Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Να περιμένεις.... η 7 μου μυρίζει παλιότερης γενιάς Panel παρόλο που φαίνεται πιο όμορφη και με πιο μουράτη βάση (γούστα είναι αυτά βέβαια)... Εκτός αν θές να κάνεις τη σοφή επιλογή και να πάρεις την PZ70 :happy_8: :happy_8: :happy_8: .....αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου... Αλλιώς περίμενε ή αγορασέ την από αλλού...thanks subcode αλλα η 7 θα είναι εδώ την Τρίτη και η 70 σε ΕΝΑ (!) μήνα. :mad_2:
Τι σκ#$@#$τα να κάνω ΄τωρα.!!!!?????
Μπα πήρα και την αντ/πια και μου είπε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη η px70 μου είπαν σε 1 μήνα. Πήρα τηλ. όλα τα μαγαζιά του κόσμου και δεν υπάρχει πουθενα. Νομίζω οτι το panel της είναι ίδιο με την 7. Μπέρδεμα μεγάλο.Να περιμένεις.... η 7 μου μυρίζει παλιότερης γενιάς Panel παρόλο που φαίνεται πιο όμορφη και με πιο μουράτη βάση (γούστα είναι αυτά βέβαια)... Εκτός αν θές να κάνεις τη σοφή επιλογή και να πάρεις την PZ70 :happy_8: :happy_8: :happy_8: .....αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου... Αλλιώς περίμενε ή αγορασέ την από αλλού...
καλά ούτε στο ΠΛΑΙΣΙO δεν έχει; Πριν 3 μέρες είχαν 14 κομάτια στην αποθήκη... Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι να μην πάρεις την 7... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φοράει άλλο panel... οι διαφορές που έχουν παραπέμπουν σε διαφορετικό panel.Μπα πήρα και την αντ/πια και μου είπε οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη η px70 μου είπαν σε 1 μήνα. Πήρα τηλ. όλα τα μαγαζιά του κόσμου και δεν υπάρχει πουθενα. Νομίζω οτι το panel της είναι ίδιο με την 7. Μπέρδεμα μεγάλο.
εχουν την 42 " οχι την 50άρα που θέλω. :crazy_1:καλά ούτε στο ΠΛΑΙΣΙO δεν έχει; Πριν 3 μέρες είχαν 14 κομάτια στην αποθήκη... Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι να μην πάρεις την 7... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φοράει άλλο panel... οι διαφορές που έχουν παραπέμπουν σε διαφορετικό panel.
Σωστά έχεις δίκιο...για την 42άρα έλεγα εγώ που πήρε και ο φίλος... Το καταλαβαίνω το συναίσθημα να έχεις λεφτά και να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες :mad_2:...Αλλά και γω μ@λ@κ@ς ήμουν που περίμενα 1 μήνα για την Sharp? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!εχουν την 42 " οχι την 50άρα που θέλω. :crazy_1:
1 μηναααααααααα. αιώνας είναι. wall_1Σωστά έχεις δίκιο...για την 42άρα έλεγα εγώ που πήρε και ο φίλος... Το καταλαβαίνω το συναίσθημα να έχεις λεφτά και να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες :mad_2:...Αλλά και γω μ@λ@κ@ς ήμουν που περίμενα 1 μήνα για την Sharp? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!c: )( )( )( )( )( )( )(
Το ξέρω1 μηναααααααααα. αιώνας είναι. wall_1
Δεν την έχω δεί αλλά ακούω καλά λόγια... Αλλά με την εμπειρία που έχω από προϊόντα της εταιρίας...προσωπικά δεν θα ξαναγόραζα οτιδήποτε Samsung. Σε αυτό που είμαι σίγουρος είναι η ποιότητα κατασκευής...Η Panasonic είναι εμφανώς καλύτερη. Η Samsung εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Από εικόνα με αυτά που ακούω (δεν εννοώ το Hi-tech φυσικά) ίσως είναι και καλύτερη η Samsung οριακά όμως. Για μένα Panasonic.Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
βλέπε Samsung...
αστα βράστα φίλε. Εμπλεξα. Και εχω πληρώση κιόλας για την px70. Τι είναι και αυτό όμως. Ολόκληρη panasonic και να μην έχει ούτε κομμάτι στοκ απο τα TV μοντέλα της. Αλλο και τούτο πάλι.Nα περιμενεις την px70