- Reaction score
- 453
Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις λύσει όλες τις απορίες σου, με φωνάζει ένας φίλος που μόλις αγόρασε μία 32 lg και θέλει να την συνδέσει στο laptop του.
Πάω σπίτι του λοιπόν και συνδέω με hdmi καλώδιο (prolink) την tv με το laptop.
Βάζω ανάλυση στην ati 1333χ7.. τόσο δεν θυμάμαι την native ανάλυση της οθόνης και παίρνω μία ξεχειλωμένη εικόνα δεξιά-αριστερά.
Να μην τα πολυλογώ εκεί που κλείδωνε εντελώς το πάνελ ήταν μία ανάλυση 1168χ864.
Δοκιμάζω να βάλω και 1080 και εκεί άρχιζε το τρεμόπαιγμα.
Και ρωτώ.
Δεν έχουν scaler οι tv έτσι ώστε ότι σήμα τους δώσεις να το κλειδώνουν στο πάνελ τους;
Όταν έχω δώσει ανάλυση 720 (γιατί η 1080 τρεμόπαιζε λόγω tv-λόγω καλωδίου,δεν ξέρω), τότε τα 1080 αρχεία πως παίζουν κανονικά όταν έχω κλειδώσει το desktop στα 720;
Πάω σπίτι του λοιπόν και συνδέω με hdmi καλώδιο (prolink) την tv με το laptop.
Βάζω ανάλυση στην ati 1333χ7.. τόσο δεν θυμάμαι την native ανάλυση της οθόνης και παίρνω μία ξεχειλωμένη εικόνα δεξιά-αριστερά.
Να μην τα πολυλογώ εκεί που κλείδωνε εντελώς το πάνελ ήταν μία ανάλυση 1168χ864.
Δοκιμάζω να βάλω και 1080 και εκεί άρχιζε το τρεμόπαιγμα.
Και ρωτώ.
Δεν έχουν scaler οι tv έτσι ώστε ότι σήμα τους δώσεις να το κλειδώνουν στο πάνελ τους;
Όταν έχω δώσει ανάλυση 720 (γιατί η 1080 τρεμόπαιζε λόγω tv-λόγω καλωδίου,δεν ξέρω), τότε τα 1080 αρχεία πως παίζουν κανονικά όταν έχω κλειδώσει το desktop στα 720;