Panasonics TX-P42V20E vs TX-P42G20E/ES

Reaction score
0
Όπως μπορεί να θυμάστε, ψάχνω απεγνωσμένα για τηλεόραση.. Καταλήγω τελικά στις 42 ίντσες και σε πανασόνικ πλάσμα..

Γλυκοκοιτάζω τις δύο παραπάνω.. Η V κοστίζει περί τα 1300 ευρά και η G περί τα 900.. Ποιες είναι οι διαφορές τους? Αξίζει η V τα τόσα παραπάνω χρήματα (δεδομένου ότι δεν θα ήθελα να ξεφύγω από το χιλιάρικο)? Στην τηλεόραση θα βλέπω 33% τηλεοπτικό πρόγραμμα - 33% playstation - 33% HD υλικό..

Στο χιλιάρικο περίπου και στις 42 ίντσες θα είχατε να προτείνετε κάποια άλλη τηλεόραση, για τους παραπάνω σκοπούς?

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonics TX-P42V20E vs TX-P42G20E/ES

Στην τηλεόραση θα βλέπω 33% τηλεοπτικό πρόγραμμα - 33% playstation - 33% HD υλικό..

"Ασημαντες" διαφορες ειναι οτι η -G- εχει λιγοτερη καταναλωση,ειναι λιγο ελαφρυτερη και λιγα εκατοστα μικροτερη απο τη -V-
Η μονη ουσιαστικη διαφορα για να σου παρουν 400Ε πανω στη V ειναι μια εξτρα τεχνολογια που διαθετει τη Digital Cinema Colour για πλουσιοτερα χρωματα οπως καταλαβαινεις.

Αν και δεν εχει σημασια PS3+HD υλικο ειναι το ιδιο αρα εισαι στο 66%

Γιατι ομως plasma και οχι lcd η led? Σκεψου το.

Reaction score
0

"Ασημαντες" διαφορες ειναι οτι η -G- εχει λιγοτερη καταναλωση,ειναι λιγο ελαφρυτερη και λιγα εκατοστα μικροτερη απο τη -V-
Η μονη ουσιαστικη διαφορα για να σου παρουν 400Ε πανω στη V ειναι μια εξτρα τεχνολογια που διαθετει τη Digital Cinema Colour για πλουσιοτερα χρωματα οπως καταλαβαινεις.
Είναι κάτι όντως πολύ σημαντικό που κάνει μεγάλη διαφορά ή είναι απλά ψιλά γράμματα? Κάποιος που να έχει προσωπική εμπειρία?

Αν και δεν εχει σημασια PS3+HD υλικο ειναι το ιδιο αρα εισαι στο 66%
Απλά σκεφτόμουν ότι τα παιχνίδια έχουν κατά κανόνα πολύ κίνηση..

Γιατι ομως plasma και οχι lcd η led? Σκεψου το.
Δεν είμαι σχετικός με το άθλημα της τηλεόρασης.. Αν κάποιος έχει να κάνει συγκεκριμένη πρόταση lcd / led για τις παραπάνω ανάγκες και για μέχρι ένα χιλιάρικο, είμαι όλος αυτιά.. :102:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.642
Εδώ μπορείς να κάνεις κάποιες τυπικές συγκρίσεις. Ως κάτοχος της vt 20 (η οποία απο όσο γνωρίζω διαφοροποιείται απο την v20 μόνο κατα το 3d) κι αφού έχω δει αρκετές φορές τη g20 σου λέω ότι:
  1. Η v20 έχει αρκετά βαθύτερο μαύρο απο τη g20 και μεγαλύτερο κοντράστ. Νομίζω ότι η διαφορά είναι αισθητή με γυμνό μάτι και οφείλεται στο φίλτρο και στην Infinite black pro τεχνολογία.
  2. Εφόσον δεν θα χρησιμοποιήσεις την tv ως μόνιτορ pc και γενικώς δεν έχεις πολλές στατικές εικόνες, δε βλέπω κανέναν απολύτως λόγω να πας σε led,lcd. Εκτός κι αν σου αρέσουν φαινόμενα όπως το clouding και τα φωτοστέφανα γύρω απο αντικείμενα σε μαύρο back ground.
Αν αντέχει η τσέπη σου, σου προτείνω τη v20. (Αν και σε διπλανό θέμα βλέπω ότι πλέον μπορείς να πάρεις 50αρα 3d με αυτά τα λεφτά-υποδεέστερη μεν,πιο χορταστική δε.)

Reaction score
457

θα αγοράσω καινούργια τηλεόραση (42'') μιας και επιτέλους θα μείνω μόνος μου...παραδοσιακά δεν αλλάζω τις plasma για κανένα λόγο και δη τις panasonic.
Έχουμε κάτι καλύτερο από την G20 (την οποία την πήρε πρόσφατα φίλος και είναι όντως πολύ καλή)? Νέα σειρά 2011 παίζει..??
έχω χάσει τα τελευταία επεισόδια στον χώρο, οπότε όποιος έχει την καλοσύνη , μου κάνει ένα update...;)
thaaaanks. :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members