PANASONIC PT AX100

Reaction score
0
Μάλλον τον ΘΕΛΩ :D !

1.Γνωρίζετε που μπορώ να τον δώ να παίζει?
2.Που θα τον βρώ στην καλύτερη τιμή στην Ελλάδα? (τώρα να μου στέλνουν PJ από έξω είναι safe?)

THANX

P.s:Σκεφτόμουν να περίμενα τον 1000 αλλά πολλά λεφτά για τώρα και μάλλον με μικρή διαφορά απόδοσης...

Reaction score
0
Τιμές και προτάσεις δεν μπορούμε να δίνουμε στο site...δεν πιστεύω οτι είναι διαφήμιση αλλά ευκολία για όλους εμάς τους αγοραστές.Τι καλύτερο απο τον "ανταγωνισμο" στα καταστήματα και την πτώση των τιμών????

Reaction score
8
Νομιζω οτι απο τις καλυτερες τιμες εχει ο ΑΝΔΡΕΑΣ & να αφου τον δεις να
τον παρεις...Εγω τον εχω & τον απολαμβανω ηδη!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για ακομα μια φορα θα ηθελα να πω πολλα ευχαριστω στους φιλους που υπεδειξαν στον Shadow_gp την αφεντια μου. :oops:
Ο φιλος μου εστειλε πμ και του απαντησα.
Για ακομα μια φορα ομως θα ηθελα να γινει κατανοητο πως για προσωπικους και ευνοητους λογους δεν θα ηθελα να γινεται η οποια αναφορα στην εμπορικη μου ιδιοτητα.
Αντιθετα, και απο την στιγμη που εχουμε αποφασισει να ειναι ολα ελευθερα στο AVSite, μπορειτε να προτεινετε οποιον απο τους αλλους επαγγελματιες θελετε.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση φιλε Shadow θα σου ζητουσα να παρεις και μια "δευτερη γνωμη" απο τον Luxman :wink:
(ας με συγχωρησουν οι υπολοιποι αλλα δεν γνωριζω ποιος αλλος μπορει να διαθετει τον ΑΧ100)

Reaction score
5
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Στην συγκεκριμενη περιπτωση φιλε Shadow θα σου ζητουσα να παρεις και μια "δευτερη γνωμη" απο τον Luxman :wink:
(ας με συγχωρησουν οι υπολοιποι αλλα δεν γνωριζω ποιος αλλος μπορει να διαθετει τον ΑΧ100)
Απιστευτο!!!!!!

Μπραβο Ανδρεα!!!!

Reaction score
0
Γνωρίζοντας έστω και για λίγο από κοντά τον Ανδρέα ως επαγγελματία θα δεις ότι δεν είναι απίστευτο Θανάση.

Φίλε shadow μπορείς από πολλά καταστήματα να παραγγείλεις τον συγκεκριμένο προβολέα. Ακόμα και στο carrefur που ρώτησα από περιέργεια μπορούν να το φέρουν.

Το ερώτημα όμως δεν είναι ποιός τον έχει φθηνότερα, μια έρευνα αγοράς 5 λεπτά στο internet αρκεί.

Εγώ είμαι της αρχής να αγοράζω τέτοιου είδους μηχανήματα από εξειδικευμένα καταστήματα άσχετα αν κάποιος μπορεί να τα βρεί αλλού φθηνότερα 20-30-50 ευρώ.
Οι λόγοι είναι αρκετοί, κατ'αρχήν έχεις την δυνατότητα να δεις και να συγκρίνεις άμεσα τι θα αγοράσεις που είναι και το κυριότερο, επίσης δεν έχω ποτέ αντιμετωπίσει συμπεριφορά πωλητή αλλά φίλου που προσπαθεί να σου βρεί την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σου - που βέβαια καταλαβαίνει αμέσως (πολλές φορές έχω αγοράσει κάτι φθηνότερο από αυτό που είχα στο "μάτι" κατόπιν τέτοιας υπόδειξης και δεν το μετάνιωσα, είχαν δίκιο !!).

Τόν προβολέα αυτόν τον έχω 3 μέρες τώρα, τον αγοράσα από τον συγκεκριμένο που αναφέρθηκε εδώ τον οποίο ευχαριστώ καταρχήν για τις προσπάθειες που έκανε για να έρθει στα χέρια μου (λόγω απεργιών στα λιμάνια υπάρχει τεράστιο πρόβλημα) αλλά και γιατί είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτό που αγόρασα.
Δεν χρειάζεται διαφήμηση θα πεί αλλά εγώ έχω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω.

Το ερώτημα τελικά (για μένα) δεν είναι ποιός έχει φθηνότερα κάτι, αλλά ποιός θα σεβαστεί τα χρήματα μου και δεν θα μου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες (υπό την προυπόθεση πάντα ότι οι διαφορές είναι μικρές μην ξεχνιόμαστε :)).

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Για ακομα μια φορα θα ηθελα να πω πολλα ευχαριστω στους φιλους που υπεδειξαν στον Shadow_gp την αφεντια μου. :oops:
Ο φιλος μου εστειλε πμ και του απαντησα.
Για ακομα μια φορα ομως θα ηθελα να γινει κατανοητο πως για προσωπικους και ευνοητους λογους δεν θα ηθελα να γινεται η οποια αναφορα στην εμπορικη μου ιδιοτητα.
Αντιθετα, και απο την στιγμη που εχουμε αποφασισει να ειναι ολα ελευθερα στο AVSite, μπορειτε να προτεινετε οποιον απο τους αλλους επαγγελματιες θελετε.
Για αλλη μια φορα ο Αντρεας επιβεβαιωνει οτι ειναι ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !! Χαιρομαι να συναναστρεφομαι απο κοντα η διαδυκτιακα με τετοιους ανθρωπους :D :D .

Reaction score
0
Ρε φιλε Ανδρεα, αν καταλαβα καλα, θελεις να μην αναφερουμε καθολου εσενα αλλα οποιοδηποτε αλλον ?
Αυτο, σαν να μην συμφωνω, γιατι εκτος του οτι ειναι αδικια εις βαρος σου και του καταστηματος, μπορει να ειναι ζημιογονο και για τους υποψηφιους αγοραστες αν εσυ εχεις καλυτερη τιμη ή καλυτερη συμβουλη.
Για ενα τοσο ωραιο πραγμα οπως ο προβολεας που εχει καποιο σημαντικο κοστος και οι περισσοτεροι δεν τον αλλαζουμε καθε χρονο , καλυτερα πριν αγορασει καποιος να δει οσο το δυνατο περισσοτερες υποψηφιες αγορες , τιμες , αλλα και γενικοτερη αξιοπιστια αγορας.
Εμενα θα μου αρεσε πχ σε καθε τοπικ που υπαρχει για καποιον προβολεα υπηρχε και ενα post με ολα τα μαγαζια και τις τιμες τους (συμπεριλαμβανομενου και του δικου σου φυσικα). Για συγκριση, ενημερωση και ευκολια του υποψηφιου αγοραστη. Ενταξει αυτο μπορει να ειναι λιγο δυσκολο, αλλα νομιζω οταν καποιος ρωτα για τιμες και μαγαζια , σωστο ειναι να αναφερονται ολα χωρις διακρισεις.

Reaction score
4
Ηθελα να ανοίξω νέο θέμα αλλά "εκμεταλεύομαι" την τροπή που πήρε
το συγκεκριμένο και να ευχαριστήσω δημόσια τον Ανδρέα για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει
και μετά την αγορά.
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι δεν αντιμετοπίζεσαι μόνο σαν πορτοφόλι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.538
Members
38.713
Νεότερο μέλος
KMARKOS