Pc σε Tv. Όσοι το έχετε δοκιμάσει ,πως σας φάνηκε;

Reaction score
0
Σε περίπτωση που συνδέσουμε ένα PC σε τηλεόραση FULL HD πως φαίνεται;
Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει για ώρες για να σερφάρει στο ίντερνετ;

Θα έχει προβλήματα;

Ο χρόνος απόκρισης των 6 ms είναι ικανοποιητικός για να παίζει παιχνίδια;

Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ PC σε τηλεόραση. Για ίντερνετ χρησιμοποιώ CRT οθόνες (22" και 24") και βλέπω ταινίες από ένα HTPC σε προβολέα.Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν εμπειρία από τέτοια χρήση, τις εντυπώσεις τους ...

Reaction score
187
η τηλεορασεις και 720p και 1080p φυικα και παιζουν τελεια με pc.απλα πρεπει να δωσεις την αναλυση της τηλεορασης σου στη καρτα γραφικων για να κλειδωσει τελεια.

με 6ms δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα παιχνιδια.ενα κακο μονο με τις lcd ειναι οτι εχουν πολυ μεγαλη φωτεινοτητα και κουραζει στο browsing αλλα εξαρταται και απο την αποσταση που θα βλεπεις.καλο ειναι να χαμηλωνεις αρκετα το brightnes.

εγω πηρα μια lg 32" και εχω συνδεση την g25 για να παιζω rbr-gtr-rfactor και την εχω σε 1.5 μετρο αποσταση και ειναι απολαυση.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ενα κακο μονο με τις lcd ειναι οτι εχουν πολυ μεγαλη φωτεινοτητα και κουραζει στο browsing αλλα εξαρταται και απο την αποσταση που θα βλεπεις.καλο ειναι να χαμηλωνεις αρκετα το brightnes.
Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα κατά την άποψή μου...

Reaction score
4
επισης σε 1080p τα γραμματα ειναι αρκετά μικρά.
βλεπω σε μια 40'' στα 2.2 μέτρα περίπου

Reaction score
4.484
Στα vista , μπορείς να μεγαλώσεις τα εικονίδια , τις γραμματοσειρές και τα παράθυρα!Στα xp τι κάνουμε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef