Panasonic PT-AE4000

Reaction score
34
Απάντηση: Panasonic PT-AE4000

παλι ομως με το ιδιο χαζο σχημα τουβλου, αλφαμπλοκ.... κλπ. τουλαχιστον να παιζει καλα...

Reaction score
152

μην ξεχνας ομως οτι για τους παντρεμενους δε εχει ....τελωνειο ανανεωσης! :142:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Ωρες είναι να γράψεις στην Infocus το νέο μοντέλο τους να μοιάζει με αυτόν που έχεις (με το μισό χερούλι απο σαμσονάιτ) για μην φας μπλάστη όταν το αλλάξεις.....

Αγόρι μου ΑΝΤΡΑΣ είναι όποιος έβαλε 9άρη CRT στο σαλόνι και η γυναίκα του έλεγε οτι είναι και ωραίος. Αλλά τι να το κάνεις;;....δεν βγαίνουν πια τέτοια καλούπια αρσενικά....:138::138:

Reaction score
4.919

Πολύ σωστή η σκέψη της Panasonic να βγαζει πανομοιότυπους εμφανισιακά τους HD προβολείς της! Οταν καποια στιγμή θα έρθει η ώρα να αλλάξω τον PT AE-1000 μπορω να φτάσω μέχρι τον 4000 χωρίς να γίνει αντιληπτή η αλλαγή απο την γκεστάπο! Ο υπάρχων προβολέας θα πάει για σερβις και "αναβάθμιση λογισμικού" και θα έρθει ο νέος και ωραίος....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.744

Πολύ σωστή η σκέψη της Panasonic να βγαζει πανομοιότυπους εμφανισιακά τους HD προβολείς της! Οταν καποια στιγμή θα έρθει η ώρα να αλλάξω τον PT AE-1000 μπορω να φτάσω μέχρι τον 4000 χωρίς να γίνει αντιληπτή η αλλαγή απο την γκεστάπο! Ο υπάρχων προβολέας θα πάει για σερβις και "αναβάθμιση λογισμικού" και θα έρθει ο νέος και ωραίος....
Μην ξεχάσεις να βάλεις και λίγη σκόνη πάνω στο καινούριο:144: :137:

Reaction score
4.919

Μην ξεχάσεις να βάλεις και λίγη σκόνη πάνω στο καινούριο:144: :137:
Μαζί με την αναβάθμιση θα μου τον έχουν καθαρίσει κιόλας και πιθανότατα θα μου έχουν δώσει και το νέο τηλεχειριστήριο για δώρο! Μένει μόνο η μικρή λεπτομέρεια να αποταμιεύσω το απαιτούμενο ποσόν "μαύρο και αδήλωτο στο σπίτι" αλλά μία τέτοια κίνηση δεν θα γίνει απο την μία μέρα στην άλλη αλλά με προετοιμασία αρκετών μηνών....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas