Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Σκεφτομαι να παρω ηχεια martin logan SummitΥπάρχει καταρχάς το θέμα της ισχύος όπου οι δύο ενισχυτές έχουν μεγάλη διαφορά και εξαρτάται από το ηχείο σου αν αμφότεροι θα το οδηγούν ικανοποιητικά.
Κατά δεύτερον έχω την εντύπωση πως τα δύο μηχανήματα χωρίζει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής. Κάνω λάθος?
Δεν ξερω την Γαλλικην ,μπορειτε την Ελληνικην ?YBA sans remorses
Cet amplificateur montre une endurance au temps terrifique
Combien de fois l'a-t-on vu en vende aux petites-annonces?
Τι σας αρεσε και αγαπησατε τον ΥΒΑ ?Τα χαιενδικά σας διλήμματα απαιτούν και την ανάλογη...ατμόσφαιρα.
Κι αν τον πουλούσα ποτέ(όταν γίνει ψηφιακός),πάλι ΥΒΑ θα έπαιρνα.
Καλησπερα !
Εαν εχει ακουσει καποιος κυριος αυτους τους τελικους θα ηθελα τη γνωμη σας για τον Pass labs XA30.5 και για τον YBA passion 600.
Ποιος θα επαιζε καλυτερα κλασσικη ,ατμοσφαιρικη μουσικη ?
Εχω προενισχυση audio research REF2MK2.
Μπορεί να φανεί αλαζονικό αλλά δεν είναι . Το ηχείο αυτό το έχω ψάξει όσο μάλλον κανένας άλλος ! Και όταν λέω κανένας άλλος εννοώ και την ίδια την εταιρία και τους τακτικούς θαμώνες του “Martin logan owners club”. Θαμώνες που συνήθως αναμασούν (κατ επανάληψη και ασταμάτητα) συμπεράσματα ή “συμπεράσματα” περιοδικών ή χαιεντάδικων δικτυακών τόπων.εαν παρεις σαμιτ γραψου στο www.martinloganowners.com
θα σου απαντηθουν ολες σου οι αποριες...
Τα μηχανήματα που διαθέτω είναι κατώτερα εκείνων που έχει ο κ.Τσαντουλής.Η εμπειρία μου επίσης...Τι σας αρεσε και αγαπησατε τον ΥΒΑ ?
Αν δεν ειμαι αδιακριτος με τη μηχανηματα συνεργαζεται ο ΥΒΑ σας ?
αφου μας εχεις ξεγραψει....................
Γιατί, σάματις ξέρει από πού ανοίγει; Η κόρη του του το άναβε. Τώρα που παντρεύτηκε και έφυγε...αφου μας εχεις ξεγραψει.....
ειπαμε οικογενειακες υποχρεωσεις., αλλα ανοιξε και κανα πισι...
...
Και εσείς μου λείψατε ! Που και που όμως χρειάζεται μια αποτοξίνωση.... Μια αποτοξίνωση όμως που την επέβαλε ένα πλήθος υποχρεώσεων κάθε φύσης . Υποχρεώσεων (οικογενειακών,επαγγελματικών κ.λ.π.)που έπρεπε να διεκπεραιωθούν κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου.....Άντε ρε Βασίλη, μας έλειψες!!!!![]()
Παραπονιάρη ! :114:αφου μας εχεις ξεγραψει.....
ειπαμε οικογενειακες υποχρεωσεις., αλλα ανοιξε και κανα πισι...
αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω...
και εχουμε και κατι εκρεμοτητες HD...
Νικος
(παντως στο mlowners οπως και σε καθε club/site υπαρχουν αξιολογα ατομα που σε βοηθανε πολυ. τωρα στα αλλα γενικα συμφωνω...)
Τώρα μου το ανοίγει η μικρή μου κόρη που κάτι ψιλοξέρει από υπολογιστές......:126: (το "site" είναι από την εποχή που βρισκόταν στην προπτυχιακή της περίοδο)..Γιατί, σάματις ξέρει από πού ανοίγει; Η κόρη του του το άναβε. Τώρα που παντρεύτηκε και έφυγε...
χτυπα τηλεφωνο, ετσι?Άντε ρε Βασίλη κανόνισε τώρα να περάσεις και από το σπίτι κάποια στιγμή....![]()