Peachtree Audio NovaPre/220 (προ/τελικός), στο avmentor

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Βασικά θα ήταν μέσα στις πρώτες μου επιλογές αν έστηνα σήμερα σύστημα.

:drinks:

Reaction score
935
Νομίζω ότι τα έχει όλα (εκτός από fm tuner, αλλά οκ). Ισχύ, εμφάνιση, πλήρη συνδεσιμότητα, usb / απλό dac, καλό ήχο και δυνατότητες επιλογής μεταξύ διαφορετικών γεύσεων. Τί άλλο να ζητήσει κανείς;
Νομίζω ότι βρέθηκε το κατάλληλο ταίρι για τα atc scm-11 που ψάχνω ( ο καημός είναι ένα McIntosh ή Accuphase ή Luxman με αναλογικά όργανα ενδείξεων στάθμης, αλλά είναι απλησίαστα τα άτιμα ακόμα και μεταχειρισμένα).

Reaction score
935
Πάντως στην τιμή που το δίνει, δεν κανιβαλίζει λίγο η peachtree τον ολοκληρωμένο της; Με 500 ευρώ παραπάνω περίπου, παίρνει κανείς σχεδόν διπλάσσια ισχύ και δύο αυτόνομες συσκευές που σχεδόν πάντα πλεονεκτούν.

Reaction score
4.327
Ναι αλλά δεν νομίζω ότι στέλνει Ελλάδα. Τα refurbished μόνο από κει δεν μπορείς να τα πάρεις;

Reaction score
117
"Ο τελικός ενισχυτής 220 είναι βασισμένος σε δύο αρθρώματα τάξης D, τεχνολογίας ICEpower (125ASX2) κάθε ένα από τα οποία λειτουργεί σε γεφυρωμένη λειτουργία αποδίδοντας πάνω από 200W σε φορτία 8Ω".

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν είναι δεύτερης ή τρίτης γενιάς τα αρθρώματα 125ASX2 ? Δε γνωρίζω ποιες οι διαφορές μεταξύ αυτών και επίσης η δεύτερη γενιά έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποια αρθρώματα χρησιμοποίησε η Peachtree.

Reaction score
117
Εάν δεν κάνω λάθος μετά από λίγο ψάξιμο, ένα από τα χαρακτηριστικά της τελευταίας αυτής γενιάς ICE POWER είναι η αντίσταση εισόδου του τελικού που ανέρχεται στα 100ΚΩ !

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt