pcm!!!! !να το επιχειρησω?

Reaction score
9
σκεφτομαι να κανω το εξης.δεν εχω δοκιμασει ποτε pcm η αλιως lpcm (ασυμπιεστο). με

αναλογικη συνδεση στον av για αρχεια mkv γινεται?συνδεση θα γινει με καρτα ηχου

στον av.σημειωση οτι ο av μου δεν εχει hdmi μονο αναλογικα.αποδιδει καλυτερα απο

dd και dts?αν το εχετε κανει πειτε μου αν γινεται και πως, και αν ειδατε καποια διαφορα για να

μην μπω στον κοπο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: pcm!!!! !να το επειχηρησω?

τσαbα ειναι, αν εχεις και bass managment στην καρτα ηχου , θα μπορεις να ρυθμισεις και trim- distance- size -cross , ανα ηχειο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει μπαντα lpcm στο αρχείο.Τα mkv είναι κατά 99% dts(και μάλιστα απλό dts ή το core του DTS-MA,δλδ πέριξ των 1.5Mb στην 2η περίπτωση).Οποτε το dac της κάρτας σου αποκωδικοποιεί το dts.Αυτό δεν είναι lpcm.

Reaction score
9

οποτε μονο μεσω ps3 αλλα και παλι στην περιπτωση μου αδυνατον.το ps3 μπορει μονο μεσω hdmi na συνδεθει και για τον av μου αδυνατον.τον μπελα μου βρηκα απο την μερα που μπηκα στην παρεα σας.βλεπω να αλλαζω και ενισχυτη σιγα σιγα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: pcm!!!! !να το επιχειρησω?

Βρε δεν έχει σχέση το player.Η ταινία πρέπει να είναι γραμμένη με lpcm.

Reaction score
9

ναι το ξερω,αλλα το ps3 αν κλικαρεις το pcm παιζει κανονικα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αυτό γίνεται γιατί το ps3 κάνει τον διαχωρισμό των καναλιών.
Άλλο πράγμα το να ΄χεi μια ταινία ήχο lpcm και άλλο να κάνεις τον διαχωρισμό σε pcm απ την πηγή.
Στο ps3 αυτή η διαδικασία είναι χειρότερη απ το να στείλεις τον ήχο σε bitstream(υποψιάζομαι πως θα είναι και στα άλλα player).

Reaction score
9

ναι καταλαβα τι λες.αυτο ειναι το ωραιο.νομιζα οτι ημουν σχετικος με το αθλημα.τελικα σε καποια πραγματα μαυρα μεσανυχτα.σιγα σιγα ξεδιαλυνονται τα πραγματα απο την μερα που γραφτηκα.ευχαριστω για ολα!!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo