parasound model 2125 two channel power amplifier 2x125(8ohm)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
135
Πωλειται ο ενισχυτης του τιτλου προς 450 ευρο αγορασμενος πριν τρια χρονια απο το καταστημα ωδες(με τα χαρτια του και το κουτι του).Δεν εχει χρισημοποιηθει πολυ λογο υπαρξης και αλλων ενισχυτων. Λειτουργικα10/10 και οπτικα 9.5/10. οχι ανταλλαγες

Attachments

Reaction score
135
απαντηση στον freaklight που μου εστειλε email - ο ενισχυτης δεν εχει πειραχτει ποτε και λειτουργει αριστα' τον πουλαω διοτι δεν μου χρειαζετε πια. επισεις μενω αθηνα(αχαρναι)

Reaction score
135
Επισης απανταμε και στα pm απο στοιχειωδη ευγενεια. Ωρες ωρες θεωρω must την αξιολογηση στις αγοραπωλησιες...
Δεν ελαβα καποιο pm παρα μονο ενα email στο οποιο και απαντησα μια που ειμαι ιδιεταιρα ευγενικος ανθρωπος αλλα και ευθυς'. αν ομως παρεπιπτωντος κατι δεν εκανα σωστα ζητω συγνωμη.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ρε σεις... μπορεί ο άνθρωπας να μην παίρνει ΠΜ για πολλούς και διάφορους λόγους... χαλαρώστε.

D

Deleted member 23222

Guest
Έστειλα κι εγώ ένα post και δεν ξέρω πως και γιατί σβήστηκε...
Επιμένω πως η αναφορά πως πουλήθηκε εκτός Forum,από μέλος που μπήκε μόνο για πουλήσει,είναι τουλάχιστον καταχρηστική της φιλοξενίας και ειρωνική.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.657
Δεν έχουν νόημα αυτές οι συζητήσεις, γι' αυτό σβήστηκε αρχικά το μήνυμα του marydaughter.
Το επαναφέρω και κλειδώνω το θέμα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last