Panasonic Viera.

Reaction score
1
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...cturer=Panasonic&category=69980053&catalog=19

http://www.plaisio.gr/product.aspx?...cturer=Panasonic&category=69980053&catalog=19

Με 2 λόγια. Τι λένε? Έχει κάποιος κάποια πιο συγκεκριμένη άποψη?
Ξέρω ότι έιναι plasma, δλδ καλές για movies, όχι καλές για pc-monitor/games, έτσι και αλλιώς για movies θα δουλέυει.

Ξέρω επίσης ότι η 42άρα για 150€ παραπάνω, φαίνεται να αξίζει την διαφορά, εκτός αν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η αξιοπιστία, δεν έχω καμιά όρεξη να έχω καμένα πίξελ, ήδη μέχρι στιγμής 2 στις 2 tft που έχω έχουν απο ένα καμμένο pixel. :101:

Οι συγκεκριμένες χωρίς να είναι noname, μου φαίνονται για τα χρήματά τους πολύ καλές.

Γνώμες?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Panasonic Viera.

Eχω την 42 ΡΧ80Ε απο τον ΜΑΙΟ.
Ειναι νεωτερο μοντελο απο την ΡΧ8, κατι ακουσα για πανελ 11ης γενιας.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ την εικονα που βελτιωνεται με τον καιρο.
Βλεπουμε τανιες και λιγο τηλεοπτικα.Νο games.
Tωρα πια ειναι και σε καλη τιμη.
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=5&prID=12

Reaction score
1
Ευχαριστώ πολύ.
Και η άλλη που λίνκαρα πιο πάνω, λέει για πάνελ 11ής γενιάς. Νομίζω πως είναι το ίδιο.

Ξέρουμε τι πολιτική υπάρχει για καμένα πιξελ στις πλάσμα? Αν είναι να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω που έχει στην ηχοέκφραση και να σιγουρευτώ ότι αυτή που (αν αποφασίσω) πάρω δεν έχει προβληματικά πίξελ (να μου την ανοίξουν να παίξει για 2 λεπτά) χαλάλι.

Όμως αν με τα ίδια λεφτά το άλλο μοντέλο δίνει full HD, τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Είναι full HD αλλά χειρότερης ποιότητας, και πόσο?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Panasonic Viera.

Νομιζω πως η 80 εχει μια εισοδο ΗDMI παραπανω.
Μια ερωτηση στην Ηχοεκφραση η σε οποιο αλλο μαγαζι θα σε διαφωτισει για τα πιξελ και δες μερικα μοντελα full HD.

Reaction score
14
καμμένα πίξελ στις πλάσμα δεν υφίσταται!

Σε πλάσμα που να είναι VALUE FOR MONEY θα πήγαινα αρχικά σε Panasonic και μετά σε LG.

Στίς 2 που εχεις επιλέξει η μία η 37άρα είναι HD Ready, και η TH-42PZ8E Plasma TV 42" είναι full HD.

Δεν συζητώ ποιά απο αυτές τις 2 θα διάλεγα γιατί σίγουρα θα πήγαινα τόσο στην μεγαλύτερη όσο και στην Full HD που εχει και διπλάσια αντίθεση 20:000 πρός 1 αντί 10:000 ατην μικρή

Τώρα επειδή το μοντέλο αυτό αναμένεται δεν ξέρω τι πάιζει με το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλα και ο Κωτσόβολος την εχει 20 ευρώ παραπάνω. Είναι η φθηνότερη πλάσμα full HD στην αγορά αυτή την στιγμή

Reaction score
0
Με αυτη τη τιμη η Panasonic TH-42PZ8 ειναι πειρασμος.
Εγω ομως την full hd τηλεοραση τη θελω και σαν μονιτορ για το pc, να τη ξεχασω τη panasonic και γενικοτερα τις plasma?
Oι περισσοτερες εφαρμογες που θα χρεισιμοποιω θα ειναι μεσω του pc.

Reaction score
14
¨και εγώ εχω την52PZ700 σε HTPC και απο την πρώτη μέρα μάλιστα ποτέ δεν παρουσίασε burn in.

Δεν εχουν πρόβλημα τα νεας 12ης γενιάς πλάσμα πάνελς!

Κανένα απολύτως!

Reaction score
1
@Dream_GR.

Δλδ η τεχνολογία των Plasma δεν μπορεί να έχει καμμένα pixel? Αυτό λές?
Δεν υπάρχει ούτε μια πλάσμα με κολλημένο/καμμένο pixel? Με ενδιαφερει πάρα πολύ το θέμα, γιατί την έχω πατήσει 2 στις 2 φορές, και δεν έχω καμιά όρεξη σε μια σχετικά μεγάλη αγορά όπως αυτή (που θα είναι και στο σαλόνι και θα την βλέπει κόσμος) να έχω ένα πιξελ πηγολαμπίδα !

Reaction score
14
@Dream_GR.

Δλδ η τεχνολογία των Plasma δεν μπορεί να έχει καμμένα pixel? Αυτό λές?
Δεν υπάρχει ούτε μια πλάσμα με κολλημένο/καμμένο pixel? Με ενδιαφερει πάρα πολύ το θέμα, γιατί την έχω πατήσει 2 στις 2 φορές, και δεν έχω καμιά όρεξη σε μια σχετικά μεγάλη αγορά όπως αυτή (που θα είναι και στο σαλόνι και θα την βλέπει κόσμος) να έχω ένα πιξελ πηγολαμπίδα !
pixels δεν εχει η πλάσμα, οπότε να σου κάτσει απλά κάποιο gas plasma cell που να μην εχει διέγερση... θα πρέπει να είσαι ο 1ας στους 10,000,000 ατυχους!!! Δεν εχω ακούσει ποτέ για περίπτωση τέτοια.

Οπότε να εχεις πρόβλημα με την πλάσμα αποκλείεται...

Και κάτι ακόμα ακόμα και ενα cell να είναι προβληματικό αυτό απλά θα είναι νεκρό (σε μάυρη κατάσταση) αρα δεν θα βγάζει μάτι... δεν είναι σαν τις LCD που όντως είναι ενοχλητικό ειδικά τα πράσινα... καμμένα..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Panasonic Viera.

¨και εγώ εχω την52PZ700 σε HTPC και απο την πρώτη μέρα μάλιστα ποτέ δεν παρουσίασε burn in.

Δεν εχουν πρόβλημα τα νεας 12ης γενιάς πλάσμα πάνελς!

Κανένα απολύτως!

dream_GR μήπως γνωρίζεις τι HDMI (1.2a ή 1.3) προσφέρει η V10 η 50άρα... και επίσης αν υποστηρίζει Deep Color; Ρωτάω για να δω τι καλώδιο να αγοράσω. Ευχαριστώ

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Panasonic Viera.

dream_GR μήπως γνωρίζεις τι HDMI (1.2a ή 1.3) προσφέρει η V10 η 50άρα... και επίσης αν υποστηρίζει Deep Color; Ρωτάω για να δω τι καλώδιο να αγοράσω. Ευχαριστώ
HDMI Input 4 (1 side, 3 rear) [ver. 1.3 with Deep Colour & x.v.Colour]

Απο εδώ: http://www.panasonic.gr/servlet/PB/menu/1251589_l17/index.html

Την αγόρασα (42V10E) πριν λίγες ημέρες....είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοσή της. Την πήρα για ταινίες (την έχω στην κρεβατοκάμαρα) και η αίσθηση που δίνει είναι άκρως κινηματογραφική!
Όσο παίζει -είμαι στις 36 ώρες- γίνεται καλύτερη!

Όσο αφορά τα pixel, κάποια στιγμή χρησιμοποιόντας το burn-in dvd είδα ότι ένα ήταν κολημένο στο βυσινί. Αυτό μπορούσες να το δείς μόνο σε λευκή ή ανοιχτόχρωμη οθόνη απο τα 20 cm. Χτες που το ξαναέλεγξα ήταν εντάξει!!! Όλα τα Pixel δουλεύουν ΟΚ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός