PANASONIC UB9000 _ ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΙ

AVP

Μηνύματα
13
Reaction score
1
Παρατηρησα προσφατα εναν ελαφρο ασυγχρονισμο ηχου και εικονας μετα τις αρχικες δοκιμες - προβολες με το συγκεκριμενο μηχανημα, το οποιο ενημερωτικα αγορασα απο το εξουσιοδοτημενο καταστημα TPS στην Αγγλια, λογω του οτι ηθελα να ειναι ευρυζωνικο.

Συγκεκριμενα εχω συνδεσει το Panasonic UB9000 με τον JVC X7 με το HDMI, ενω ο ηχος βγαινει απο τις δυο βασικες αναλογικες στερεοφωνικες εξοδους του μπλουρεη και καταληγει στις αντιστοιχες εισοδους του YAMAHA RXV890.

Προσεξα στην αρχη μια πολυ μικρη ταση ασυγχρονου ηχου, με τα στοματα των ηθοποιων να μην συμπιπτουν πληρως με τον διαλογο. Νομιζω ο ηχος προηγουνταν ελαχιστα της εικονας. Υπερβολικα παραξενο. Κανοντας καποιες ρυθμισεις μεσα απο το μπλουρεη και βαζοντας στο off το 24p, χωρις και παλι να ειμαι σιγουρος οτι αυτη η ρυθμιση επαιξε τον καθοριστικο ρολο, νομιζω οτι εξαλειψα το φαινομενο. Στην τηλεοραση που ειχα συνδεσει αρχικα το μπλουρεη μεσω του HDMI (για ηχο και εικονα) δεν ειχα αντιληφθει καθολου αυτο το θεμα.


Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ?
Ειναι "λογικο" να παρατηρουνται φαινομενα ασυγρονισμου οταν ο ηχος βγαινει απο τις αναλογικες εξοδους αυτου του μηχανηματος ?
Στο παρελθον που ειχα συνδεσει με τον ιδιο τροπο ενα αλλο μηχανημα μπλουρεη της Panasonic πολυ κατωτερης κατηγοριας δεν ειχα δει αυτο το προβλημα.
 


AVP

Μηνύματα
13
Reaction score
1
Λογικά και ο δικός σου Yamaha πρέπει να έχει κάποια ρύθμιση για το lip sync.

Εδώ η ρύθμιση για τον 685:


Ευχαριστω. Μιλαμε για εναν ενισχυτη 25 ετων, μοντελο 95 - 96. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτες οι ρυθμισεις θα ειναι διαθεσιμες. Ειναι συνηθες δηλαδη αυτο το φαινομενο ? Εχει να κανει με τον ενισχυτη δηλαδη ή με το bluray ?
 



AVP

Μηνύματα
13
Reaction score
1
Καλησπέρα σου,
Για ρύθμισε το delay time
Καλησπερα, υπαρχει μια ρυθμιση για delay time, αλλα νομιζω οτι αφορα το center speaker το οποιο δεν ειναι συνδεδεμενο, γιατι ο ηχος βγαινει αποκλειστικα και μονο απο τις δυο βασικες στερεοφωνικες αναλογικες εξοδους. Θα το δοκιμασω παντως. Σε ευχαριστω.

Σ'ευχαριστω για το λινκ. Αρκετα ενδιαφερον.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.294
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top