Panasonic i LG διλημα

Reaction score
220
Καλησπερα
Κατοχος μιας 47" LG full HD LCD ,και εναν Harman Kardon 550 ,εχω ενα Toshiba xd500e Dvd player το οποιο κανει upscale τα DVD και ημουν πολυ ικανοποιημενος αλλα μετα απο 2 χρονια αρχισε και πηδαει chapters κλπ

Να παω σκεφτομαι σε Blu ray (αν και εχω PS3) , αλλα βασικα με ενδιαφερει η εικονα σε DVD δισκους και ο ηχος

Ποιο λοιπον εκ των Panasonic bdt 310 και LG 670 θα μου προτεινατε? Bλεπω εχουν ιδια χαρακτηριστικα γενικα απλα το Panasonic εχει 2 hdmi ....αυτο σημαινει οτι θα εχω καλυτερο ηχο/εικονα?
Επισης δε με χαλαει η ιδεα να βαζω ενα στικακι και να παιζει μουσικη και καποια videos , οποτε αν εχουν καποιο θεμα με αυτο πειτε μου

Εχετε μηπως στην κατηγορια αυτη της τιμης να προτεινετε κατι αλλο???
Ευχαριστω

Reaction score
9
Απάντηση: Panasonic i LG διλημα

Δε νομίζω ότι θα σου δώσουν κάτι παραπάνω από το ps3.
Εγώ στη θέση σου θα έκανα τη δουλειά μου με αυτό. Είναι εξαιρετικό player το ps3.
Μη χαλάς τα λεφτά σου τζάμπα.

Τα δύο hdmi είναι μία ευκολία όταν ο home cinema ενισχυτής σου δεν έχει hdmi 1.4, οπότε έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δύο συνδέσεις χωριστά μία στην tv για εικόνα και μία στον ενισχυτή για ήχο. Κατά τα λοιπά δεν πρόκειται να πάρεις εκ του λόγου αυτού καλύτερο ήχο.

Το ps3 σε καλύπτει για κάποια αρχεία μουσικής και βίντεο επίσης αλλά όχι για τα πάντα. Εξαρτάται τι τύπου βιντεάκια σε ενδιαφέρουν.

nsk

Reaction score
12

Σαν καλύτερη υποστήριξη αρχείων προτείνω το LG, αλλά σε ποιότητα ήχου και εικόνας έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερο το Panasonic.
Πάντως αν είχα PS3 δεν θα έπαιρνα BD player αλλά ένα media player με υποστήριξη Full BD navigation π.χ Dune, Popcorn :126:

Reaction score
220

Και τα απλα DVD που προτεινετε να τα βλεπω??
Διαβαζω συνεχεια οτι τα Blu ray players δεν ειναι καλα στην εικονα απλων DVD
9 στις 10 φορες απλη ταινια DVD απο video club βλεπω

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members