- Reaction score
- 598
Πάει καμπόσος καιρός που γνωρίστηκα μαζί του μέσω του εν λόγω site, και έκτοτε έγινε ο προσωπικός μου μέντορας στις εκάστοτε επιλογές αναβάθμισης των ηχητικών μου μηχανημάτων.
Κάθε φορά, μια ερώτηση και μια απάντηση.
Και εγώ αυτή την στιγμή απολαμβάνω μουσική επειδή εκείνος μου έδωσε τις απαντήσεις τις σωστές σε κάθε μου απορία, και με κράτησε μακρυά από ακρότητες.
Απάντηση στο ακέραιο , χωρίς πολλά λόγια αλλά περισσότερο ουσία.
Δεν θέλω να κουράσω (όπως εκείνον στα σίγουρα) ….αλλα θεωρώ τιμή μου μεγάλη , την γνωριμία μαζί του και την αμέριστη βοήθεια που μου προσέφερε αφιλοκερδώς .
Ένας άνθρωπος γνώστης , τίμιος χαμηλών τόνων με ήθος και αξιοπρέπεια .
Σε υπέρ ευχαριστώ Πέτρο , δεν γνωρίζεις καν που κάνω αυτό το θέμα ,και αν για κάποιο λόγο σε κάνω να αισθανθείς άσχημα σου ζήτω συγνώμη, αλλά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω και εγώ για σένα.
καποια στιγμή θα αναφερθώ και σε ένα άλλο φίλο του χώρου που αξίζει και αυτός τα μέγιστα.
Οι σωστοί ανθρώποι αξίζουν αναγνώρισης.
Κάθε φορά, μια ερώτηση και μια απάντηση.
Και εγώ αυτή την στιγμή απολαμβάνω μουσική επειδή εκείνος μου έδωσε τις απαντήσεις τις σωστές σε κάθε μου απορία, και με κράτησε μακρυά από ακρότητες.
Απάντηση στο ακέραιο , χωρίς πολλά λόγια αλλά περισσότερο ουσία.
Δεν θέλω να κουράσω (όπως εκείνον στα σίγουρα) ….αλλα θεωρώ τιμή μου μεγάλη , την γνωριμία μαζί του και την αμέριστη βοήθεια που μου προσέφερε αφιλοκερδώς .
Ένας άνθρωπος γνώστης , τίμιος χαμηλών τόνων με ήθος και αξιοπρέπεια .
Σε υπέρ ευχαριστώ Πέτρο , δεν γνωρίζεις καν που κάνω αυτό το θέμα ,και αν για κάποιο λόγο σε κάνω να αισθανθείς άσχημα σου ζήτω συγνώμη, αλλά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω και εγώ για σένα.
καποια στιγμή θα αναφερθώ και σε ένα άλλο φίλο του χώρου που αξίζει και αυτός τα μέγιστα.
Οι σωστοί ανθρώποι αξίζουν αναγνώρισης.