Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

Reaction score
1
Καλησπερα !
Εαν εχει ακουσει καποιος κυριος αυτους τους τελικους θα ηθελα τη γνωμη σας για τον Pass labs XA30.5 και για τον YBA passion 600.
Ποιος θα επαιζε καλυτερα κλασσικη ,ατμοσφαιρικη μουσικη ?
Εχω προενισχυση audio research REF2MK2.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.430
Υπάρχει καταρχάς το θέμα της ισχύος όπου οι δύο ενισχυτές έχουν μεγάλη διαφορά και εξαρτάται από το ηχείο σου αν αμφότεροι θα το οδηγούν ικανοποιητικά.

Κατά δεύτερον έχω την εντύπωση πως τα δύο μηχανήματα χωρίζει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής. Κάνω λάθος?

Reaction score
1
Υπάρχει καταρχάς το θέμα της ισχύος όπου οι δύο ενισχυτές έχουν μεγάλη διαφορά και εξαρτάται από το ηχείο σου αν αμφότεροι θα το οδηγούν ικανοποιητικά.

Κατά δεύτερον έχω την εντύπωση πως τα δύο μηχανήματα χωρίζει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής. Κάνω λάθος?
Σκεφτομαι να παρω ηχεια martin logan Summit
Ο Pass labs ΧΑ30.5 ειναι 30w ταξη Α ,ο YBA Passion 600 ειναι 150w ,δεν ξερω ποιος ενισχυτης θα ταιριαζε (χροιες ) ,δεν ακουω σε μεγαλες εντασεις .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

YBA sans remorses
Cet amplificateur montre une endurance au temps terrifique
Combien de fois l'a-t-on vu en vende aux petites-annonces?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

YBA sans remorses
Cet amplificateur montre une endurance au temps terrifique
Combien de fois l'a-t-on vu en vende aux petites-annonces?
Δεν ξερω την Γαλλικην ,μπορειτε την Ελληνικην ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Συγχωρέστε τα...γαλλικά μου

Τα χαιενδικά σας διλήμματα απαιτούν και την ανάλογη...ατμόσφαιρα.
Κι αν τον πουλούσα ποτέ(όταν γίνει ψηφιακός),πάλι ΥΒΑ θα έπαιρνα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Συγχωρέστε τα...γαλλικά μου

Τα χαιενδικά σας διλήμματα απαιτούν και την ανάλογη...ατμόσφαιρα.
Κι αν τον πουλούσα ποτέ(όταν γίνει ψηφιακός),πάλι ΥΒΑ θα έπαιρνα.
Τι σας αρεσε και αγαπησατε τον ΥΒΑ ?
Αν δεν ειμαι αδιακριτος με τη μηχανηματα συνεργαζεται ο ΥΒΑ σας ?

Reaction score
250
Απάντηση: Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

Καλησπερα !
Εαν εχει ακουσει καποιος κυριος αυτους τους τελικους θα ηθελα τη γνωμη σας για τον Pass labs XA30.5 και για τον YBA passion 600.
Ποιος θα επαιζε καλυτερα κλασσικη ,ατμοσφαιρικη μουσικη ?
Εχω προενισχυση audio research REF2MK2.

εαν παρεις σαμιτ γραψου στο www.martinloganowners.com
θα σου απαντηθουν ολες σου οι αποριες...
Μπορεί να φανεί αλαζονικό αλλά δεν είναι . Το ηχείο αυτό το έχω ψάξει όσο μάλλον κανένας άλλος ! Και όταν λέω κανένας άλλος εννοώ και την ίδια την εταιρία και τους τακτικούς θαμώνες του “Martin logan owners club”. Θαμώνες που συνήθως αναμασούν (κατ επανάληψη και ασταμάτητα) συμπεράσματα ή συμπεράσματα περιοδικών ή χαιεντάδικων δικτυακών τόπων.

Αποδείξεις που τεκμηριώνουν το προηγούμενο πολλές. Για λόγους “οικονομίας” αναφέρω μόνο την ηλεκτρική-ηλεκτρονική ασυμβατότητα αρκετών class D ενισχυτών με τα Summit.
Κάτι που για πάνω από ενάμισυ χρόνο δεν είχε αντιληφθεί η εταιρία και κανένας από τους “χαιεντάδες επαΐοντες (;;;) του πληκτρολογίου” που συχνάζουν στο εν λόγω club πολλοί από τους οποίους έχουν άποψη ακόμη και για την οσμή της πορδής της Diana Krall που αντιλαμβάνονται όταν την ακούν από το εν λόγω ηχείο.

Θέλω να πιστεύω ότι στην αντίληψη του προβλήματος και στην επίλυση του συνέβαλα ουσιαστικά..
Έχω δοκιμάσει σχολαστικά και τον YBA και τον PASS πάνω στο SUMMIT.Όχι όμως με τον προενισχυτή που αναφέρει ο Φίλος. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί και απόλυτα επαρκείς. Δυσκολεύομαι να διαλέξω κάποιον. Αν με υποχρέωναν να διαλέξω θα κατέληγα μάλλον στον YBA.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Το Ταξίδι είναι που συναρπάζει...

Τι σας αρεσε και αγαπησατε τον ΥΒΑ ?
Αν δεν ειμαι αδιακριτος με τη μηχανηματα συνεργαζεται ο ΥΒΑ σας ?
Τα μηχανήματα που διαθέτω είναι κατώτερα εκείνων που έχει ο κ.Τσαντουλής.Η εμπειρία μου επίσης...
Η ευχαρίστηση όμως βρίσκεται στο να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μαθαίνοντας γι αυτά από π ρ ώ τ ο χέρι.

΄΄Αυτή είν'η αγάπη μου γιά σένα/μαχαίρι που πληγώνει μ ό ν ο εμένα...΄΄ τραγουδά ο Βασίλης Παπακωνσαντίνου :117:

Reaction score
1
Ξερει κανενας κυριος κανενα site που μπορω να αγορασω τον YBA Passion 600 σε καλη τιμη (Ελλαδα η Ευρωπη ) ?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

...............
αφου μας εχεις ξεγραψει.....
ειπαμε οικογενειακες υποχρεωσεις., αλλα ανοιξε και κανα πισι...
αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω...
και εχουμε και κατι εκρεμοτητες HD...
Νικος

(παντως στο mlowners οπως και σε καθε club/site υπαρχουν αξιολογα ατομα που σε βοηθανε πολυ. τωρα στα αλλα γενικα συμφωνω...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.078
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

...
Γιατί, σάματις ξέρει από πού ανοίγει; Η κόρη του του το άναβε. Τώρα που παντρεύτηκε και έφυγε...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Pass labs ΧΑ30.5 or YBA Passion 600?

Άντε ρε Βασίλη, μας έλειψες!!!!:)
Και εσείς μου λείψατε ! Που και που όμως χρειάζεται μια αποτοξίνωση.... Μια αποτοξίνωση όμως που την επέβαλε ένα πλήθος υποχρεώσεων κάθε φύσης . Υποχρεώσεων (οικογενειακών,επαγγελματικών κ.λ.π.)που έπρεπε να διεκπεραιωθούν κάτω από μεγάλη πίεση χρόνου.....

αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατω...
και εχουμε και κατι εκρεμοτητες HD...
Νικος

(παντως στο mlowners οπως και σε καθε club/site υπαρχουν αξιολογα ατομα που σε βοηθανε πολυ. τωρα στα αλλα γενικα συμφωνω...)
Παραπονιάρη ! :114:

Σαφώς και υπάρχουν αξιόλογα άτομα και εκεί....

Γιατί, σάματις ξέρει από πού ανοίγει; Η κόρη του του το άναβε. Τώρα που παντρεύτηκε και έφυγε...
Τώρα μου το ανοίγει η μικρή μου κόρη που κάτι ψιλοξέρει από υπολογιστές......:126: (το "site" είναι από την εποχή που βρισκόταν στην προπτυχιακή της περίοδο)..
http://cgi.di.uoa.gr/~std03124/about_me.html

Reaction score
10
Άντε ρε Βασίλη κανόνισε τώρα να περάσεις και από το σπίτι κάποια στιγμή....;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988