Pathos Cinema X

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Pathos Cinema X

Με μειονεκτήματα τη θερμότητα που θα εκλύουν οι πέντε λαμπάτοι τελικοί στο δωμάτιο, την αυξημένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και την επιβάρυνση της ψυχολογίας σου, όταν η ταινία προκύπτει πατάτα, και χτυπιέσαι που άναψες ένα σωρό λάμπες για τον (ανύπαρκτο ή τραγικό) ήχο της...

Reaction score
29.657
Απάντηση: Pathos Cinema X

Ρε συ !! τι του λες του ανθρώπου?

Ερώτηση! ο pathos τι είναι? ολοκληρωμένος η τελικός? και μη μου πείτε οτι , αφού εχει volume είναι ολοκληρωμένος , γιατί selector κλπ δεν είδα πουθενά.
Οσο για το σημάδι στο volume και άλλο ενα στην επιφάνεια απο πίσω είναι παν εύκολο με ενα μαρκαδοράκι.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Pathos Cinema X

Ρε συ !! τι του λες του ανθρώπου?
Τα υπέρ και τα κατά για να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει.

Ερώτηση! ο pathos τι είναι? ολοκληρωμένος η τελικός? και μη μου πείτε οτι , αφού εχει volume είναι ολοκληρωμένος , γιατί selector κλπ δεν είδα πουθενά.
Ολοκληρωμένος πεντακάναλος, με πέντε εισόδους/εξόδους μιας πηγής, κι ένα ποτενσιόμετρο έντασης.

Οσο για το σημάδι στο volume και άλλο ενα στην επιφάνεια απο πίσω είναι παν εύκολο με ενα μαρκαδοράκι.
Ναι, μια βούλα με μαρκαδοράκι εννοούσα κι εγώ με σημάδι, όχι χαρακιά.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pathos Cinema X

Με μειονεκτήματα τη θερμότητα που θα εκλύουν οι πέντε λαμπάτοι τελικοί στο δωμάτιο, την αυξημένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και την επιβάρυνση της ψυχολογίας σου, όταν η ταινία προκύπτει πατάτα, και χτυπιέσαι που άναψες ένα σωρό λάμπες για τον (ανύπαρκτο ή τραγικό) ήχο της...
xaxaxaxa...ετσι είναι...:615:
ο μάστορας της επιμελειας του ήχου κάθε ταινίας δε σέβεται το κόπο μας σε χρόνο και χρήμα...
βάλε εκει νταπα ντουπα να χει και οτι να 'ναι....:617:

πάντως αυτό που καταλαβαίνω, αν και δε μου το λέτε ξεκάθαρα, είναι οτι ο para μάλλον θα πρέπει να φύγει, στο setup με κόρνες που ετοιμάζω.....:415:

αχχχχχ....τι να κάνουμε...το ρημάδι το χόμπι....τα χει αυτά...
κάτσε να μου τα φέρουνε να τ ακούσω και με τον "αμερικάνο" και βλέπουμε....

Reaction score
29.657

Αρχικό μήνυμα απο JOHN MARKOU

Ολοκληρωμένος πεντακάναλος, με πέντε εισόδους/εξόδους μιας πηγής, κι ένα ποτενσιόμετρο έντασης.

Αρα είναι τελικός πεντακάναλος με volume. Οχι ολοκληρωμένος.
Δεν νοείται ολοκληρωμένος ενισχυτής , με μια είσοδο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παρασαουντ με κλιπς ειναι μια χαρα,

Reaction score
766

παρασαουντ με κλιπς ειναι μια χαρα,
με zingali?....
απο τα συμφραζόμενα και το τελικό setup του flash, μάλλον αργά ή γρήγορα, οι περισσότεροι σε λάμπα καταλήγουν...
τα surround βεβαια θα είναι μάλλον κλιπς αργύρη....

Reaction score
766

Αρχικό μήνυμα απο JOHN MARKOU

Αρα είναι τελικός πεντακάναλος με volume. Οχι ολοκληρωμένος.
Δεν νοείται ολοκληρωμένος ενισχυτής , με μια είσοδο.
Γιάννη έχει προενισχυτικό τμήμα με λυχνίες σε τάξη Α και τελικό στάδιο σε mosfet...υβριδικός
δες εδώ

Reaction score
5.614

με zingali?....
απο τα συμφραζόμενα και το τελικό setup του flash, μάλλον αργά ή γρήγορα, οι περισσότεροι σε λάμπα καταλήγουν...
Αντίθετα! Με Hypex 700 οδηγώ τα Zingali.

Από την αρχή φωνάζω να δοκιμάσεις τον Denon σκέτο.

Τα Home Monitors Zingali παίζουν και με λάμπες λόγω ευαισθησίας, όχι όμως απαραίτητα με λάμπες.

Περιμένω να παραλάβω τον ολοκληρωμένο Karan Acoustics KA I 180 για τα Zingali 115. Τον Karan τον είχα δοκιμάσει στα Divine και ήταν μεταξωτό κέντημα ο ήχος του.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pathos Cinema X

Αντίθετα! Με Hypex 700 οδηγώ τα Zingali.

Από την αρχή φωνάζω να δοκιμάσεις τον Denon σκέτο.
ναι...έχεις δίκιο...
μου το χες πει για τον ντενον

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

με zingali?....
τα surround βεβαια θα είναι μάλλον κλιπς αργύρη....
τα zingali ειναι πιο ποιοτικα
τα Klispch εχουν καλυτερα δυναμικα (μιλαμε για ισιαξια μοντελα),και εχουν αποδειξει οτι δεν εχουν θεμα με τους μπρουταλισμους του ρευματος, δεν κατηγορω τα zingali απλα δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καμποσες φαπες......?

Reaction score
766

....απλα δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καμποσες φαπες....?
αργύρη σίγουρα τα κλιπς αντέχουν και κανιβαλλισμούς....ωστόσο τα ζινγκάλι θα παίζουν σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία...και
να θέλω να τσιτώσω απλά δε μπορώ....οπότε θα παίζω σε νορμαλ στάθμες και λίγο πιο πάνω....γι αυτό σας ζηλεύω που έχετε dedicated χώρους και για δοκιμές-συγκρίσεις-πειράματα κλπ κλπ

αν πάω τελικά στη λύση του cinema x, το εξωτερικό οντίσι συνδέεται πάνω του για μετρήσεις του χώρου κλπ?
ο cinema x δίνει μια έξοδο για γουφερ...με σπλιτερ μπορώ να συνδέσω και 2ο έτσι δεν είναι?
το εξωτερικό οντίσι λάμβανει υπόψι του πολλαπλα γούφερ..δεν υπάρχει πρόβλημα, σωστα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αργύρη σίγουρα τα κλιπς αντέχουν και κανιβαλλισμούς....ωστόσο τα ζινγκάλι θα παίζουν σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία...και
να θέλω να τσιτώσω απλά δε μπορώ....οπότε θα παίζω σε νορμαλ στάθμες και λίγο πιο πάνω....γι αυτό σας ζηλεύω που έχετε dedicated χώρους και για δοκιμές-συγκρίσεις-πειράματα κλπ κλπ

αν πάω τελικά στη λύση του cinema x, το εξωτερικό οντίσι συνδέεται πάνω του για μετρήσεις του χώρου κλπ?
το audyssey εχει 8 ιn 8 out αναλογικες
ο cinema x δίνει μια έξοδο για γουφερ...με σπλιτερ μπορώ να συνδέσω και 2ο έτσι δεν είναι?
οσα θες συνδεεις, την μοναδα μαλλον δεν θα βρεις (εχει καταργηθει)
το εξωτερικό οντίσι λάμβανει υπόψι του πολλαπλα γούφερ..δεν υπάρχει πρόβλημα, σωστα?
ειτε 8 ηχεια, ειτε 8 σαμπ , ή αναμεικτα,

Reaction score
5.614

τα zingali ειναι πιο ποιοτικα
τα Klispch εχουν καλυτερα δυναμικα (μιλαμε για ισιαξια μοντελα),και εχουν αποδειξει οτι δεν εχουν θεμα με τους μπρουταλισμους του ρευματος, δεν κατηγορω τα zingali απλα δεν ξερω τι συμπεριφορα θα εχουν μετα απο καμποσες φαπες......?
Τα μοντέλα με τα διπλά 12άρια και 115άρια καλύπτουν άνετα dedicated home cinema των 50-100 τ. μέτρων με άριστα δυναμικά.

Τα 112 και 115 το ίδιο μέχρι 50τ.μ.

Ρίχνω γερό ξύλο στα 115 καθημερινά με Radio Schizoid και Divbyzero.de στο ιντερνετικό ράδιο και θα ζήλευαν πολλά club τον ποιοτικό και δυνατό ήχο που βγάζουν τα 115. Οι σφαλιάρες του κώνου σε συνδυασμό με την ανοιχτοσύνη και αμεσότητα της κόρνας προκαλούν ρίγος και σε ξεσηκώνουν.

Αλλά μη γελιέστε... Το 12άρι και 15άρι των Zingali είναι midbass. Χρειάζεται sub για να γεμίσει τις χαμηλές. Όπως και στο Klipsch Heresy, έτσι κι εδώ, ο κώνος δεν φτιάχτηκε για βαθύ "μπουμ" αλλά για ταχύ "ντουκ", ώστε οι μεσοχαμηλές να κυνηγούν χρονικά την κόρνα.

Γι' αυτό κατασκευάστηκαν και τα 212 και 215, για πιο χορταστικό μπάσο. Το καταλαβαίνω παίζοντας μόνο το κεντρικό, πόσο πιο γεμάτο είναι στο μπάσο το 212.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988