panasonic px70 KAI BRAKE IN DVD

Reaction score
4
Μετα απο πολυυυυυ παρακολουθηση των θεματων εδω περι τηλεορασεων αποφασισα και παραγγειλα την pana px-70.
Mενω Σαντορινη και την παραγγειλα απο Πλαισιο μου ειπαν οτι θα ερθει εδω σε 4 ημερες.
Παρακαλω λοιπον αν ξερετε να μου πειτε απο που μπορω να προμηθευτω το dvd στρωσιματος η αν καποιος απο εσας μπορει να το ''καψει'' και να μου το στειλει...εννοειτε οτι ολα τα εξοδα αποστολης δικα μου,ακομα και να στειλω κουριερ να το παραλαβει απο το χωρο σας μπορω....
Οποιες αλλες πληροφοριες περι στωσιματος καλοδεχουμενες...εννοειτε οτι παρακολουθω το αντιστοιχο θεμα εδω φανατικα,απλα αν καποιος που ειναι κατοχος και εχει ορεξη ας μου στειλει ενα πμ με εμπεριστατωμενες οδηγιες στο τι πρεπει να προσεξω στην αρχη..
Ευχαριστω εκ των προτερων οσους μου απαντησουν.....

Reaction score
0
παιδια αυτο το dvd το βαζουμε και παιζει μονο μια φορα? δεν παινει ολη την οθονη! βγαζει τις γνωστες μπαρες πανω και κατω! ειναι σωστο αυτο? ευχαριστω...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: panasonic px70 KAI BRAKE IN DVD

παιδια αυτο το dvd το βαζουμε και παιζει μονο μια φορα? δεν παινει ολη την οθονη! βγαζει τις γνωστες μπαρες πανω και κατω! ειναι σωστο αυτο? ευχαριστω...
κάτι δεν κάνεις καλά.
κανονικά πιάνει όλη την οθόνη.

Reaction score
5
Κανονικα πιανει ολη την οθονη.Εχεις ορισει "Πληρη καλυψη οθονης" η "Ευρεια" ?

Reaction score
0
ok ενταξει με την οθονη.το διορθωσα! ποση ωρα πρεπει να το αφησουμε να παιξει?

Reaction score
0
Για τις πρώτες 100 - 150 ώρες νομίζω πρέπει να παίξει, αν και δεν καλύερα να σου πεί κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει για το αν πρέπει αν παίζει συνεχόμενα κ.τ.λ.

Reaction score
0
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ,το dvd παίζει συνεχόμενα για 150 ώρες χωρίς να μεσολαβήσει ενδιάμεσα καμία παρακολούθηση κάτι άλλου?

Reaction score
800
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ,το dvd παίζει συνεχόμενα για 150 ώρες χωρίς να μεσολαβήσει ενδιάμεσα καμία παρακολούθηση κάτι άλλου?

Oχι βεβαια.Βλεπεις οτι θελεις απλα φροντισε να μην εχεις μπαρες.
Τα τηλεοπτικα σηματα σε ζουμ1 και τις ταινιες 2.35/1 χωρις μπαρες πανω κατω.
Η px70 δεν ειναι τοσο ευαισθητη παντως σε burn in.Εγω μεχρι και ps2 επαιζα και εβλεπα και λιγο 2.35/1 με μπαρες τις πρωτες μερες.Βεβαια, απο το αγχος μετα παντα επαιζα το break in dvd.
Μετα τις 150 ωρες τα παιζω ολα οπως θελω και που και που ,τρεχω και το break in dvd για καλο και για κακο.

Reaction score
4
Μια μερα μετα την παραλαβη της το shop21 την κατεβασε 70 ευρω...(σε σχεση με τα 1169 σε 12 ατοκες που την πηρα απο πλαισιο),τωρα πια 1099.....γκρρρρρρρρρρ!!!!!!
Πλακα κανω..νευριασα αλλα δεν ''χαλιεμαι'' τοσο.....απιστευτο τηλεοπτικο σημα,απο το λιγο που ειδα σε 1 μερα...τωρα κατεβασα φωτεινοτητα-κοντραστ και ειμαι στο στρωσιμο.......ειλικρινα παντως τωρα καταλαβαινω οτι δεν ειναι αναγκη να εισαι ειδικος για να καταφερεις να διαπιστωσεις το ποσο καλυτερη ειναι μια καλη πλασμα εναντι μιας LCD σε απλο τηλεοπτικο σημα.

Reaction score
4
Να ρωτησω κατι ακομα βρε παιδια??
Λογω χωροθετησης το DVD ειναι στην αλλη ακρη του δωματιου απο την τηλεοραση(...συντροφευει τον προβολεα) και λογω μη υπαρξης επιπλου για την τηλεοραση,που για την ωρα αναπαυεται πανω σε μια καρεκλα εν αναμονη του ειδικου σταντ που ηδη παρηγγειλα και θα ερθει σε 5-6 μερες ,την στρωνω με ολες τις ρυθμισεις οπως εχουμε γραψει εδω, αλλα με συνεχη θεαση τηλεοπτικου σηματοw σε ζουμ και οχι με την χρηση του burn-in dvd.
Δεν εχω δευτερο dvd-player και δεν θελω να βγαλω απο την θεση του το ηδη υπαρχον(πολυ βαβουρα)
Ρωτω λοιπον,να συνεχισω το στρωσιμο με το τηλεοπτικο σημα επι πολλες ωρες την ημερα,η να περιμενω το σταντ και μετα να μεταφερω διπλα της το dvd και να ξεκινισω το burn-in στρωσιμο??
Φυσικα και θα το κανω αλλα πειραζει αν γραψει καμμια 50αρια ωρες μονο με στρωσιμο απο τηλεοπτικο σημα??

Reaction score
5
Νομιζω τελικα οτι το notorious στρωσιμο ειναι πολυ υπερτιμημενο.

Ποτε δεν χρησιμοποιησα το break in dvd παρα μονο χαμηλο contrast και automatic zoom για τα logo των καναλιων.Επαιζε πρωι μεσημερι βραδι γιατι ολοι οι αλλοι βλεπουν TV :happy_9:
και μεχρι τωρα ολα ΟΚ.

Χαλαρωστε και απολαυστε.Μην το πολυψειριζεται απλα sit right back and............................ relax :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
4
Thanx Σωτηρη,
τετοια απαντηση φανταζομουν απλα ειναι καλο να το ακους απο καποιον κατοχο.

Reaction score
5
Thanx Σωτηρη,
τετοια απαντηση φανταζομουν απλα ειναι καλο να το ακους απο καποιον κατοχο.
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Και ξεχασα να αναφερω τις εκατονταδες δαχτυλιες που εχω καθαρισει μεχρι τωρα. Εμ βεβαια οταν ο μικρος βλεπει το "κοτοπουλακι" σε HD νομιζει οτι ειναι ζωντανο και θα το αγγιξει :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: ( καμια φορα λες και εχει φαει γουρουνοπουλο με τα χερια οπως κρινω απο τις δαχτυλιες wall_1 wall_1 )

Λοιπον "Σουιφερ" πρωτο χερι να φυγει η σκονη και βρεγμενο βαμβακερο αποροφητικο πανακι τριβουμε απαλα σκουπιζουμε ( ενιοτε τραβαμε καζανακι :happy_9: :happy_9: :happy_9: ) και ................ φυστικα η δουλεια.Παμε για αλλα :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_