panasonic px 80

Reaction score
0
τελικα αποφασισα να παρω την px 80 και θα ηθελα απο καποιον που την εχει να με ενημερωσει για τυχον προβληματα οπως burn in κλπ. ευχαριστω . η αποφαση μου βασιστηκε στο οτι οταν την ειδα διπλα σε full hd της ιδιας αξιας και λιγο μεγαλυτερης και ενθουσιαστηκα. ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
14
Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ούτε burn in, (όταν είναι να στρώσει...θα στρώσει) ούτε image retention (υπό ανθρώπινες νορμαλ συνθήκες - άμα την αφήσεις κανα διήμερο με το desktop των windows δεν ξέρω) ούτε τίποτε.

Εγώ την είδα δίπλα σε HD της διπλάσιας αξίας και ενθουσιάστηκα. :126:
Ούτως ή άλλως το HD δεν λέει από μόνο του τίποτα.

Η τηλεόραση έχει απόλυτα φυσική κίνηση (σε αντίθεση με LCD διπλάσιας και βάλε λιανικής), πλούσιο μαύρο, εκπληκτικό χρώμα και εικόνα, με καλό τηλεοπτικό σήμα.
Με κακό είναι απλα άλλη μια flat tv του σωρού.
Από ήχο είναι τυπική ενώ και οι ρυθμίσεις της είναι απλοικές.
Τι να τις κάνεις βέβαια τις ρυθμίσεις όταν η τηλεόραση παίζει παπάδες ...από το κουτί. :126:
Το μόνο που παρατήρησα με απλό τηλεοπτικό σήμα (και αυτό πάιζει ανάλογα το κανάλι) είναι ότι μπλεδίζουν λίγο τα λευκά της.
Αυτό βέβαια σε σχέση με τα οπτικά εγκλήματα που συμβαίνουν στην πλειοψηφία των LCD panels ανάλογης ή και πολύ μεγαλύτερης λιανικής, είναι πταίσμα.
(Και εγώ παραείμαι ...pseiras. :136: )

Προχώρα άφοβα.
Δεν πρόκειται να βρεις καλύτερο value for money.

Reaction score
0
διαβασα σε αλλο forum οτι εχουν παραλαβει καποιοι ελλατωματικες px80 - να ανησυχω η προκειται για τυχαια περιστατικα?

Reaction score
1
Απάντηση: panasonic px 80

Σε αυτό το φόρουμ που αναφέρεσαι...έχει αναφερθεί μόνο μία περίπτωση με ελαττωματικό τροφοδοτικό (πιθανόν) και όχι πρόβλημα στην οθόνη. Τώρα κάτι που γράφτηκε στις 01/04 ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα...:137:

Τώρα για καλύτερες ρυθμίσεις, έχει γραφεί ένα review με καλές ρυθμίσεις http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PX80/Settings

Reaction score
0
την παρελαβα σημερα το πρωι... εκτος απο ρυθμισεις μηπως πρεπει να κανω και στρωσιμο-ειναι απαραιτητο?

Reaction score
14
την παρελαβα σημερα το πρωι... εκτος απο ρυθμισεις μηπως πρεπει να κανω και στρωσιμο-ειναι απαραιτητο?
Θα στρώσει μόνη της έτσι και αλλιώς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll