Philips 32pf9830

Reaction score
0
Στα τελευταία τεύχη του "ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ" και "HITECH" βγαίνει πρώτη και με διαφορά από τις υπόλοιπες

Έχει όλα τα ψηφιακά καλούδια της Philips θεωρείται επάξιος αντικαταστάτης της πολύ επιτυχημένης 9986 (το προηγούμενο μοντέλο της Philips που σάρωσε στα σχετικά tests), από αυτά που έχω διαβάσει ακούσει και ρωτήσει, αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη εικόνα στις 32''.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το άσχημο όμως είνα η τιμή της. Από σχετική έρευνα έχουμε και λέμε

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 3.590
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ 3.490 (μετρητοίς και κάρτα έως 6 δόσεις)
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 3.120 (μετρητοίς και κάρτα έως 12 δόσεις)
ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ 3.030 (μετρητοίς και κάρτα έως 12 δόσεις)
ELECTROPTICA 2.982 (internet, μετρητοίς + έξοδα αποστολής περίπου 50 ευρώ)
TECHNIXX 2.700 (internet, μετρητοίς + έξοδα αποστολής περίπου 50 ευρώ)

Τώρα δεδομένου ότι η 9986 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά τιμή της ήταν γύρω στα 4.000 μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου πει πότε περίπου θα κοστίζει 2.000 για να την πάρω και εγώ?

Χριστούγεννα? Πάσχα? Καλοκαίρι? Δεν μπορεί κάπου θα την πετύχω!!![/video][/fade][/flash]

Reaction score
41
Πριν πάς σε περισσότερες ίντσες, σκέψου πρώτα την απόσταση θέασης.
Αν είσαι πολύ κοντά τις 37'' ξέχασέ τις.

Reaction score
164
Ποιά είναι η ιδανική απόσταση για μια 37ρα; (1000 στη φορά που ακούτε αυτή την ερώτηση; :roll: )

Reaction score
41
Ποιά είναι η ιδανική απόσταση για μια 37ρα; (1000 στη φορά που ακούτε αυτή την ερώτηση; :roll: )
Εγώ θέλω 3μ τουλάχιστον για να μη βλέπω τα pixels. Ανάλογα και το μοντέλο. Άλλα έχουν μεγαλύτερα άλλα λίγο μικρότερα. Αν πας τώρα στην 37'9830 που είναι και κορυφή θα βλέπεις καλά και από λίγο πιο κοντά.

Reaction score
41
Πάντως εγώ σε μια LCD 37άρα Panasonic, έβλεπα καλά από τα 3μ. Όσο πλησίαζα έκαναν την εμφάνισή τους τα pixels.

Reaction score
0
ΟΚ με τις αποστάσεις θέασης, αλλά δεν μου απάντησε κανείς πότε θα φτάσει η 9830 τα 2000 ευρώ?

Reaction score
41
ΟΚ με τις αποστάσεις θέασης, αλλά δεν μου απάντησε κανείς πότε θα φτάσει η 9830 τα 2000 ευρώ?
Είναι απλό. Μόλις βγει το επόμενο μοντέλο. Κι απ'τη στιγμή που είναι νέο ίσως θα περιμένεις αρκετά ακόμα.

Reaction score
152
Η ιδανική απόσταση θέασης είναι το πλάτος της τηλεόρασης Χ 2...
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ cm "ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ" ΟΠΩΣ Η PHILIPS ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ... :wink: :wink: :wink:

Reaction score
41
Πάντως το Ράδιο Αθήναι πρέπει να είναι το πιο φτηνό από μαγαζιά (όχι internet).
Εγώ τη βρήκα και πιο κάτω από την παραπάνω τιμή που λες. Προφανώς σε άλλο κατάστημα Ράδιο Αθήναι.

Reaction score
0
Δεν διαφωνώ μπορεί να έριξαν κι άλλο την τιμή της. Νομίζω πως τις τιμές τους τις δίνουν από τα κεντρικά. Αλήθεια πόσο την βρήκες στο Ράδιο Αθήναι?

Reaction score
73
Τελευταια αγόρασα την νεα 32-αρα της PHILIPS - Cineos 32PF9830 ... ξερετε Pixel Plus 2 kai Ambilight-2.

Παρατηρησα σε μερικές τηλεοπτικές εκπομπές και σε μερικά παλιά εργα σε DVD η σε DVD με διάρκεια πάνω απο 2 ωρες
να σπάει η εικόνα και τα κομματια της να κινουνται περιεργα και χωρίς συντονισμό. Αυτό κατα κόρο συμβαινει στα πρόσωπα
των ηθοποιών σε πολυ κοντινο πλανο..
Δλδ το μισο μετωπο φαινεται να μη συνδεεται με το αλλο μισό και να κινειται οχι συντονισμενα αλλα με διαφορα φασης.... :cry:

Πιθανολογω οτι αυτο εχει σχεση με το resolution της ψηφιοποιησης που εγινε στην ταινια γιατι στις νεες ταινιες κατω απο 2-ωρο
δεν παρατηρω τετοιο προβλημα..
Ειμαι λιγο πελαγωμενος και δεν ξερω αν αντιμετωπιζω τεχνικο προβλημα με μια πολυ ακριβη τηλεόραση.... :cry:
και αν ναι αντε να το φτιάξεις.... :oops: και ψαξε εγγυήσεις....τωρα.

Αν εχετε καμμια ιδεα θα την ακουγα ευχαρίστως

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Aμέσως τηλ. στο service της Philips...

Mπορεί η τηλεόραση να έχει κάποιο πρόβλημα...

Εκτός αν το πρόβλημα που αναφέρεις είναι τα περίφημα τεχνουργήματα του mpeg2... όμως αν το φαινόμενο το βλέπεις και με απλό τηλεοπτικό σήμα (όχι NOVA) τότε ίσως φταίει η τηλεόραση...

Reaction score
73
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...

Αυριο κιολας τηλ. στο service της PHILIPS και ο Θεος βοηθός...

Reaction score
73
Πριν ξεκινησω τα τηλ. με τη PHILIPS... ειπα να μιλήσω με καποιους τεχνικους.
Μιλησα με καποιον και πιθανολόγησε οτι ειναι τεχνουργήματα
των ψηφιακών διορθώσεων και μου πρότεινε να δοκιμασω τη συνδεση component γιατι ισως πάρω καλυτερη απεικόνιση...
αν και προσωπικά αμφιβάλλω. Απο τη στιγμη που το HDMI στελνει απευθειας στο πανελ το ψηφιακο σημα...
γιατι η component συνδεση θα δωσει καλυτερη αφου θα παρεμβάλλεται μετατροπή Ψηφιακου σε Αναλογικό και το ανάποδο για να παει στο πανελ...?

Γνωριζει κανεις περισσότερα επι του θεματος να μου που αν κανω λάθος συλλογισμό..? οταν ολοι λενε οτι αν
εχεις HDMI to καλυτερο ειναι αυτή η σύνδεση.

Αυριο θα πάρω και δεύτερη γνώμη απο αλλον τεχνικό πριν τηλ. στη PHILIPS... Το κακό της υπόθεσης είναι οτι ο πρωτος τεχνικός
μου είπε είτε τους πάρεις είτε όχι ...ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ.... :shock: :shock: :shock:
Που σημαίνει ότι είμαστε χωρίς πραγματικη υποστήριξη...?

Reaction score
0
πρωτο μηνυμα μου στο forum σας και αφορα την συγκεκριμενη tv.Επειδη ειμαι πλησιον στην αγορα της(37')και πιστευω οτι την βρηκα σε καλη τιμη θα ηθελα να ρωτησω αν τελικα αξιζει η αγορα της γιατι διαβαζω διαφορα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67