- Reaction score
- 5.847
Καποια γνωμη για το συγκεκριμενο phono?http://store.acousticsounds.com/d/14948/Parasound-Zphono-Phono_Pre_Amps
Ουφ μου έφυγε ένα άγχος τώρα...Καλορίζικο Γιάννη!
Πέτρο, έτσι όπως το βλέπεις καινούργιο και γυαλιστερό, δε σου έρχεται να βγάλεις το καπάκι να το ταράξεις στα mods;;; :116:
τελικά θα ήταν χρήσιμο να πουλάνε εκδόσεις χωρίς καπάκι...:126:Πέτρο, έτσι όπως το βλέπεις καινούργιο και γυαλιστερό, δε σου έρχεται να βγάλεις το καπάκι να το ταράξεις στα mods;;; :116:
ε, χμ χμ, ας κρατηθώ καλύτερα... (μέχρι να στρώσει ο βόμβος). :141:Mιλησα με τον αντιπροσωπο και μου ειπε οτι το εχουν αυτο το προβλημα τα parasound,και οτι πρεπει να παιξει 48 ωρες για να στρωσει.
To πικαπ οταν ηρθε στα χερια μου πηγε καπακι στον petermeni και αλλαξε τα καλωδια και γενικα του εκανε ενα σερβις!Το θεμα ειναι μην εχει προβλημα το phono.Mηπως πρεπει να παω σε κανα αλλο phono?ε, χμ χμ, ας κρατηθώ καλύτερα... (μέχρι να στρώσει ο βόμβος). :141:
κοίτα, με 130 ευρω είναι αναμενόμενο να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις.
Αλλά μην αγχώνεσαι, λύση στο βόμβο θα βρεθεί, έχεις δυνατό "τιμ" κοντά σου.
Η διαφορά στη στάθμη του βόμβου μεταξύ προ και phono, δηλώνει μόνο διαφορά στο gain. Αλλού είναι το πρόβλημα.
Απ'όσο φαίνεται, η πηγή του προβλήματος είναι το πικάπ. Δοκίμασε αλλαγή στις καλωδιώσεις, με χρήση καλωδίων με καλή θωράκιση, αλλά τσέκαρε και τη γη σου. Αν όμως φταίει κανένας μετασχηματιστής μέσα στο πικάπ, τον οποίο αρπάζει η κεφαλή ή τα καλώδιά της, θέλει κι άλλες επεμβάσεις, όλες όμως εύκολες κι ανέξοδες.
Μια πάσα στον πιτερμένι και ψήνεται το γκολ...:126:
O advance το κανει αλλα ελαχιστα και μετα απο μεγαλη ενταση στο volume..Γιαννη ολα τα phono θα σου παρουσιασουν καποιο θορυβο, μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα "αθορυβο"... Που να βαλεις αυτο που σου δωσα, εκει να δεις γλεντι...γενικα ειναι πολλα αυτα που συντελουν στον βομβο και δεν φταιει το phono....εγω καταφερα να το μειωσω σε πολυ μεγαλο βαθμο με αυτο το φιλτρακι του λαμπιζατορα, και με προσοχη σε ολες τις γειωσεις.Ο advance δεν σου βγαζε θορυβο?