . Με την κριτικη αυτη και ο αγοραστης μπορει να ενημερωθει για μια λαθεμενη εντυπωση που εχει αλλα και ο υποψηφιος αγοραστης να πληροφορηθει την τιμη του προιοντος.
Άντιστοιχα και ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για το αν θέλει να αναζητήσει την χαμηλότερη τιμή,εφόσον το επιθυμεί.
Επίσης αν θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε κάποιον για λάθος τιμή μπορούμε και μέσω pm.Δεν είναι ανάγκη να γεμίζουμε τις αγγελίες ή να γίνονται έμμεσα up.

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic 50U10E Υπερ-άριστη κατάσταση

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχετε δίκιο παιδιά. Ας κλειδωθεί προς το παρόν γιατί 500€ που θα ήταν μία λογική τιμή δε φτάνει ούτε για λάμπα προβολέα.

Θα περιμένουμε μπας και βγάλουν καμιά προσφορά σε προβολείς!

Reaction score
802

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχετε δίκιο παιδιά. Ας κλειδωθεί προς το παρόν γιατί 500€ που θα ήταν μία λογική τιμή δε φτάνει ούτε για λάμπα προβολέα.

Θα περιμένουμε μπας και βγάλουν καμιά προσφορά σε προβολείς!
sorry για το off topic.
Media markt , 749e ο epson tw700 και 1650 ο sony hw15.
Σφραγισμενα κομματια παντα.

Reaction score
0

Παίδες & παιδούλες η τιμή είναι συζητήσιμη. Επίσης ενημέρωθηκα από τα fora ότι τα αποθέματα τελείωσαν από τις προσφορές οπότε είναι καλή ευκαιρία για όποιον θέλει μία πολύ καλή plasma.

Reaction score
0

Προς το παρόν κρατημένη για τον Νίκο.

Reaction score
0
Αν ακυρωθεί από το Νίκο θα ήθελα να μπω δεύτερος στη σειρά παρακαλώ.Ευχαρστώ προκαταβολικά :)

Reaction score
0

Lock please. Καλές θεάσεις Νίκο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521