Panasonic PZ80 or PZ85

Reaction score
0
Η αληθεια ειναι οτι ακουω παρα πολυ καλα λογια για την PZ80 (και πηγαινα στο Μ.Μαρκτ για αγορα) αλλα ετσι οπως την ειδα στην εικονα κολωσα). Απο την αλλη βλεπω στο HDTV selector (http://www.hdtvtest.co.uk/selector.php) οτι στις 46αρες την βγαζει 3η την Πανασονικ με καλυτερες τις Σονυ και την Σαμσουνγκ. Τωρα εδω ειναι το θεμα .. μια και θα συνδεσω και κονσολα επανω (PS3) ( χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι ειμαι και κολημενος gamer) μηπως τελικα πρεπει να παω σε LCD?? Μεγαλο διλημμα μια και ειναι και αρκετα τα χρηματα. Επισης τα καταστηματα δεν πολυβοηθανε και πραγματικα θα ηθελα να δω μια καλοστημενη PZ80 και ακομα καυτερα μια PZ85 !!! Απο Bluray παντως ηδη εχω κατεβασει αρκετες ταινιες και εχω και αρκετα original δισκακια. Οποτε μιλαμε και για SD και για Κονσολα (PS3) και για Dvd και Streaming ταινιων ( Media center Pc) . Οποτε με δεδομενα αυτα παω στην Σαμσουνγκ η στην Πανασονικ ??? Ιδου η (ακριβοπληρωμενη) απορια μου.

Reaction score
14
ο πατέρας μου εχει πάρει την 42άρα την PZ80.

Εγω εχω εδώ και ενα χρόνο την 50PZ700.

Ημουν στο Mediamarkt εχθές και μίλαγα με τον φίλο μου που είναι προιστάμενος στο Μαρούσι και μου λεει οτι οντως η 80 με την 85 εχουν μικροδιαφορές αλλά οι μεγάλες διαφορές είναι με την 800.

Οντως εκανα και το δικό μου τέστ αφού πήγα και τις "περιεργάστηκα" με την αδεια του καταστηματος και ειδα οτι η 800 είναι By far οτι καλύτερο εχει η Panasonic και ειλικρινά για εμένα θα ήταν η επιλογή μου για νέα Τιβί αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής.

Για κοιτάξτε την?

Reaction score
1.594
Συγνώμη για το off-topic, αν την φέρω απο Αμερική και μιας και στα specs δεν αναφέρεται το PAL θα παίζει εδώ ή θα χρειαστώ NTSC to PAL converter ?

Reaction score
0
τελικά που κατέληξες; Βρίσκομαι κι εγώ σε παρόμοιο δίλλημα...
Πουθενα ακομα ... ειμαι στο ψαξιμο.
Στο Media-Markt εχει για πωληση την PZ800 ???? Και αν ναι ... σε τι τιμη???

Reaction score
0
εγω δεν εχω συμβουλη να σας δωσω γιατι ειμαι και εγω ασχετος και ημουν πριν λιγο καιρο στο ιδιο διλημμα, το μονο εχω πω ειναι οτι και να σας πουν δεν εχει καμια σημασια αν δεν πατε να την δειτε απο κοντα,γιατι και εγω νομιζα οτι ειχα αποφασισει αλλα οταν ειδα πως επαιζε τρομαξα,δε εχω ξαναδει πιο καταθλιπτικη εικονα σε tv.
Γιαυτο οτι και να διαβασετε δεν εχει καμια σημασια το θεμα ειναι τι βλεπουν τα δικα σας ματια.

Reaction score
20.853
Απάντηση: Re: Panasonic PZ80 or PZ85

Συγνώμη για το off-topic, αν την φέρω απο Αμερική και μιας και στα specs δεν αναφέρεται το PAL θα παίζει εδώ ή θα χρειαστώ NTSC to PAL converter ?
Καλύτερα να μην την φέρεις. Τα αμερικάνικα μοντέλα (τελειώνουν σε "U", πχ PZ85U) δεν έχουν pal, οπότε τρέχα γύρευε. Επίσης δεν έχει και δέκτη για επίγεια ψηφιακά σε DVB-T (ευρωπαϊκό στάνταρ), αντιθέτως έχει για το αμερικάνικο ATSC που δεν υπάρχει στην Ευρώπη.

Reaction score
0
Ρε παιδια πειτε μου καποιος ... που μπορω να δω με τα ματια μου μια PZ80 η PZ85 και PZ800 (στις 46'' κατα προτιμιση) να παιζει υλικο????
Την μονη που καταφερα να δω ηταν μια PZ80 στο Media-Markt που επεζε εντελως χαλια αναλογικα καναλια ... και μια PZ8 στα Fnac που επεζε blue ray.
Ξανα-ρωταω λοιπον ... σε ποιο μαγαζι ή ποια μαγαζια θα μπορεσω να δω PZ80 - PZ85 - PZ800??? Ρε παιδες ολοι οι υπολοιποι που αγορασατε τις εν-λογω TV τις πηρατε χωρις να τσεκαρετε εικονα??

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster