Pathfinder (2007)

Reaction score
59
Pathfinder (2007)

,

Δύο διαφορετικοί κόσμοι, ένας πόλεμος. Η απόλυτη μάχη ξεκινά.

Αμερική, αιώνες πριν τον ερχομό του Κολόμβου. Ο στρατός των Βίκινγκς φτάνει στην άγνωστη ήπειρο και ανοίγει ένα αιματηρό μονοπάτι μέσα της, καθώς προωθείται κερδίζοντας μάχες και συντρίβοντας τους ιθαγενείς. Ένα ναυάγιο, όμως, αναγκάζει τους βάρβαρους Σκανδιναβούς να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Ένα μωρό που αφήνουν πίσω τους υιοθετείται από τους Ινδιάνους και μεγαλώνει για να γίνει ο Γκοστ, ο πιο γενναίος μαχητής όλων των εποχών. Όταν οι Βίκινγκς επιστρέψουν καταστρέφοντας το χωριό του, ο Γκοστ ορκίζεται εκδίκηση και αποφασίζει να τα βάλει μόνος του με τους αδίστακτους εισβολείς...

Kυκλοφορει 2/7/2007 απο την ΟDEON

Reaction score
130
Εντυπωσιακό poster μπορεί να έχει, σάν ταινία όμως τι λέει; Αν την έχει δη κάποιος καλά θα ήταν να μας έλεγε μια γνώμη.!!!

Reaction score
59
αρκετα καλη ταινια με υπεροχα τοπια στη φυση.

αγρια σε σκηνες μαχων και μοιαζει με το αpocalypto .

σιγουρα αξιζει μια θεαση

Reaction score
0
Δέν έχει σενάριο και είναι σαν να βλέπεις "πίστες" απο pc game να διαδέχονται η μια την άλλη.

Reaction score
2
Πάντως, η σεναριογράφος του είναι ελληνικής καταγωγής: Λέτα Καλογρίδη. Η ίδια έχει γράψει το σενάριο του "Αλέξανδρου" και του "Night Watch"!

Reaction score
6
Απάντηση: Pathfinder (2007)

Μην το τολμήσετε
Το ειδα χτες κάνοντας ένα τεράστιο τεστ υπομονής ώστε να μην το αφήσω στην μεση.
Και μια που αναφέρθηκε η ελληνικης καταγωγης Λέτα Καλογρίδη για το σεναριο της , αυτό που εχω να πω είναι , ο θεος να το κάνει σενάριο.
Οι λιγοι διάλογοι ηταν τοσο αφελής και τοσο συνηθισμένοι που ξίνιζα μονο που τους άκουγα.
Ασε που τρεις και λιγο με τάραξαν στα μουγκρητά το κάθε τέρας την στιγμή της επίθεσης στον (τους σφάζω όλους ) πρωταγωνιστή.
Μπουου ΑΑΑαααα , Γκκρρρρρ,:mad_2::mad_2::mad_2::mad_2::mad_2:

Για το είδος του 3/10

Reaction score
20
Έχεις μόνιμα την αίσθηση ότι κάποιος σε κορόιδεψε . και αυτό λόγο του εντυπωσιακού Trailer που σε φέρνει κατά νου τον Άρχοντα ( πέρασε και δεν ακούμπησε) . Υποτυπώδη σενάριο, κάκιστες ερμηνείες , μέτρια σκηνικά – κοστούμια , αρκετά καλές σκηνές μάχης που όμως όλες εστιάζουν από πολύ κοντά τον πρωταγωνιστή και μάλλον αυτό γίνετε λόγο ελλείψεις σκηνικών . Φαντασθείτε αν το πλάνο άνοιγε και θα έπρεπε να συμπεριλάβει πολλούς μαχητές , σκηνικά κλπ κλπ. Το κόστος της ταινίας αυτομάτως θα εκτοξεύονταν κάτι που όπως φαίνεται δεν είχαν διάθεση να κάνουν οι παραγωγοί. Παρ όλα αυτά αν δεν έχεις αρχικά απαιτήσεις η ταινία βλέπετε άνετα . έχουμε δει σαβούρες και σαβούρες αυτό μας πείραξε?

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Pathfinder (2007)

Εχτές το είδαμε με τον Λάμπρο. Εμένα μου άρεσε αρκετά, αν το συγκρίνω με κάτι άλλες πατάτες που κάτσαμε να δούμε κατά καιρούς.

(Καλά εγώ είχα και άλλον λόγο που μου άρεσε η ταινία. Μόνο τον Clancy Brown να ακούω να μιλάει και τι στον κόσμο :120:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis