philips 32pfl 9604

Reaction score
0
υπαρχει κανεις που να την αγορασε ωστε να μαθουμε γνωμες??? λεω να την παρω...:114::114::114:

Reaction score
0
υπαρχει ενας και εχει την καλυτερη των γνωμεων.αψογη σε ολα της αλλα και 1100e.

Reaction score
0
Απάντηση: philips 32pfl 9604

υπαρχει ενας που την εχει και χιλιοι που την ειδαν και την θεωρησαν κακη σχεση αποδοσης /τιμης...
:109:

Reaction score
0
συνεχιζει να υπαρχει ενας και πλεον να λεει οτι σε συνδεση με υπολογιστη στα 1080p/50 κανει χαζα(αλοιωνονται τα χρωματα)με συνδεση hdmi και μετα επανερχεται απο μονη της.Οπως επισης σε παιχνιδι του ps3(assassins greed-jason borne conspirasy))απο τη μεση και πανω της εικονας κανει σπασιματα σε παναρισμα της καμερας και σε γρηγορη κινηση.

Reaction score
73
Απάντηση: Re: philips 32pfl 9604

συνεχιζει να υπαρχει ενας και πλεον να λεει οτι σε συνδεση με υπολογιστη στα 1080p/50 κανει χαζα(αλοιωνονται τα χρωματα)με συνδεση hdmi και μετα επανερχεται απο μονη της.Οπως επισης σε παιχνιδι του ps3(assassins greed-jason borne conspirasy))απο τη μεση και πανω της εικονας κανει σπασιματα σε παναρισμα της καμερας και σε γρηγορη κινηση.
Καταρχας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Επειδή τα σχολια που εγραψες εχουν να κανουν με PC & Games ... θα ηθελα να σε ρωτησω ποια ειναι
η απόδοση της στα τηλεοπτικά σηματα και στη θεαση DVD & Blu-Ray.

Πάντως σε σχεση με τον ανταγωνισμό στις τιμες του skroutz ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω με τις

LG 32SL8000
SAMSUNG UE 32B6000
SHARP LC-32LE700

Reaction score
73

Tελικά μετά απο διαβασματα πολλων reviews και "παλευοντας" ανάμεσα σε τρεις επιλογές

PHILIPS 32PFL9604
SAMSUNG UE 32B6000
LG 32SL8000

αποφάσισα και παρηγγειλα την PHILIPS 32PFL9604 με κριτηριο την καθαροτητα-οξυτητα της εικονας
που ανεφεραν πολλοι δοκιμαστες και τη δοκιμασμενη τεχνογνωσια της PHILIPS στο θεμα TV
εχοντας για 5 χρονια μια 32PF9830 HD-Ready.

Οι τιμές στο ΣΚΡΟΥΤΖ αρκετα κοντα και για τις τρεις με δεδομενο οτι δεν θεωρησα κριτηριο
τη διαφορά τιμης στα 100 € περιπου. Tελικά επέλεξα να την πάρω απο το AVOUTLET στα 865 €
με κυριο γνωμωνα τα πολυ θετικα σχόλια άλλων σχετικα με αγορες απο το συγκεκριμενο
καταστημα. Χθες το πρωι παραγγελθηκε ηδη το απογευμα ξεκινησε το ταξιδι για μενα με την Γενικη
Ταχυδρομική και αν ολα πανε καλα σημερα θα την παραλαβω.

Υπαρχει καποιος που να εχει "παλεψει" τις ρυθμισεις για να μου δωσει εναν αρχικό "μπουσουλα"..?

η αν ξερετε απο αλλα φορουμ που ασχοληθηκαν με το σπορ... οποια βοηθεια δεκτη.

Να ευχαριστησω προκαταβολικα για οποια βοηθεια στο θεμα...

Reaction score
73

Λιγα λογια για την 9604

Η 32PFL9604 που πηρα εγκατασταθηκε σε χωριο του Πηλιου... αντικαθιστωντας μια παλια CRT.
Δυστυχως απέδειξε την ΧΑΛΙΑ ποιοτητα του αναλογικου σηματος μακρια απο τα μεγαλα κέντρα.
Ακομα παλευω με τις προσωπικες ρυθμισεις αλλα ειναι πολυ δυσκολο με την τοσο χαλια ποιοτητα των καναλιων
και δεν εχω μαζι μου κανενα DVD ρυθμισεων οπως τα παλια του HITECH.

Στα ψηφιακα αποτι ειδα "γραφοντας" ωρες θεασης εξαρταται απο το υλικό που στελνουν τελικα.....
Το SPORT ειναι πολυ καλο αλλα τα αλλα CINE PRISMA & RIK δειχνουν σαν μια απλα καλη SD ληψη
αφου δεν στελνουν υλικο έστω 720p ... αλλα το απλο SD.. Πολλες φορές τα παλια σηριαλ του ΡΙΚ και του PRISMA
ειναι "αστα να πανε" απο εμφανη πιξελς και σπασιματα της εικονας. Αφου σου κοβουν την ορεξη
να καθησεις να τα δεις. Αλλα θα μου πεις.. εδω ετοιμαζουν την Digea με εκπομπη SD και οχι HD ...
και θα ευαισθητοποιηθει η ΕΡΤ να στειλει ποιοτικό σημα στα ψηφιακά...? Που ζουμε..
στην κεντρική Ευρώπη..?

Εκεινο που με εκνευριζει στη θεαση των SD καναλιων είναι η λήψη του MEGA στην περιοχή μου. "Καιει" τα λευκά
στο MEGA σε σημειο που να μην μπορεις να το δεις μερικες φορές. Δεν ισχυει στα αλλα καναλια. Η διαφορά
αναμεσα στα καναλια ειναι τοσο χαωδης που δεν μπορω να βρω μεση λύση ώστε να μην "καιγεται" το σημα του MEGA.
To ΣΚΑΙ στη περιοχη ερχεται τοσο πουσαρισμενο στο χρωμα που αν κατεβασω το χρωμα για να το δω σωστά
θα γινουν "αχρωμα" τα αλλα καναλια. Ειναι σωστό φαινεται οτι οσο καλυτερευουν οι σημερινες TV ξεμπροστιαζονται
τα Ελληνικα καναλια. Η εικονα των καναλιων στην HD-Ready PHILIPS 32PF9830 (5-ετιας) που εχω στη Θεσ/κη ειναι καλυτερη
απο την εικονα της τωρινης 9604 εγκατεστημενης στο Πηλιο...
Το ALTER ειναι το καλυτερο απολα στη θεση μου εδω στο Πηλιο.

Τι στην ευχη συμβαινει...? ειναι τοσο χαλια η εκπομπη στο Πηλιο ..? Ειναι δυνατόν στη Θεσ/κη (βλεπω Χορτιατη)
να ειναι καλυτερο το σημα..? Στο χωριο που ειμαι (περιοχη Ανω Γατζεας) η κεραια μου βλεπει προς το βουναλακι με τις κεραιες
απεναντι απο το λιμανι του Βολου... Μηπως υπαρχει και αλλη θεση στην περιοχή..? Κανεις Βολιωτης που τοχει ψαξει το θεμα..?

Να ξεκαθαρισω οτι στο παιξιμο των DVD ολα γινονται τζαμι.... και η ισορροπια χρωματων και φωτισμου
και καθαροτητας ερχονται εκει που τα θελω... (Λαμβανοντας υπόψη οτι δοκιμασα DVD απο εφημεριδα
και οχι DVD μεγιστης δυνατης ποιοτητας) Τελος παντων σημασια εχει οτι τα DVD τουλαχιστον μου εδειξαν
οτι δεν αγορασα μαπα τηλεοραση.

Τελικα επελεξα να κανω τις ρυθμισεις με κριτηριο την αποδοση στο σημα του DVD και οτι βλεπω
στα καναλια... αν και αποτι καταλαβα για καθε πηγη (Τηλεοραση, Scart, HDMI ) η 9604 κραταει και διαφορετικες
ρυθμισεις αν θελεις...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811