Στα τελευταία τεύχη του "ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ" και "HITECH" βγαίνει πρώτη και με διαφορά από τις υπόλοιπες
Έχει όλα τα ψηφιακά καλούδια της Philips θεωρείται επάξιος αντικαταστάτης της πολύ επιτυχημένης 9986 (το προηγούμενο μοντέλο της Philips που σάρωσε στα σχετικά tests), από αυτά που έχω διαβάσει ακούσει και ρωτήσει, αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη εικόνα στις 32''.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Το άσχημο όμως είνα η τιμή της. Από σχετική έρευνα έχουμε και λέμε
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 3.590
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ 3.490 (μετρητοίς και κάρτα έως 6 δόσεις)
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 3.120 (μετρητοίς και κάρτα έως 12 δόσεις)
ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ 3.030 (μετρητοίς και κάρτα έως 12 δόσεις)
ELECTROPTICA 2.982 (internet, μετρητοίς + έξοδα αποστολής περίπου 50 ευρώ)
TECHNIXX 2.700 (internet, μετρητοίς + έξοδα αποστολής περίπου 50 ευρώ)
Τώρα δεδομένου ότι η 9986 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά τιμή της ήταν γύρω στα 4.000 μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου πει πότε περίπου θα κοστίζει 2.000 για να την πάρω και εγώ?
Χριστούγεννα? Πάσχα? Καλοκαίρι? Δεν μπορεί κάπου θα την πετύχω!!![/video][/fade][/flash]
Έχει όλα τα ψηφιακά καλούδια της Philips θεωρείται επάξιος αντικαταστάτης της πολύ επιτυχημένης 9986 (το προηγούμενο μοντέλο της Philips που σάρωσε στα σχετικά tests), από αυτά που έχω διαβάσει ακούσει και ρωτήσει, αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη εικόνα στις 32''.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Το άσχημο όμως είνα η τιμή της. Από σχετική έρευνα έχουμε και λέμε
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 3.590
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ 3.490 (μετρητοίς και κάρτα έως 6 δόσεις)
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ 3.120 (μετρητοίς και κάρτα έως 12 δόσεις)
ΡΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑΙ 3.030 (μετρητοίς και κάρτα έως 12 δόσεις)
ELECTROPTICA 2.982 (internet, μετρητοίς + έξοδα αποστολής περίπου 50 ευρώ)
TECHNIXX 2.700 (internet, μετρητοίς + έξοδα αποστολής περίπου 50 ευρώ)
Τώρα δεδομένου ότι η 9986 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην αγορά τιμή της ήταν γύρω στα 4.000 μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου πει πότε περίπου θα κοστίζει 2.000 για να την πάρω και εγώ?
Χριστούγεννα? Πάσχα? Καλοκαίρι? Δεν μπορεί κάπου θα την πετύχω!!![/video][/fade][/flash]