Parasound - Zphono MM/MC Phono Stage

Reaction score
5.847
Απάντηση: Parasound - Zphono MM/MC Phono Stage

Τελικα ηρθε στα χερια μου νεο phono και δυστηχως και το νεο παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα.
Γυρισε και αυτο πισω και ειμαι σε αναζητηση νεου phono stage.
Θα προσπαθησω να βρω για δοκιμη το Cambridge Audio 640P που εχω διαβασει πολυ καλα λογια.
Ειδωμεν....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τελικα ηρθε στα χερια μου νεο phono και δυστηχως και το νεο παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα.
Θα προσπαθησω να βρω για δοκιμη το Cambridge Audio 640P που εχω διαβασει πολυ καλα λογια.
Ειδωμεν....

ναι ρε συ, το 640 παιζει πολυ καλα και δεν εχει ενα σκασμο λεφτα..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.343
Γιάννη μήπως να σου δανείσω ένα Rotel RQ970 που έχω πρόχειρο να δοκιμάσεις τι συμβαίνει?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Parasound - Zphono MM/MC Phono Stage

Ειδωμεν....
Γιαννη παντως πιστευω οτι δεν φταιει το μηχανακι. Ολα τα phono που ειχα βγαζουν λιγο θορυβο, σε τερμα ενταση του ενισχυτη και χωρις να παιζει κατι τα ακους. Σε νορμαλ εντασεις και οταν παιζεις μουσικη δεν ακουγονται. Αυτα παιζουν απο phono σε phono, κυριως λογο gain. Μπορεις να προσπαθησεις να τον ελατωσεις τον θορυβο με σωστες συνδεσεις και με προσοχη στην γειωση (πχ με ενα σωστο πολυμπριζο, σαν αυτο του Κογια στην diy) αλλα παντα θα υπαρχει κατι. Εδω ανασαινεις διπλα στην βελονα και καταλαβαινεις αν εχεις ακροαστικα, θορυβος δεν θα περναει...?

Reaction score
2

Εγώ χθές έβαλα το 540 που μου έστειλε ο zinonmirto και ολα καλά. Στην αρχή πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα που μπαίνει η γείωση πάνω στον onkyo γιατί δεν είχε πουθενά. Μετά είδα οτι είχε πίσω από τον 540. Ο zinon μου πρότεινε να πετάξω και ενα καλώδιο από τον 540 στο σασί του ονκυο κάτι που ακόμα δεν έκανα. Έπαιξα καμιά 5-6 δίσκους και δεν άκουσα κάτι που να με ανησυχεί αλλά σε 1-2 δίσκους μόνο έκανε τσικ τσικ ,οταν είχε κενο χωρίς μουσική ,στους άλλους τπτ. Φταίει η γείωση ή ο δίσκος;; Να βαλω και το καλωδιάκι από το 540 σε μια βίδα που κρατάει το καπάκι του ονκυο;;

Reaction score
1.187

Ειδωμεν....
Εγώ έχω το 640 της Cambridge Audio και είναι πάρα πολύ καλό.
Δεν υπάρχει κανένας βόμβος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.634
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds