Panasonic G10 και TV Guide

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους σας.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει την Panasonic 42 G10 (αλλά και σε 46άρα μάλλον ίδιες είναι) και να έχει κανονικό TV guide (EPG) στα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι πατώντας το πλήκτρο i, τι παίζει αυτή την στιγμή, καθώς και το επόμενο πρόγραμμα. Όταν πατάω το πλήκτρο Guide το μόνο που δείχνει είναι τη λίστα με τα 4 κανάλια, αλλά δεν έχω καταφέρει να δώ πλήρες πρόγραμμα της μέρας κλπ, όπως δείχνει και το manual. Νόμιζα ότι απλά η ΕΡΤ δεν είχε πλήρη οδηγό ακόμα, αλλά χθες που πήγα σε φίλο που πήρε μιά καινούργια LG γιά το στήσιμο, είδα ότι έδειχνε κανονικά το EGP.
Ρωτάω λοιπόν αν κάποιος που έχει ίδια TV, έχει παρόμοιο θέμα ή όχι και τί μπορεί να φταίει.

Ευχαριστώ

Γιάννης Φ.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Panasonic G10 και TV Guide

Δύο φορές το πλήκτρο i πρέπει να πατήσεις!!!
Στην πρώτη σού βγάζει τι παίζει τώρα και μετά, στην δεύτερη βγάζει το πλήρες EPG με την υπόθεση της ταινίας κλπ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Panasonic G10 και TV Guide

Δύο φορές το πλήκτρο i πρέπει να πατήσεις!!!
Στην πρώτη σού βγάζει τι παίζει τώρα και μετά, στην δεύτερη βγάζει το πλήρες EPG με την υπόθεση της ταινίας κλπ.

Ok το ξέρω αυτό, με τις δύο φορές βγαίνουν αναλυτικές πληροφορίες γιά το τρέχον πρόγραμμα. Εγώ ρωτώ γιά πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα, τι θα παίξει όλη την μέρα δηλαδή.

Thanks

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic G10 και TV Guide

Αν κατά την αρχική εγκατάσταση έχει επιλεγεί ως χώρα εγκατάστασης Ελλάδα, πλήρες και εβδομαδιαίο πρόγραμμα (όπως στις φωτο) δεν εμφανίζεται!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Panasonic G10 και TV Guide

Αν κατά την αρχική εγκατάσταση έχει επιλεγεί ως χώρα εγκατάστασης Ελλάδα, πλήρες και εβδομαδιαίο πρόγραμμα (όπως στις φωτο) δεν εμφανίζεται!!!!

Δηλαδή πρέπει να δηλώσω άλλη χώρα στο αρχικό set-up;
Π.χ. Βρεττανία ή Γερμανία και μετά θα βρεί κανονικά τα Ελληνικά κανάλια (αναλογικά και ψηφιακά) και θα έχει κανονικά το guide των καναλιών και όλα τα υπόλοιπα, όπως teletext, σαν τώρα που έχω δηλώσει την Ελλάδα;
Και μπορώ να δηλώσω όποια χώρα θέλω ή υπάρχει κάποια προτιμότερη;
Οκ εντάξει ξέρω ότι αν το κάνω θέλει από την αρχή να φτιάξω όλες τις ρυθμίσεις..... αλλά αν είναι μόνο αυτό... θα δω.

Ευχαριστώ

Γιάννης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.834
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos