Για πείτε ρε παιδιά μια γνώμη για το δίλημα μου.
Ανάμεσα σε αυτές τις δυο tv τι προτείνεται.
Πείτε μου μου καθαρά από άψοψη μηχανήματος και όχι τιμής (η pioneer 1000 ευρώ παραπάνω).
Επιτέλους βρλίσκω τον χρόνο να απαντήσω φίλε μου...
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Είναι νομίζω πλέον γνωστό πως οι pioneer πλασμα τηλεοράσεις θεωρούνται top στην αγορά...δέν έχω προσωπική εμπειρια απο θεαση μιας, τουλαχιστον απο ποιοτητα κατασκευης και απο design ειναι κορυφη και 'φωναζει' οτι ειναι ακριβή!
Παμε τωρα στην panasonic. Τελευταιας 'σοδειας' μοντελο με πανελ ένατης γενιας το οποιο λένε τα τεστ πως εχει καταπληκτικη εικόνα, μακραν ανωτερη απο οποιαδηποτε lcd της αγορας
Η τεχνολογία πλασμα είναι περισσότερα χρόνια στην αγορά και σιγά σιγά θεωρώ πως φτάνει στην ωριμότητα, πράγμα που σημαίνει καταπληκτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ένα απο αυτά είναι και η καινούρια πανασονικ.
Ούτε αυτό το μοντέλο έχω δεί προσωπικά να λειτουργεί, όμως σε μια επίσκεψη μου στον κωτσοβολο του the mall τελευταία είχαν προσφορά την φετινή απλή (low definition) πλασμα πανασονικ μόνο 1190 ευρω (!). Δέν ξέρω αν όντως ήταν φετινό το μοντέλο (αν και ο πωλητής ορκιζόταν πως ήταν) αλλά η εικόνα της ηταν κ α τ α π λ η κ τ ι κ η !!!Ηταν απο τις πιο ωραιες (αν οχι η πιο ωραια) εικόνες που εχω δει σε οποιαδήποτε συσκευή στη ζωή μου. Βέβαια όλες οι άλλες πλασμα ήταν συνδεδεμένες με αθλιο τηλεοπτικό σήμα και μάλιστα με διακλαδωτή ενώ αυτή με dvd player και μάλιστα μαλλον με hdmi. Επιβεβαιώθηκε πάντως αυτό που άκουγα τόσο καιρό πως οι πανασονικ είναι πολυ καλες...
Ανέφερες για σύγκριση μεταξύ των 2 μοντέλων χωρίς να λάβουμε υπόψιν τη (μεγάλη) διαφορά χρημάτων. Διαβάζοντας τα διαφόρα τέστ κατέληξα πως τα 2 μοντέλα είναι μάλλον στα ίδια κυβικά στο περιπου βεβαια...Λαμβάνοντας ομως υποψη τα 1000 ευρω διαφορά στην τιμή η επιλογή είναι μάλλον μονοδρομος γιαυτό και βρίσκομαι ένα βήμα πριν την παραγγελία της panasonic!
Για την v60 ενδιαφέρομαι...Η τιμή της στο technixx.gr είναι 1999 ευρω. Επίσης έχει και την 600 αλλά με 2550 ευρώ διαφορά χρηάτων που βάσει χαρακτηριστικών δέν νομίζω να αξίζει...