PC - ??? - AVR - TV

Reaction score
3
Καλησπέρα παίδες, χθες μου ήρθε η καινούργια τηλεόραση - Panasonic TX-L47ET5E.
θέλω να την συνδέσω με τον υπολογιστή μέσω του AVR255, το θέμα είναι ότι στον υπολογιστή δεν εχω έξοδο hdmi.
Η πρώτη λύση που σκέφτηκα είναι να συνδέσω
video:pc(dvi-hdmi)-avr-tv
audio:pc(jack-rca)-avr
που πιστεύω ότι είναι και η πιο οικονομική..

Δεύτερη λύση είναι να πάρω μια κάρτα γραφικών με hdmi..

Τρίτη λύση (σκέφτηκα) μήπως γίνεται η δουλειά με κανένα media box..

και τέλος η σύνδεση του υπολογιστή με την τηλεόραση με ethernet ή wireless αλλά ''χάνω'' τον ενισχυτή....

τι μπορώ να κάνω?? ποια πιστεύετε οιτ είναι η καλύτερη λύση...???

Reaction score
384
Απάντηση: PC - ??? - AVR - TV

Μια καλυτερη (και φτηνοτερη ισως) λυση θα ηταν να βαλεις το PC κατευθειαν στην τηλεοραση και μετα απο τον υπολογιστη να στειλεις τον ηχο στον ενισχυτη με οπτικη ινα.

Reaction score
3

mobo:dfi lanparty dk x48
cpu:core2duo E8200
vga:radeon HD4850
4gb ram

επάνω στην πρόταση του δημήτρη ήθελα να ρωτήσω εάν '' παρακάμψω '' τον ενισχυτή όσο αναφορά την εικόνα χάνω τπτ?? (upconverting k upscaling του ενισχυτή...?)

Reaction score
384

Να υποθεσω οτι το PC κανει καλο scaling (δεν εχω αμεση επαφη με τις καρτες γραφικων και δεν γνωριζω τη συγκεκριμενη)...Για να δουμε τι θα πουνε και οι HTPCάκες ομως για τη Radeon.

Αν εχεις ηδη τα απαιτούμενα καλωδια κανε μια γρηγορη δοκιμη να δεις και μονος σου.

Reaction score
3

η αλήθεια είναι οτι δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί τα τελευταία χρόνια εχω παρατήσει κ εγω τον τρύπιο κουμπαρα... εεε τον υπολογιστή εννοω.... :107:
αν και όταν παίζει ταινία απο υπολογιστή σε τβ κατι αραιά κ ελαφριά σπασιματακια τα έχω...

Reaction score
384

Εγω θα ελεγα media player για ευκολια. Πληκτρολογια-ποντικια, κλπ για μια ταινια? Ασε τον υπολογιστη για το Facebook..:105: (αντε και το Avsite)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef