Panasonic TH-42PV60E

Reaction score
0
Αγαπητοί όλοι είμαι πολύ κοντά στην αγορά μιας Panasonic TH-42PV60E.

Έχει αξιολογηθεί από το HiTECH Δεκεμβρίου 2006 ως Άριστη Αγορά και την έχει προσφορά η Ηλεκτρονική 1490€ σε 40 άτοκες!

Η χρήση της Τηλεόρασης θα είναι για προβολή αναλογικών, ψηφιακών καναλιών, DVD(και αργότερα BlueRay), σημάτων από κονσόλες(xbox) και PC(παιχνίδια, internet, κειμενογράφηση) μέσω ενός HTPC

Τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι ανάλογα τις τιμής του. Εξαιρετικά!

Τα ιδιαίτερα θετικά αυτά σχόλια οφείλονται κυρίως στην τεχνολογία Plasma και δευτερευόντως στην υλοποίηση της Panasonic.

Υπάρχει μόνο ένας μικρός ενδοιασμός που αφορά 3 σημεία
1. Η εκπομπή θερμότητας της plasma είναι ενοχλητική?
2. Ξεχασμένες εικόνες πχ still images(dvd pause), κειμενογράφηση κτλ δημιουργούν πρόβλημα?
3. Η χρήση της οθόνης ως βασική οθόνη PC δημιουργεί κάποιο πρόβλημα( πχ ευκρίνεια κειμένου)

Ευχαριστώ για την απάντησή σας
Δημήτρης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
diagomas said:

Έχει αξιολογηθεί από το HiTECH Δεκεμβρίου 2006 ως Άριστη Αγορά και την έχει προσφορά η Ηλεκτρονική 1490€ σε 40 άτοκες!

Η χρήση της Τηλεόρασης θα είναι για προβολή αναλογικών, ψηφιακών καναλιών, DVD(και αργότερα BlueRay), σημάτων από κονσόλες(xbox) και PC(παιχνίδια, internet, κειμενογράφηση) μέσω ενός HTPC

Τα ιδιαίτερα θετικά αυτά σχόλια οφείλονται κυρίως στην τεχνολογία Plasma και δευτερευόντως στην υλοποίηση της Panasonic.

2. Ξεχασμένες εικόνες πχ still images(dvd pause), κειμενογράφηση κτλ δημιουργούν πρόβλημα?
3. Η χρήση της οθόνης ως βασική οθόνη PC δημιουργεί κάποιο πρόβλημα( πχ ευκρίνεια κειμένου)

Δημήτρης
1. Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητική αλλά υπάρχει...
2. Μπορεί να δημιουργήσουν το φαινόμενο να "μείνει κολλημένη" στην οθόνη κάποια εικόνα π.χ. το σήμα ενός καναλιού.
3. Δεν ξέρω τι ανάλυση σηκώνει η τηλεόραση σε σύνδεση με pc αλλά μάλλον θα έχεις overscan / underscan.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!

Τι είναι το overscan/underscan?

Με την σύνδεση Dsub15 δεν έχουμε ξακάθαρη προβολή του σήματος του PC?

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic TH-42PV60E

Δε θα εχεις προβλημα με το pc. Στη δική μου παίζει μια χαρά.
Την εχω εδω και 2 μηνες περίπου και ειναι εξαιρετική.
Για τις πρώτες 100ωρες χρήσης καλό είναι να την έχεις στο zoom mode κι ετσι δε θα εχεις πρόβλημα από τα ακινητα σηματα των καναλιών.
Επίσης καλό είναι να τη ρυθμίσεις στο cinema και οχι απο την αρχή στα δυνατα mode εικόνας.

Reaction score
0

Δημήτρης
Δημήτρη,
Η τηλεόραση που διάλεξες είναι πολύ καλή.
Έχοντας και εγώ plasma (όχι panasonic) σου λέω πως :
1.Για τη θερμότητα δεν έχω καταλάβει τίποτα μέχρι στιγμής (ίσως το καλοκαίρι ?)
2.Burn in στις plasma σημβαίνει. Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί. Οι εταιρίες υποστηρίζουν πως με την προβολή χιονισμένου κάδρου , το burn in εξαφανίζεται (?).
3.Για pc δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά παίζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ps2 και dvd. Να μήν αναφέρω ότι επίσης είναι πολύ καλή και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
H panasonic είναι η μία από τις δύο κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των plasma, φημίζεται για το σκοτινότατο μαύρο της (μήν το υποτιμάς καθόλου αυτό).
Η δε τιμή της είναι "σκοτωμένη". Η μόνη ενστασή μου η εμφανισή της.

Reaction score
0
Ρε παιδιά το τι γίνεται με τις τιμές. το Shop 21 πουλάει την Panasonic TH-42PV60E 1099 ευρώ και δώρο και ένα ψηφιακό αποκωδικοποιητή!!! (όλοι οι άλλοι την έχουν κοντά στα 1300)
επειδή ξέρω οτι είναι πολύ καλό μοντέλο μήπως παίζει κάτι με κάποιο πρόβλημα και θέλουν να την ξεφορτωθούν???
γιατι συνήθως το μαγαζί αυτο δεν είναι και απο τα ποιό φθηνά....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis