Panasonic TX-P42S10E & Θόρυβος

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!

Στις 26/10/09 αγόρασα την εν λόγω τηλεόραση απο ένα πορτοκαλί πολυκατάστημα (δεν γνωρίζω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα) στο Βόλο.

Μετά απο 2 εβδομάδες περίπου παρατήρησα ένα έντονο, για το δικό μου αυτί, θόρυβο πίσω απο την τηλεόραση (κοιτώντας την απο μπροστά, στα αριστερά). Ο λόγος που το πρόσεξα είναι γιατί το βράδυ κοιμάται το μωρό και η τηλεόραση παίζει στο 4-5 το volume της.

Για να μην πολυλογώ πήγα στο service της Panasonic στο Βόλο και μου είπανε δεν είναι τίποτα (δεν θυμάμαι καν τι μου είπε). Επειδή όμως δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη, λόγω μιας άλλης τηλεόρασης που είχα και σε αυτήν μου έλεγε "αρλούμπες", πήρα στα κεντρικά στην Αθήνα. Απο εκεί μου είπανε ότι αν ο θόρυβος ακούγεται απο τα αριστερά είναι ο μετασχηματιστής υψηλής ή κάτι τέτοιο. Εγώ παρατηρώ ότι όταν αλλάζει η φωτεινότητα πχ απο μία ταινία με πολύ φώς σε μία με σκοτεινές σκηνές, ακούγεται έντονα και έως καθόλου αντίστοιχα. Αυτό μου είπανε κι απο τα κεντρικά, για την φωτεινότητα, και να μην ανησυχώ.

Και τέλος οι ερωτήσεις σε όσους έχουν αυτή την τηλεόραση, αλλά και σε όσους γνωρίζουν περισσότερα από εμένα.
Είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος; Είναι της συγκεκριμένης εταιρείας αυτό το "σύστημα"; Ή υπάρχει πρόβλημα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους ενδιαφερθούν!!!

Reaction score
2

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic TX-P42S10E & Θόρυβος

Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.

Δυστυχώς εγώ τον ακούω στα 3,5μ που κάθομαι και τις περισσότερες φορές είναι ενοχλητικός...

Δε ξέρω αν φταίει ότι πλέον τον έχω "εντοπίσει" κι ασυναίσθητα το αυτί μου "πιάνει" αυτόν τον ήχο…

Reaction score
2
Απάντηση: Panasonic TX-P42S10E & Θόρυβος

Προφανώς ενισχύεται αν η τηλεόραση είναι κολημένη στον τοίχο για παράδειγμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός