Panasonic PT-AX100 + Pioneer 696 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 720p ??!?

Reaction score
0
Εχω τα παραπάνω μηχανήματα,τα έχω συνδέσει με HDMI και παρατηρώ ότι όταν επιλέγω σήμα 720p (upscale) έχει λίγο μαύρο πάνω και κάτω,το ίδιο και 1080i.Σε αντίθεση με το 576p όπου η εικόνα ειναι κανονική.Πάντα μιλάω για full εικόνα 1:78...αν και το ιδιο συμβανει και σε ταινιες 2:35 οπου το μαυρο απλα προστιθεται στο ηδη υπάρχον....

Reaction score
786
Ισως καποια ρυθμιση overscan που αποθηκευεται ξεχωριστα για καθε τυπο σηματος?

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic PT-AX100 + Pioneer 696 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 720p ??!?

Λογικα πρεπει να εχει και αριστερα δεξια.
Ειναι φυσιολογικο.

Με το upscale δεν γεμιζει 100% το πανελ.
Ειναι αποτελεσμα μαθηματικων αλγοριθμων.Δεν ειναι zoom

Reaction score
185
Μαλλον σου τρωει πιξελ απο την εικονα το πλειερ κατα το scaling... με καποιο ειδικο πατερνακι θα δεις τι και ποσα σου τρωει... κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα με τα φτηνα πλειερς μεχρι που πηρα το oppo και ησυχασα (νομιζω γιατι δεν το δοκιμασα ακομα με πατερνς).

Reaction score
4
Σιγουρα ειναι το player.
Εχω τον ιδιο προβολεα και ποτε δεν εχω παρατηρησει κατι αναλογο.

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic PT-AX100 + Pioneer 696 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 720p ??!?

Ηλία,έχεις λαθος.
Αλλο το να τρωει pixel το player (pixel cropping) και άλλο να μην γεμίζει όλο το κάδρο.Το 99% των player στο upscale αφήνουν borders.Αναγκαστικά

Reaction score
0
Δεν τρώει pixel αλλα τα "συμπιεζει" στον κάθετο...σαν να στριμώχνει λιγο στην εικόνα με αποτέλεσμα να μου αφήνει μαύρο και να παραμορφώνει λίγο την είκονα.Οι φίλοι μου φυσικα δεν το βλέπουν αλλα εγώ :mad_3: !

Reaction score
0
Φίλε κοίτα να δεις εάν από το μενού του player σου έχεις επιλέξει 16:9 προβολή. Αν όχι τότε νομίζω φταίει αυτό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.636
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale