Pe7800 Ρυθμίσεις

Reaction score
0
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο αν δεν τους κάνει κόπο να κάνουν post τις ρυθμίσεις τους.

Επίσης Ανδρέα στο showroom τον 7800 με τι ρυθμίσεις τον έχεις;

Reaction score
0
Επί τη ευκαιρία να πω και τη γνώμη μου.....
Είδα σήμερα το Bourne Supremacy. Πηγή το Yamakawa 365 με DVI 576p. Ταινία συμιεσμένη με XviD με bitrate γύρω στα 1300Kbit.

Η εικόνα μου άρεσε αρκετά....Μου φάνηκε ότι έχει μια πρασινωπή χροιά το μαύρο αλλά αυτό οφείλεται μάλλον στις ρυθμίσεις που χρειάζεται. Παίζει out of the box.

Εριξα και μια ματιά στο Ripleys Game (DVD) και στο Austin Powers International Man of Mystery. Απόδοση ικανοποιητικότατη και στα δύο. Σε σύγκριση με τον Z2 ενός φίλου μου που είχα δει το Ripleys η εικόνα ήταν σαφέστατα πιο ζωντανή και η διαφορά στο contrast φαινότανε. Βέβαια η εικόνα του Ζ2 ηταν αρκετά ξεχειλωμένη 120 inch ενώ εγώ λόγω μικρού δωματίου δεν πετυχαίνω περισσότερες από 100 inch. Από τα 3μ βλέπω που και που κανά pixel αλλά στα άσπρα και αν το προσπαθήσω.Με λίγο defocus όλα είναι πολύ smooth. Η μεγαλύτερη μου ανησυχία είναι τα σπασίματα σε panαρίσματα της κάμερας. Ευτυχώς δεν παρατήρησα ΤΙΠΟΤΕ......επομένως so far so good. Το μαύρο βέβαια δεν είναι κατάμαυρο αλλά ούτως η άλλως δεν είναι και το ζήτημα με τη μεγαλύτερη βαρύτητα κατά τη γνώμη μου. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ξεχωρίζουν όσο περισσότερες διαβαθμίσεις του γίνεται.

Σε τηλεόραση ..... χμμμμ ....με μια εξωτερική TV κάρτα με ανάλυση 640χ480χ50 (σύνδεση VGA σε RGBHV) τα πράγματα ΔΕΝ είναι καθόλου καλά. Κόβονται πολλά pixel από το πάνω και το κάτω μέρος.....Για την ακρίβεια η εικόνα ξεκινάει από το σήμα του ALPHA και καταλήγει στη μέση της λεζάντας των ειδήσεων.....Και να μην μιλήσουμε για χρώματα που μπλέκουν μεταξύ τους στην διαχωριστική περιοχή. Δοκίμασα ακόμα και την επιλογή through που κάνει 1:1 mapping αλλά τα κομμένα pixel δεν μείώνονται. Μικρό το κακό (για εμένα) γιατί ούτως η άλλως δεν σκόπευα να "τρώω" τη λάμπα βλέποντας TV αλλά δεν παύει να υπάρχει.....Χαοτική διαφορά με το DVD.

Θα επανέλθω μόλις κατασταλάξω στις ρυθμίσεις που απαιτούνται.

ΥΓ. Ανεμιστήρα δεν άκουσα αλλά απ' την άλλη είμαι συνηθισμένος στον ανεμιστήρα του Η/Υ που γυρίζει στις 7200 και συνεπώς οτιδήποτε άλλο μου φαντάζει super silent.

Τώρα που πιάνουν τα κρύα είναι μια καλή εναλλακτική στο καλοριφέρ. Ούτως η άλλως με την τιμή του πετρελαίου ίσως και να συμφέρει περισσότερο η αλλαγή λάμπας!!!!!

OK Ανδρέα ΤΗΝΧ in advance. Περιμένω.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.321
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis