Phase Linear Audiophile Six - ηχεία για audiophiles

Reaction score
0
Καλημέρα!

Πουλάω καινούργια ηχεία αυτοκινήτου για λάτρεις της υψηλής ποιότητας μουσικής (audiophiles).
Πρόκειται για τα Phase Linear Audiophile Six, το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας Phase Evolution που παράγει υψηλής ποιότητας ηχεία, ενισχυτές κλπ. Δεν είναι ηχεία για να σε ακούνε μέχρι απέναντι, είναι ηχεία για να ακούς εσύ τον πιο ποιοτικό και πιστό ήχο.

Σας παραθέτω μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ισχύς: 120W RMS
Συχνότητα απόκρισης: 32Hz-33Khz
Μέγεθος: 6.3''
Λειτουργία: Tweeter-Mid Range speaker

Τα παραπάνω είναι ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά τους. Για παράδειγμα είναι ίσως τα μόνα ηχεία των οποίων τα παθητικά κροσσόβερ των διαθέτουν ΚΑΙ high-pass για το mid. Το Audiophile Six της Phase Evolution διαθέτει 6άρι υψηπερατό στα 200 Hz ενεργοποιούμενο κατ'επιλογή με διακόπτη.

Δυστυχώς η εταιρεία που τα παρήγαγε εξαγοράστηκε από τη Mac Audio, ανταγωνιστή της, με σκοπό να την κλείσει, όπως και έκανε. Κατά συνέπεια καινούργια τα ηχεία αυτά δε θα τα βρείτε μάλλον πουθενά.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει, αξίζει τον κόπο, τα ηχεία είναι κόσμημα (δεν υπερβάλλω!). Οι εικόνες είναι σε υψηλή ανάλυση, οπότε κάντε λίγο υπομονή όσο θα τις ανοίγετε!

Τα ηχεία αυτά τα αγόρασα από Γερμανία για να τα βάλω στο αυτοκίνητό μου, το οποίο όμως τελικά πούλησα και πήρα μηχανή, γιαυτό και παρέμειναν καινούργια αχρησιμοποίητα στο κουτί τους και τώρα τα πουλάω.

Όταν ήταν καινούργια στην Ελλάδα τα ηχεία είχαν γύρω στα 550 Ευρώ! Εγώ τα αγόρασα από Γερμανία με 339 Ευρώ (υπάρχει ακόμα η ετικέτα της τιμής από το Γερμανικό μαγαζί, που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία) και πλήρωσα άλλα 17 Ευρώ μεταφορικά. Δηλαδή 339+17 = 356 Ευρώ.

Θα ήθελα να πάρω τα λεφτά μου πίσω, καθότι νομίζω ότι τα ηχεία αυτά το αξίζουν, οπότε τα πουλάω στρογγυλά 350 Ευρώ.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα ή ας απαντήσει στην αγγελία αυτή.

Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
0
Απάντηση: Phase Linear Audiophile Six - ηχεία για audiophiles

Νέα τιμή για τα υπέροχα και αχρησιμοποίητα αυτά ηχεία 300 Ευρώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.644
Members
38.474
Νεότερο μέλος
x x x BLOODBATH x x x