PARASOUND A 21

Reaction score
0
Φιλος μου χωρις προσβαση στο ιντερνετ εχει τον παραπανω τελικο και ψαχνει για προενισχυτη.Μια λυση ειναι να παει σε parasound.Εχει κανεις εμπειρια απο καποιο αλλον προενισχυτη? Τα ηχεια ειναι AUDIO SPECTRUM ARTEMIS V2 και ψαχνει για κατι καλυτερο. Οποιος εχει ακουσει κατι παρακαλω ας απαντησει.

Reaction score
0
Απάντηση: PARASOUND A 21

Μεχρι 2 χιλιαρικα μου ειπε. Ο JC 2 ειναι ακριβος.

Reaction score
140
και καμιά λαμπίτσα ουδέτερη και οχι φουσκωμένη στυλ audio research δεν θα ήταν κακή ιδέα
ο α21 είναι πολύ καλός και συνεργάσιμος με διάφορους προ με την προϋπόθεση οτι γυροφέρνουν τα 3 - 4 χιλιαρικα

Reaction score
0

Αυτο του λεω και εγω αλλα αυτος δεν μπορει να δωσει πανω απο 2 χιλιαρικα.

Reaction score
140
κοντά στα 2 είναι ο electrocompaniet o 4.7
o audio research ls17 είναι λίγο πιο πάνω

Reaction score
140
αν παίζουν και μεταχειρισμένα σίγουρα θα βρει , έχει ευκαιρίες

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.329

Νομίζω οτι ο προλαλήσας εχει απόλυτο δίκιο.:145:

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
Re: Απάντηση: PARASOUND A 21

Νομίζω οτι ο προλαλήσας εχει απόλυτο δίκιο.:145:
Συμφωνώ ως κάτοχος χρόνια με Parasound halo το ματσαρισμα με τον προενισχυτή του P-3 είναι απόλυτα εγγυημένο ο Jc-2 θα του δώσει κάτι παραπάνω αλλά η διαφορά τιμής είναι μεγάλη και φυσικά ο JC-2 απευθύνεται για τους JC-1 .

Reaction score
0

Ευχαριστω για της γνωμες.Και εγω συμφωνω οτι με τον P-3 θα εχει καλο ματσαρισμα.Οσο για τον JC-2 σιγουρα ειναι καλυτερος αλλα η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη.

Reaction score
27

Ως κάτοχος του Α 21 έχω να συνεισφέρω στη συζήτηση τα εξής

H αλήθεια είναι πως ο P3 του πέφτει λίγος...

τον είχα και τον έδωσα...

Στις απόψεις συνέργειας που διατυπώθηκαν πιο πάνω θα συσμπληρώσω τον λαμπάτο προ της audio techonologies και τον προ της silver audio. Kαιρός που είναι ας ρίξουμε λίγο την προσοχή μας και στις ελληνικές εταιρίες των οποίων οι υλοποιήσεις υστερούν μεν αισθητικά αλλά όχι ηχητικά.

Προσωπικά κατέληξα να ακούω τον Α21 με τον προ ARRAY A1 της VDH (και δεν το έχω μετανιώσει) αν και διακαής μου πόθος είναι ο JC2 (με τους JC1...).

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds