Panasonic th-50px7 or px70

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.
Τα χαρακτηριστικά των Panasonic th-50px7 kai px 70 στις παραπάνω plasma tv νομίζετε οτι θα είναι Αντιληπτά με γυμνό μάτι ή είναι περισσότερο για τα.... φυλλάδια και τα test των περιοδικών. Ευχαριστώ.

Reaction score
7
Δεν ξέρω για την 7 αλλά την 70 που την είδα χτες σε φίλο ήταν άριστη....όσο για το Contrast και τη διαφορά των Gradation Steps τι να σου πώ...με τόσο μικρή διαφορά στην τιμή θα αγόραζα την 70 για να είμαι σίγουρος, ακόμα και αν η διαφορά στην εικόνα είναι ελάχιστα μικρή...Εξάλλου η 70 έχει και 2 HDMI

Reaction score
800
η 7 ειναι πετσοκομμενη με χειροτερη εικονα (τουλαχιστον στα χαρτια.).
Πηγαινε για την px70

Reaction score
7
thanks subcode αλλα η 7 θα είναι εδώ την Τρίτη και η 70 σε ΕΝΑ (!) μήνα. :mad_2:

Τι σκ#$@#$τα να κάνω ΄τωρα.!!!!?????
Να περιμένεις.... η 7 μου μυρίζει παλιότερης γενιάς Panel παρόλο που φαίνεται πιο όμορφη και με πιο μουράτη βάση (γούστα είναι αυτά βέβαια)... Εκτός αν θές να κάνεις τη σοφή επιλογή και να πάρεις την PZ70 :happy_8: :happy_8: :happy_8: .....αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου... Αλλιώς περίμενε ή αγορασέ την από αλλού...

Reaction score
0
Να περιμένεις.... η 7 μου μυρίζει παλιότερης γενιάς Panel παρόλο που φαίνεται πιο όμορφη και με πιο μουράτη βάση (γούστα είναι αυτά βέβαια)... Εκτός αν θές να κάνεις τη σοφή επιλογή και να πάρεις την PZ70 :happy_8: :happy_8: :happy_8: .....αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου... Αλλιώς περίμενε ή αγορασέ την από αλλού...
Μπα πήρα και την αντ/πια και μου είπε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη η px70 μου είπαν σε 1 μήνα. Πήρα τηλ. όλα τα μαγαζιά του κόσμου και δεν υπάρχει πουθενα. Νομίζω οτι το panel της είναι ίδιο με την 7. Μπέρδεμα μεγάλο.

Reaction score
7
Μπα πήρα και την αντ/πια και μου είπε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη η px70 μου είπαν σε 1 μήνα. Πήρα τηλ. όλα τα μαγαζιά του κόσμου και δεν υπάρχει πουθενα. Νομίζω οτι το panel της είναι ίδιο με την 7. Μπέρδεμα μεγάλο.
καλά ούτε στο ΠΛΑΙΣΙO δεν έχει; Πριν 3 μέρες είχαν 14 κομάτια στην αποθήκη... Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι να μην πάρεις την 7... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φοράει άλλο panel... οι διαφορές που έχουν παραπέμπουν σε διαφορετικό panel.

Reaction score
0
καλά ούτε στο ΠΛΑΙΣΙO δεν έχει; Πριν 3 μέρες είχαν 14 κομάτια στην αποθήκη... Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι να μην πάρεις την 7... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φοράει άλλο panel... οι διαφορές που έχουν παραπέμπουν σε διαφορετικό panel.
εχουν την 42 " οχι την 50άρα που θέλω. :crazy_1:

Reaction score
7
εχουν την 42 " οχι την 50άρα που θέλω. :crazy_1:
Σωστά έχεις δίκιο...για την 42άρα έλεγα εγώ που πήρε και ο φίλος... Το καταλαβαίνω το συναίσθημα να έχεις λεφτά και να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες :mad_2:...Αλλά και γω μ@λ@κ@ς ήμουν που περίμενα 1 μήνα για την Sharp? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ! :pc: )( )( )( )( )( )( )(

Reaction score
0
Σωστά έχεις δίκιο...για την 42άρα έλεγα εγώ που πήρε και ο φίλος... Το καταλαβαίνω το συναίσθημα να έχεις λεφτά και να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες :mad_2:...Αλλά και γω μ@λ@κ@ς ήμουν που περίμενα 1 μήνα για την Sharp? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ! :pc: )( )( )( )( )( )( )(
1 μηναααααααααα. αιώνας είναι. wall_1

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Panasonic th-50px7 or px70

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
βλέπε Samsung...
Δεν την έχω δεί αλλά ακούω καλά λόγια... Αλλά με την εμπειρία που έχω από προϊόντα της εταιρίας...προσωπικά δεν θα ξαναγόραζα οτιδήποτε Samsung. Σε αυτό που είμαι σίγουρος είναι η ποιότητα κατασκευής...Η Panasonic είναι εμφανώς καλύτερη. Η Samsung εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Από εικόνα με αυτά που ακούω (δεν εννοώ το Hi-tech φυσικά) ίσως είναι και καλύτερη η Samsung οριακά όμως. Για μένα Panasonic.

Reaction score
0
Nα περιμενεις την px70
αστα βράστα φίλε. Εμπλεξα. Και εχω πληρώση κιόλας για την px70. Τι είναι και αυτό όμως. Ολόκληρη panasonic και να μην έχει ούτε κομμάτι στοκ απο τα TV μοντέλα της. Αλλο και τούτο πάλι.

:mad_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads