Philips: Αmbilight LCD TVs νέας γενιάς

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Philips expands range of new-gen Ambilight LCD TVs

Philips is further expanding its series of Ambilight TVs, with the introduction of six new models in 32-52in sizes. Prices range from £999 up to £2999.

We've already tested the 32PFL9632D in the current (October) issue of What Hi-Fi? Sound and Vision, and hope to test other versions shortly.

All models feature Philips's Perfect Pixel HD Engine with 100Hz Clear LCD and HD-Natural Motion technology, intended to offer improved motion handling and contrast levels.

The Perfect Pixel HD Engine uses 10-bit digital processing, said to be capable of handling up to 248 million pixels per second.

Philips claims further impressive figures: 6.2 million pixels resolution, 8000:1 contrast ratio, 4 trillion colours and a response time of just 3ms.

All sets have Full HD, 1080p panels with the exception of the 32in, which is HD-ready.

And let's not forget Ambilight, Philips's proprietary backlighting system, which now uses LED lighting technology to deliver greater colour saturation and consume less power than previous versions.

Two-sided Ambilight is used on all the 9632D models, while the 37PFL9732D uses three-sided Ambilight.

The full model line-up is as follows:
  • 32PFL9632D £999
  • 37PFL9632D £1499
  • 42PFL9632D £1799
  • 47PFL9632D £2199
  • 52PFL9632D £2999
  • 37PFL9732D £1799

whathifi.com

Reaction score
0
Geia se olous!!

xerei kaneis to teleutaio firmware gia tin PFL9632D/10 pio einai ??

i diki mou exei 14/6/2007 0048

Sto site tis philips exei to 0059 alla to english.

An valw to 0059 english tha xasw kai to elliniko menou???

euxaristw!

Reaction score
3
Εγώ πάντως από προχτές είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος της 42αρας και είναι φανταστική!!!

Reaction score
3
Σχετικά με το σωστό σχόλιο του Unforgiven παραπάνω έμαθα το εξής. Οτι αυτό συνέβαινε γιατί τα panel της Philips ήταν από εργοστάσιο της LG το οποίο δεν μπορούσε να βγάλει progressive panels. Της 9732 το panel είναι της Sharp, μου είπαν.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Philips: Αmbilight LCD TVs νέας γενιάς

Εγώ πάντως από προχτές είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος της 42αρας και είναι φανταστική!!!
Kαλές θεάσεις! :bravo: :cool_4:

Reaction score
164
Σχετικά με το σωστό σχόλιο του Unforgiven παραπάνω έμαθα το εξής. Οτι αυτό συνέβαινε γιατί τα panel της Philips ήταν από εργοστάσιο της LG το οποίο δεν μπορούσε να βγάλει progressive panels. Της 9732 το panel είναι της Sharp, μου είπαν.
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Τα panels μπορούν να βγάλουν μόνο progressive. Τα ηλεκτρονικά της Philips έκαναν τη δουλειά.
Οι 9732 μάλλον είναι οκ. Αφ' ενός όλες του ανταγωνισμού έχουν πλέον είσοδο 1080p, και αφ' ετέρου στα τεχνικά χαρακτηριστικά γράφει στις εισόδους "1080p, 50Hz, 60Hz "

Reaction score
2
Οτι αυτό συνέβαινε γιατί τα panel της Philips ήταν από εργοστάσιο της LG το οποίο δεν μπορούσε να βγάλει progressive panels. Της 9732 το panel είναι της Sharp, μου είπαν.

Όλα τα πάνελ lcd σαρώνουν προοδευτικά, οπότε το πρώτο δεν ισχύει. Οι διαφορές σε είσοδο σήματος 1080i-p έχουν να κάνουν με το υποστηριζόμενο εύρος των συνοδευτικών ηλεκτρονικών. Όσο για το δεύτερο είναι διασταυρωμένο ή ράδιο-αρβύλα; Διότι από όσα γνωρίζω μόνο στην 9830 χρησιμοποιήθηκε πάνελ της Sharp και αυτό γιατί ήταν το μόνο διαθέσιμο 1080 επώνυμο πάνελ της αγοράς εκείνη τη στιγμή.

Reaction score
3
Παιδιά αυτά που σας είπα τα άκουσα με ανθρώπους της Media Markt που σίγουρα δεν είχαν λόγο να με κοροϊδέψουν. Βέβαια η πληροφόρηση τους ελέγχεται οπότε την πληροφορία κρατήστε τη αλλά δεν βάω και το χέρι στη φωτιά

Reaction score
164
Παιδιά αυτά που σας είπα τα άκουσα με ανθρώπους της Media Markt που σίγουρα δεν είχαν λόγο να με κοροϊδέψουν. Βέβαια η πληροφόρηση τους ελέγχεται οπότε την πληροφορία κρατήστε τη αλλά δεν βάω και το χέρι στη φωτιά
A) Σου πουλάνε, επομένως έχουν ένα σωρό λόγους για να σε κοροϊδέψουν.
Β) Αυτό που είπαν ήταν εντελώς λάθος
Γ) Στις 9/10 των περιπτώσεων μην πιστεύεις τους πωλητές. Ή είναι άσχετοι, ή έχουν συμφέρον ή και τα δύο.

Reaction score
3
A) Σου πουλάνε, επομένως έχουν ένα σωρό λόγους για να σε κοροϊδέψουν.
Β) Αυτό που είπαν ήταν εντελώς λάθος
Γ) Στις 9/10 των περιπτώσεων μην πιστεύεις τους πωλητές. Ή είναι άσχετοι, ή έχουν συμφέρον ή και τα δύο.
Unforgiven, καταλαβαίνω τι λες και εγώ στις πωλήσεις εργάζομαι :happy_9:
Πέρα από το τετριμένο μην τους βάζουμε όλους σε ένα σάκο έχω λόγο που είπα ότι δεν μου λέει ψέματα.
Το να είναι άσχετος ή να κάνει λάθος είναι κάτι που βλέπω μέσα στη σφαίρα του λογικού

Reaction score
164
Unforgiven, καταλαβαίνω τι λες και εγώ στις πωλήσεις εργάζομαι :happy_9:
Πέρα από το τετριμένο μην τους βάζουμε όλους σε ένα σάκο έχω λόγο που είπα ότι δεν μου λέει ψέματα.
Το να είναι άσχετος ή να κάνει λάθος είναι κάτι που βλέπω μέσα στη σφαίρα του λογικού
Αν έχεις συγκεκριμένο λόγο, πάω πάσο.

Reaction score
164
Δεν κοιτάς και από "Καλοκαιρινές φωτογραφίες" μεριά να μας πεις κανένα σχόλιο που θα μου ήταν χρήσιμο και καλοδεχούμενο :)
Παίζεις με την τύχη σου... Έχεις βάλει ηλιοβασίλεμα (ανατολή, το ίδιο είναι) και θες να πω τη γνώμη μου; :happy_9:
Σε έχω υπόψη μου, δεν μου ξεφεύγεις! :happy_8:

Reaction score
3
Παίζεις με την τύχη σου... Έχεις βάλει ηλιοβασίλεμα (ανατολή, το ίδιο είναι) και θες να πω τη γνώμη μου; :happy_9:
Σε έχω υπόψη μου, δεν μου ξεφεύγεις! :happy_8:
Οταν πας Χανιά με το βραδινό καράβι είναι must να ξεκινήσεις από το παλιό Λιμάνι. Το πετυχαίνεις στην πιό ωραία ώρα της ημέρας και από χρώματα και από κόσμο. Εχω κι άλλες φωτό εκεί όμως...

Reaction score
164
Δεν διαφωνώ ότι είναι όμορφα. Το θέμα δεν είναι να τραβήξεις άλλη μία φωτογραφία του φάρου. Αλλά μια φωτογραφία που να μας κάνει να πούμε "Να ο φάρος όπως δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ" © Μάνος ο Δάσκαλος.

Reaction score
0

Αμα στο είπαν από την MM τότε wall_1wall_1

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος