Panasonic Pt-ae900 Me ΣΥΝΟΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Reaction score
32
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
Μέχρι πρότινος ημουν έτοιμος να φορτώσω την πιστωτική για τον 700 και ένα dvd denon 2910. H πιστωτική φορτώθηκε αλλα για χαλιά!!!
Οι λόγοι που με οδήγησαν στο 700 απλοι εικόνα στα 6μ και άψογη κατα την γνώμη μου.
Ελα όμως που πορώθηκα έρχεται και το δώρο...
Ο λόγος λέγεται 900 και θα πάω σύντομα να δω την εικόνα του αλλά απο αυτα που ακούω και διαβάζω ξέρω τι θα γείνει...
Με τι όμως θα τον συνδέσω dvd έτσι ώστε να πάρω το μέγοστο των δυνατοτήτων του?
Με HDMI καλώδιο μιας και έχει ήδη εγκατασταθεί. Οι τιμές πέφτουν αλλα και η ποιότητα?
Σε τι πανί? Ηλεκτροκίνητη ή μη δεν με πειράζει. Η θέαση θα είναι στα 5,8μ και σκέφτομαι 110¨.
Ακούω προτάσεις συστάσεις και συμβουλές

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα , Γιωργο(?)

Η καλυτερη συνδεση για θεαση απο DVD player ειναι σαφως HDMI και , εαν καταλαβα καλα , απο την στιγμη που το εχεις ηδη εγκαταστησει δεν χρειαζεται να σκας για οτιδηποτε αλλο.
Εκτος εαν θες να προσθεσεις και αλλες πηγες(τηλεοραση , δορυφορικη κλπ) οποτε το HDMI θα πρεπει να συνοδεψει και-τουλαχιστον μια - αναλογικη συνδεση.

Για την οθονη τωρα , απο την αποσταση θεασης που εχεις μπορεις ανετα να παιξεις στις 110''.Θα σου προτεινα γκρι υφασμα(το εχουμε συζητησει και προσφατα σε αλλο thread).
Tωρα ηλεκτρικη η χειροκινητη , η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου. :wink:

Reaction score
32
Με τι dvd player θα έχω την μέγιστη αποδοση του panasonic?
Aν το denon 2910 ήταν η κορυφαία λύση που μου πρότειναν για τον 700 αλλά εχω δει και εδω να συζητιέται συνεχίζει να είναι η πρώτη λύση ακόμα για τον 900. Pioneer 668 Denon 1920 η κάτι άλλο?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το "Με τι dvd player θα έχω την μέγιστη αποδοση του panasonic" ειναι μεγαλη κουβεντα αφου οι επιλογες σημερα κυμαινονται απο πολυ χαμηλα εως και αρκετα ψηλα.
Εαν ζητας την προσωπικη μου αποψη , παιρνω πολυ καλη εικονα απο τον συνδυασμο Panasonic-Marantz 7600 αλλα και μια εναλλακτικη με το Denon 1920 δεν θα με χαλουσε καθολου μα καθολου :wink:

Υ.Γ.Η καλυτερη εικονα που εχω παρει μεχρι στιγμης ειναι απο το μεγαλο Α1 της Denon αλλα με τα χρηματα που ζηταει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να προτείνω κάτι επαναστατικό;;;

Γιατί δεν περιμένεις 1-2 εβδομάδες μήπως έρθει στην Ελλάδα το Κiss 600 να βλέπεις και HDTV χωρίς να χρειάζεσαι pc? Υλίκο υπάρχει άθφονο νομίζω...

Reaction score
32
HDTV?
Δηλαδη? Δεν γνωριζω το θέμα?
Διαβασα σχετικα αλλά δεν καταλαβαίνω τις δυνατότητες θα έχω.
Ας βοηθήσει κάποιος.
Που θα έρθει σε 1-2 Βδομάδες ξέρουμε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Reaction score
32
Αλλη μια ερώτηση!
Πως μπορώ να δω TV στον panasonic οικονομικά?
Χωρίς βιντεο η dvd recorder!
Aκούω προτάσεις.

Reaction score
0
Μόλις συνέδεσα το δέκτη του NOVA με τον denon 3805 με composite και από τον ενισχυτή με component στον 900......εκπληκτική τηλεόραση !!!!!!

Reaction score
5
http://www.pixmania.com/fr/fr/s_action/search/index.html
Και στην Γαλλία έχει παραπάνω...υποθέτω ότι είναι η κλασσική περίπτωση 'πουλάμε το προϊόν όσο αντέχει η αγορά', στην Ολλανδία φαίνεται ότι η τοπική αντιπροσωπεία το έχει φθηνά, οπότε και αυτοί για να πουλήσουν το κατέβασαν...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόλις συνέδεσα το δέκτη του NOVA με τον denon 3805 με composite και από τον ενισχυτή με component στον 900......εκπληκτική τηλεόραση !!!!!!
Νομίζω μπορείς να συνδέσεις την nova με component στο denon 3805. Απλά πάρε ένα scart σε rgb rca...

Reaction score
0
Όταν λες SCART σε RGB-RCA τι εννοείς;
υπάρχει SCART σε RCA που δεν είναι το κλασσικό; ( Δηλαδή 6 RCA : VIDEO IN , VIDEO OUT , AUDIO IN L-R , AUDIO OUT L-R )
υπάρχει SCART που δίνει έξοδο VIDEO με τρία RCA ( RED-GREEN-BLUE );

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.483
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid