Pc => LCD (οθόνη υπολογιστή ή TV ?)

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Είμαι σχετικά καινούριος σε αυτά τα μέρη και με αυτήν την τεχνολογία και θέλω τη βοήθειά σας...
Σκέφτομαι να μεταφέρω τον υπολογιστή μου στο σαλόνι και να αγοράσω μία καινούρια οθόνη ή TV την οποία θα συνδέσω σε αυτό.Βλέπω αρκετές σειρές και ταινίες στον υπολογιστή και με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας.Επειδή έχω αρχίσει και κατεβάζω videos σε ποιότητα 1080 ,αλλά και 720p, το δίλλημά μου είναι αν πρέπει να πάρω οθόνη ή TV με ανάλυση 1920χ1080 ή 1280χ720....
Ο χώρος του σαλονιού δεν είναι μεγάλος και πιστεύω ότι μέχρι 32'' θα βλέπω ικανοποιητικά χωρίς να τυφλώνομαι :crazy_2:...

1) Τί μου προτείνετε να αγοράσω?
Μία οθόνη PC (έχω δει ότι κυκλοφορούν μέχρι 26'') ή μια TV 26''-32'' ?

2)Επειδή έχω δει ότι δεν υπάρχουν προσιτές 32'' με αναλύσεις 1920χ1080, αξίζει η επένδυση σε 1280x720 TV μιας και οι νέες ταινίες κυκλοφορούν σε 1080?

3)Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο και να βλέπει videos σε αναλύσεις 720p ή 1080 για να μου πει εντυπώσεις?

Συγγνώμη αν κούρασα.
Ευχαριστώ και περιμένω τις συμβουλές σας....

Reaction score
0
Καταρχάς εφόσον υπάρχει ο περιορισμός του χώρου, δεν μπορείς να πας σε Τrue HD τηλεόραση καθώς βγαίνουν από 37" και άνω το οποίο είναι και λογικό γιατί εκεί πραγματικά μπορείς πραγματικά να δεις διαφορά στην εικόνα. Σκέψου ότι ακόμα και οι 37" θεωρούνται από πολλούς λίγες για υψηλής ανάλυσης σήμα.
Με αυτα τα δεδομένα και για λόγους κόστους δεν νομίζω ότι πρέπει καν να συζητάμε και για 32αρες True ΗD...

Νομίζω υπάρχουν πλέον αρκετές πολύ καλές ΗD Ready τηλεοράσεις σε αυτές τις ίντσες οι οποίες θα αποδώσουν αξιπρεπέστατα σε 1920χ1080 ανάλυση και θα σε αφήσουν απόλυτα ευχαριστημένο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847