- Reaction score
- 171
Μετά από συνύπαρξη μιας εβδομάδας με το Panasonic DMP-BDT 310 BD Player διαπιστώθηκαν τα εξής:
1. Μέτρια προσομοίωση 2D -> 3D.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ μέτριο σε σύγκριση με την προσομοίωση που κάνει η LG 55LW5500, της οποίας η μετατροπή είναι άριστη.
2. Μέτρια αναπαραγωγή CD.
Ηχος λεπτός χωρίς σώμα και ατάκα σε αναπαραγωγή CD συγκρινόμενο με την πάλαι ποτέ ναυαρχίδα Universal DVD Player της Pioneer DV-989 AVi.
3. Μέτρια αναπαραγωγή ταινιών DVD.
Μειωμένο κοντράστ και ευκρίνεια. Μειωμένο βάθος και μέτρια χρώματα. Συγκρινόμενο πάντα με το Pioneer DV-989 AVi, το οποίο παρά τα χρόνια του παίζει καταπληκτικά DVD (αλλά και ήχο!)
3. Ως Blu-ray Player δεν μπορώ να το αξιολογήσω δυστυχώς ακόμα ελλείψει επαρκών τίτλων. Πάντως με 4 ταινίες 3D που έχω στη διάθεση μου παρουσιάζει καλή εικόνα με κάποια προβληματάκια στην κίνηση.
Επίκειται δοκιμή με το OPPO BDP-93 και τότε θα κριθεί η τύχη του.
Αγοράστηκε για τη δυνατότητα των δύο HDMI καθώς είχα ξεσηκωθεί με τη μαγεία του 3D και δεν υπάρχει HDMI 1.4 ενισχυτής.
Συνολικά, μέτρια κατασκευή, minimal σχεδίαση, λειτουργικό τ/χ.
Setup:
A/V Amp Denon AVR-4310 ως Προ, τελικά στάδια Krell (για τα main)
Tv LG 55LW5500, παθητική 3DTV
BDp Panasonic DMP-BDT310
1. Μέτρια προσομοίωση 2D -> 3D.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ μέτριο σε σύγκριση με την προσομοίωση που κάνει η LG 55LW5500, της οποίας η μετατροπή είναι άριστη.
2. Μέτρια αναπαραγωγή CD.
Ηχος λεπτός χωρίς σώμα και ατάκα σε αναπαραγωγή CD συγκρινόμενο με την πάλαι ποτέ ναυαρχίδα Universal DVD Player της Pioneer DV-989 AVi.
3. Μέτρια αναπαραγωγή ταινιών DVD.
Μειωμένο κοντράστ και ευκρίνεια. Μειωμένο βάθος και μέτρια χρώματα. Συγκρινόμενο πάντα με το Pioneer DV-989 AVi, το οποίο παρά τα χρόνια του παίζει καταπληκτικά DVD (αλλά και ήχο!)
3. Ως Blu-ray Player δεν μπορώ να το αξιολογήσω δυστυχώς ακόμα ελλείψει επαρκών τίτλων. Πάντως με 4 ταινίες 3D που έχω στη διάθεση μου παρουσιάζει καλή εικόνα με κάποια προβληματάκια στην κίνηση.
Επίκειται δοκιμή με το OPPO BDP-93 και τότε θα κριθεί η τύχη του.
Αγοράστηκε για τη δυνατότητα των δύο HDMI καθώς είχα ξεσηκωθεί με τη μαγεία του 3D και δεν υπάρχει HDMI 1.4 ενισχυτής.
Συνολικά, μέτρια κατασκευή, minimal σχεδίαση, λειτουργικό τ/χ.
Setup:
A/V Amp Denon AVR-4310 ως Προ, τελικά στάδια Krell (για τα main)
Tv LG 55LW5500, παθητική 3DTV
BDp Panasonic DMP-BDT310